6000 ק''מ ראשונים
שלום חברים
אני לא נוהג לכתוב פה הרבה למרות שאני שנים פה
ואם עושים ''קצת שיפוצים '' פה בפורום
אז אני רוצה לתת את החלק שלי בחבורה .אני חושב שאם כל אחד יתן את היתרונות והחסרונות של הכלי
שלו נוכל לתת מענה רב לאנשים שרוצים לקנות להחליף לשנות ולאהוב את הכלי שלו יותר
אני חושב שפה אפשר לקבל ( אם נרצה ) מידע אמין לכלים שלנו ולא רק ברשת או עיתונות
הקדמה קטנה: בן 43 רוכב מגיל 16 הרבה דגמים ושמות עברו להם ...
מזמן לא משפשף ברכיים וחלק מהשנים על קטנוע גדול .
אבל לפני חודשיים קניתי פעם ראשונה בחיי אופנוע חדש ...ממש חדש עם 0 בשעון ( אין מחיר להרגשה הזו)
בעצם יש 72k על ויסטרום 650 - 2012
6000 ק''מ לאחר חודשים ( פחות 4 ימים )ולהלן התוצאות :
מנוע 9 גמיש, חלק נעים וחזק. פנינה אמיתית של סוזוקי (ככה כתבו בפול גז ואני מאשר )
תמסורת 9 טוב . קצת רועש להכניס לראשון
בלמים 9 טוב . המנורה של ה-abs עושה בעיות אבל בטיפול של מ.מרכזי
עיצוב 7 לא מת על העיצוב שלו אבל יפה ( יותר היה חשוב לי שיהיה שכיר בשוק לאחר3 שנים עם בורגמן
היגוי 9 טוב מאוד
מתלים 9 טוב מאוד אבל האופנוע הזה לא לשטח אולי בגלל שהוא חדש..והפחד ליפול אבל שטח הוא לא
נוחות 10 נטוצי
שימושיות 9 יש יותר שימושי מזה? יכולת שטח הייתה מעגלת את הציון (ככה כתבו בפול גז ואני מאשר )
גימור 7 כבלים וקונקטורים חשופים בצורה מרגיזה. ואך לעזאזל מוכרים בעולם אופנוע ללא ג'ק אמצע אך
מרוצה מאוד ומתחיל לפחד ממצלמות ( תודה מיצו על המיידע ) ותמיד חשוב לזכור כשאתה קונה אופנוע כדי לזכור
להשאיר קצת ( הרבה ) כסף לביטוח.דלק .מגנים .מעילים .כפפות .ארגזים .ג'ק אמצע .דיבורית לאישה ועוד ועוד
ג'ק אמצע ( בני ..נות ) אך אני ישמן שרשרת ( גם על זה צריך לצאת להפגין )
שלום חברים
אני לא נוהג לכתוב פה הרבה למרות שאני שנים פה
ואם עושים ''קצת שיפוצים '' פה בפורום
אז אני רוצה לתת את החלק שלי בחבורה .אני חושב שאם כל אחד יתן את היתרונות והחסרונות של הכלי
שלו נוכל לתת מענה רב לאנשים שרוצים לקנות להחליף לשנות ולאהוב את הכלי שלו יותר
אני חושב שפה אפשר לקבל ( אם נרצה ) מידע אמין לכלים שלנו ולא רק ברשת או עיתונות
הקדמה קטנה: בן 43 רוכב מגיל 16 הרבה דגמים ושמות עברו להם ...
מזמן לא משפשף ברכיים וחלק מהשנים על קטנוע גדול .
אבל לפני חודשיים קניתי פעם ראשונה בחיי אופנוע חדש ...ממש חדש עם 0 בשעון ( אין מחיר להרגשה הזו)
בעצם יש 72k על ויסטרום 650 - 2012
6000 ק''מ לאחר חודשים ( פחות 4 ימים )ולהלן התוצאות :
מנוע 9 גמיש, חלק נעים וחזק. פנינה אמיתית של סוזוקי (ככה כתבו בפול גז ואני מאשר )
תמסורת 9 טוב . קצת רועש להכניס לראשון
בלמים 9 טוב . המנורה של ה-abs עושה בעיות אבל בטיפול של מ.מרכזי
עיצוב 7 לא מת על העיצוב שלו אבל יפה ( יותר היה חשוב לי שיהיה שכיר בשוק לאחר3 שנים עם בורגמן
היגוי 9 טוב מאוד
מתלים 9 טוב מאוד אבל האופנוע הזה לא לשטח אולי בגלל שהוא חדש..והפחד ליפול אבל שטח הוא לא
נוחות 10 נטוצי
שימושיות 9 יש יותר שימושי מזה? יכולת שטח הייתה מעגלת את הציון (ככה כתבו בפול גז ואני מאשר )
גימור 7 כבלים וקונקטורים חשופים בצורה מרגיזה. ואך לעזאזל מוכרים בעולם אופנוע ללא ג'ק אמצע אך
מרוצה מאוד ומתחיל לפחד ממצלמות ( תודה מיצו על המיידע ) ותמיד חשוב לזכור כשאתה קונה אופנוע כדי לזכור
להשאיר קצת ( הרבה ) כסף לביטוח.דלק .מגנים .מעילים .כפפות .ארגזים .ג'ק אמצע .דיבורית לאישה ועוד ועוד
ג'ק אמצע ( בני ..נות ) אך אני ישמן שרשרת ( גם על זה צריך לצאת להפגין )