602!

limors2

Well-known member
כי../images/Emo58.gif

שֶני הן סוג של חייזר! זה מאוחר מדי בשביל שתיהן מבחינתי, ממש מוזר לי לראות אותן ביחד
(ואת מוזמנת להפסיק להיות סמויה גם בדברים שהם לא רק שרשור הפרק הזה!)
קאסט לפרק האחרון לעונה, אל תרדו אם לא בא לכן לדעת!
אולי זה שכרמן תהיה בפרק האחרון אומר שלא נצטרך לסיים את הסדרה עם סצינות אימה של שתיהן? הלוואי

limors2

Well-known member
פעם לפני כמה עונות זה היה בסדר.

עכשיו זה פשוט מוזר מדי. לא יודעת לנמק למה

LudaGirl

New member
סוף סוך ראיתי את הפרק..

עכשיו אני כבר מרגישה לא קשורה, אבל שיהיה. שיין וג'ני מהממות ביחד. כל כך ברור שבט סוף תשכב עם אליזבת ברקלי. אליס וטאשה מקסימות, שיהיו ביחד לעד. מקס, פשוט זוועה. ולא מעניין כל כך ת'כלס. ניקי צריכה לשתוק ולנוח, מה היא חשבה שיקרה כשהיא תזדיין עם שיין? פיליס והעו"ד ההיא, לא מעניין.. באמת שלא. היה פרק טוב בכללי, איפה כל הסקס?

vitekriver

New member
../images/Emo58.gif בקשר לבט וטינה - עונה 6

בט תעיף את הבעלת גלריה ולא תבגוד בטינה בשום פנים ואופן

an an

New member
רק עכשיו נכנסתי לפורם

וואי היה פרק ממש טוב. שמחה שהן סוף סוף חזרו. אממממ ככה: ג'ני ושיין: מעניין בעיקר, הן זוג יפה הן גם נראות טוב כל אחת לכוד אז מעניין יהיה לראות אותן יחד. כאילו שיין היא היחידה שבלה את ג'ני במשך כל התקופות שלה. רק מילה אחת: כרמן. למרות ג'ני ולמרות מולי וכל השאר....כרמן ושיין פוראבר! הלנה ודילן: אוי אני רק מקווה שהיא תאמלל לדילן טוב טוב את החיים לפני שהן יחזרו להוית יחד. ורייצ'ל ממש יפה :) היא נראה טואוב בפרק הזה! אליס וטאשה: לטאשה יש עצבים במרזל! אני כבר מזמן הייתי מעיפה לאליס סיטרה.....או 3. ממתי היא הפכה להיות סופר פוצית? טינה ובט: מממממ רק ישישארו יחד. אחרי הכל...מגיע להן... מקס וטום: הם באמת זוג חמוד אבל לראות את מוירה עם זקן שופע כ"כ עשה לי לא נעים במיוחד..... מצטערת שזה כ"כ קצר אבל העייפות גוברת עליי. ד"א חברה שלי ואני ישבנו וניסינו לסקר את פרק 602 בצורה מצחיקה...אז אני אנסה להעלות את זה השבוע...אוליי אפילו מחר.. מקווה שלא תכעסו אם זה יהיה רק חצי פרק(התייאשנו באמצע...) שיהיה שבוע טוב.

למעלה