600F סוזוקי 88 מכירים?

• פותח הנושא fz1
  • פורסם בתאריך

fz1

New member
600F סוזוקי 88 מכירים?

אפשר לקבל חוות דעת? המלצה,שלילה ,בעיות,אחיזת כביש,חלפים,? תודה למשיבים

gadgad

New member
יו בנאדם , אתה מתעסק עם כל מה

שלא צריך . קודם כביש 6 ועכשיו 600 עף . קשר מיוחד לספרה 6 ?
ה F הוא סוס זקן ולא מוצלח במיוחד . אבל במחיר של F 88 אני באמת לא יודע מה עוד אפשר לקנות . אז שיהיה בהצלחה

פיני007

New member
600F כשהגיע לארץ והיה ופופולרי מאד

אך יחד עם זאת גם גרם לרוב רוכביו להתנשק עם האספלט. לא יודע על אחד שלא נמרח עם 600. כלי עצבני במיוחד, מנוע חזק ביחס לאופנוע, זריקות זנב שקשה להשתלט עליהם. על כן יש לבדוק בארבע עינים כל כלי.

פיני007

New member
ואוסיף עוד. באותה תקופה הסוזוקי שלט

בארץ ולא היה כל אופנוע אחר. אתם מתארים לכם מה זה מדינה ללא ימאהה, הונדה, קוואסאקי,, קי.טי.אמ? היו כמובן ב.מ.וו ישנות, בי.אס.איי, נורטונים כולם ישנים, וקטנועים בייחוד ווספה ולמברטה האיטלקיות. שום דבר מן המזרח, לא טיואן, לא יפן ולא קוריאה. אז כל 600 שהיה הפך למלך ולא היו לו מתחרים. הסוזוקים האחרים היו: 400, 550, 650 (עם גל ארכובה, ללא שרשרת), 750, וייתכן גם 1100.

ntchristt

New member
לכל אופנוע יש גל ארכובה

וכל שאר הסוזוקים שהזכרת מונעים ע"י שרשרת.

YLEE

New member
גל הינע - המשורר התכוון לדרייבשאפט

תשאל את יריבוס - הוא מבין בזה.

Titanium

New member
לי היה 600f

ודוקא לא נימרחתי. נמרחו מי שחשבו שזה אופנוע ספורט כמו ה R (מה שהוא לא...). דוקא זכור לי לטובה - נוח חזק ואמין יחסית לאופנועים שקדמו לו (550 es/ef)

noy fb

New member
אמרו כבר הרבה אחרים לפני, שהכי חשוב

זה להזהר בעובדות לכאורה , שאי אפשר או שלא י ו ד ע י ם לגבותן. ה"הערכה" שלך לגבי ה F , מכילה 5 קביעות שהייתי חולק עליהן באופן בסיסי. נ.ב: ...סתם במחשבה שניה, הישגי מתנ"א מאז שהוקמה ע"י טרנר, היו גורמים לי לפחות, להצניע כל קשר עימם.

villain

New member
לא מוצלח במיוחד ../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

אחד האופנועים היותר מוצלחים שיש.ולראיה האופנוע עדיין מיוצר ונמכר כחדש בארה"ב.נכון ,אופנוע משנת 1988 הוא דיי זקן,אך כל אופנוע בשנתון כזה הוא וותיק.המנוע מבוסס על מנועי ה-R מקוררי השמן אוויר שעשה את דרכו גם לבנדיט 600 שדרך אגב כבר לא מיוצר... בקיצור מאוד מוצלח.

green machine

New member
שסוזוקי ינסו למכור את החטיאר הזה

לאירופאי מבין עיניין, ולא לאמריקאי שרוצה עוד אופנוע לצי שבטח כבר יש לו... 208 ק"ג, צמיג אחורי 150/70, נשמע רע לאופנוע מהמאה הקודמת. שיוסיף 1800$ האמריקאי שלנו ותראה איזה יצירת אומנות הוא מקבל.

gadgad

New member
../images/Emo45.gif אני שמח שלא כולם דוברי שטויות

בפורום הזה .

villain

New member
לא אתה גאון הדור.... או בעצם ../images/Emo163.gif

מי שבוחן ומשווה אופנוע שתוכננן להיות מראשיתו אופנוע טורינג משנות השמונים לאופנוע ספורט עושה טעות.600F גם כשהיה חדש מהנילון בארץ אף פעם לא היה אופנוע ספורט.הבעיה שגאוני הדור,אורים ותומים,העמוד שלפני המחנה כמוך כן עשו זאת(טוב אבל אתה מאוד חכם...). מה תהיה ההברקה הבאה שלך? אולי השילדה של הפייזר לא קשיחה מספיק לעומת זו של ה-R1 ? כאילו דאאאאאא.

SquidRider

New member
../images/Emo31.gif 1800$ זה 30% מערך האופנוע

אם תשווה את זה למחירים בארץ אז מדובר על 70,000 מול 90,000 הפרש רציני, יש גם הפרשי ביטוח בינהם שיכול להגיע למאות דולרים לשנה.

green machine

New member
לא נראה לי שהפרשי הביטוח גדולים

שניהם סוזוקי 600 ונמצאים בקטגורית אופנועי ספורט...(לפי האתר של סוזוקי) ואם האמריקאי שלנו לא יכול להשיג עוד 1800$ (שבועיים עבודה שם לא?) אז שיקנה את הSV650 ולא את האנדרטה הנוסעת הזאת.

45degrees

New member
צמיג 140/80 בספר הרכב למודל 88

אחיזת כביש "מדהימה" - ממש מדהים כשיש אחיזה
אופנוע מעולה למי שרוצה ללמוד לרכב "משוחרר" כמובן, שבשיטת הלימוד הזו פוגשים את האספלט מעת לעת... לא סתם מכונה במחוזותינו: 600עף.

villain

New member
דיי נו באמת מה אתה רוצה ../images/Emo35.gif

אתה מדבר על אופנוע של שנות ה-80. להזכירךל-R750 הצמיגים היו:קידמי 110/80 ואחורי 140/70. מצחיק היום אבל זה מה שהיה אז... ב-87.

למעלה