602
|= דיון.

Yavin Almeida

New member
602 ../images/Emo58.gif |= דיון.

וווווווווווועעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע!!!!!!!!!!!!! אוהב תאסטטיקה החדשה של 24 =] אקשן טוב, והרבה קופסאות ביחס לפרק הקודם
ג'ק מתרשל... אחלה פרק בקיצור =), אחות של פאלמר נראית דמות מעניינת. נ.ב. שיוציאו את קלואי מניוטראל אבל....באמאשלי
...

נמשל

New member
עד כמה אפשר חוסר ההגיון הזה?

ארה"ב סובלת מפיגועי טרור ללא הפסקה, נאלצו לשלם מחיר כבד לסינים כדי להחזיר את ג'ק ולהקריב אותו כי אין להם מושג איך עוצרים את הטרור, זה מה שאמרו לנו, אבל חלילה להם לשם מאבטחים ושומרים לפחות במקומות הומי אדם? הרי כל בר דעת היה מצפה למאבטח בכניסה לרכבת תחתית, מאבטח בכניסה לבנין גדול. והקטע המוזר שהחליטו להפגיז מהאוויר את אסד במקום לקחת אותו בשבי. מדובר הרי בבית רעוע, 2 כניסות כולה, ידעו איפה הוא, צוות טקטי היה משתלט עליו בקלות, כמו שעשו בעונות הקודמות במקרים מסובכים מזה לא קיבלנו שום הסבר מדוע היה צורך דווקא בתקיפה מהאוויר.

G J S

New member
מה?!? זה פרק מצוין../images/Emo2.gif!../images/Emo46.gif

הקטע שד'ק אמר שהוא "כבר לא יודע לעשות את זה" היה מרגש כל כך
ומאוד אמיתי!!! הם לא עשו את ג'ק אותו דבר, שהוא עוד זוכר הכל מהשנתיים שהוא בילה בכלא הסיני.... קיצר- פרק היה מעולה! אבל אני די מסכימה בעיניין ההתקפה... הם יכלו להרוג אותו... אבל זה לא היה ממש לא הגיוני... זה דווקא היה פסדר.. אולי הסיבה שג'ק כבר לא שם
או שזה לא קשור........
טוב, בכל מקרה, פרק טוב!

G J S

New member
אופס- ג'ק, לא ד'ק...

אני מניחה שהבנתם... אבל בכל זאת זה שם חשוב, שחייבים לכתוב אותו נכון
אבל מה לעשות... ה-ד' קרובה ל-ג' במיקלדת

Yavin Almeida

New member
ת'בסדר?

אתה מעדיף לראות תקיפה על הקרקע מאשר 2 מסוקים מחומשים? (שזה מה שעושים בשטחים אגב.) P: ואולי בגלל שהם לא לומדים מהישראלים הם תחת כלכך הרבה מתקפות....אבל בכל מקרה למה להיות כזה חסר אמונה P= השהיית האמון היא חלק חשוב מצפייה בטלויזיה או בהצגה, מי שביקורתי יותר מידי מפסיק לשחק במשחק, ואני חושב שאתה דיי קטנוני - וזה חבל כי בסופו של דבר במקום לבזבז 4 דקות על זה שהם צריכים שג'ק יסביר למאבטח שהם נכנסים ולבזבז עוד 3 דקות על זה שהמחבל מצליח (הגיוני שיתאפשר המצב) לעקוף את המאבטח...הם פשוט לא עשו את זה - אין זמן. בקיצור, סתום ת'פה לפני שאני פותח'ך תתחעעעעעת!

נמשל

New member
כן, אני בסדר

אם יש דבר ש"24" לא ממש מומחית בו, הוא ההגיון מאחורי העלילה. כמובן שאפשר בקלות לסלוח על זה כשנותנים לך בתמורה דרמה ואקשן. במקרה הספציפי של אתמול, ההשוואה שלך לשטחים היא מצחיקה , שהרי השטחים הם שטח עוין, במיוחד עזה, שם אנחנו מפגיזים מהאוויר. לא זכור לי שלוס אנג'לס היא שטח עוין. אם מר באוור הגיע בקלות לשם, אין סיבה שקרטיס והצוות לא ישתלטו בקלות על הבית, יתפסו את אסד, יחקרו אותו, יעמידו אותו לדין אם צריך. במקום זה יצרו לנו דרמה פיקטיבית על כמה שהנשיא חוכך בדעתו אם לקבל את העמדה של ג'ק, לא נתנו שום תירוץ הגיוני למה בסוף נבחרה העמדה השניה, ובסוף עוד החזירו לנו בפריים ידוע ומוכר :"ג'ק צדק כל הזמן, הייתי צריך להקשיב לו" אז ברור שעשו את הכל בשביל הדרמה , אבל רצוי טיפונת הגיון מאחורי זה

אתם שוכחים שזה גם העלילה

אם היו מנסים לתפוס אותו אז הם היו צריכים להסתבך בעלילה איך הם יצרו מצב שג`אק ישחרר את אסד מבלי שהם ידעו, כי אם ישלחו צוות מהקרקע ויראו שאסד לא נמצא אז יעשו הסגר וכו` ואז יתפסו את ג`אק ופה עד שבאו לחפש מי חי ומי מת לבנתים ג`אק ברח עם אסד, וחוץ מיזה שיש את ההפקט של המתח שהם יספיקו לצאת לפני שיפציצו את הבית

Yavin Almeida

New member
ובקיצור

ההגיון שלך בהחלט בסדר, עזוב שאני יכול להתווכח איתך שעות על זה שהנחתה מהאויר היא הרבה יותר מהירה כשמדובר באיום מיידי. - העיקרון שאתה מסרב להפנים זה חתכים למען ההעלילה אם אתה מחפש באמת "הגיון" במחיר העלילה והאומנות בבקשה - בוא צפה איתי בחדשות כל יום ב20:00 ואז נתווכח גם על למה מה שאנחנו עושים בשטחים הוא לא הגיוני :)

למעלה