6000 קלוריות ביום

6000 קלוריות ביום

הי האם יש אפשרות להאט את קצב חילוף החומרים? אני עושה אימון קליל של חצי שעה בלבד לא אירובי ואוכל 6000 קלוריות. אם אני לא מתאמן אני אוכל רק 5000. לא אוכל ג'אנק פוד. אני אוכל כמויות מסחריות של אוכל וזה מתיש. איך אני יכול להאט את קצב חילוף החומרים? דרך אגב אני רזה מאוד ועם אחוז שומן מאוד נמוך[בחורף הייתי אוכל 6 אבוקדו בארוחה ולא מעלה גרם]

שאלות

1. האם יש לך בעיה בריאותית כולשהי? אתה לוקח כדורים שמשפיעים על חילוף החומרים/משקל שלך? 2. לאיזו מטרה אתה אוכל 5000-6000 קלוריות? אם התשובה לשאלה 1 היא לא, אשמח לראות תפריט של 6000 קלוריות שלא מקנה לך עלייה במשקל, אני עדיין לא מכיר בן אדם שלא עלה במשקל מ 6000 קלוריות ביום עם אימון של חצי שעה בלבד (אלא אם הייתה לו בעיה בריאותית שמנעה אותו מכך או ספורטאים שהתאמנו פעמיים ביום, שש פעמים בשבוע).

תפריט

לא ידוע לי על בעיה בריאותית לא כדורים. פעם הייתי מרעיב את עצמי מקיא וכו'. עבר זמן. אני אוכל את הכמות הזאת כדי לחיות! אם אני אוכל פחות מ 5000 קל אני לא זז מהמיטה וזה מכניס אותי לסרטים שאתה לא מסוגל אפילו לדמיין. כיכר וחצי לחם+ירקות קילו וחצי תפוא+חצי קילו תירס+מנת ירקות/קילו[ לפני בישול] אורז +ירקות 30 בננות+עשרה תמרים/20 בננות תמרים עשרה פפאיה גדולה לעתים מגוון עם קילו מלון בחורף הייתי אוכל בערב 2 ליטר סלט + שישה אבוקדו 8% שומן רזה מאוד נראה מצוין. רוצה מאוד לעלות מסת שריר, אך זה גורם לי לאכול עוד יותר ואני לא מסוגל נפשית האוכל כבר לא טעים לי אז יש ימים שאני לא מתאמן. פתרון?

מתי עשית פעם אחרונה בדיקות דם?

הייתי בודק פרמטרים שיכולים להיות קשורים לחילוף החומרים, כגון: TSH, T3, T4 ובדיקות דם כלליות אחרות (אם כבר נדקרים) כולל הורמונאליות (טסט, LH,). כולסטרול מפוצל ל LDL ו LDH ובדיקות כבד (, GGPT, ALT, Bilirubin וכו').

התוצאות כבר הגיעו!

בבדיקה באוגוסט הקודם היה לי טסטוסטרון 15.2 יש מזור לבעיה? תודה!

גם לי יש תפריט קבוע של כ 5000 קלוריות

אני לא מתאמן, אבל אני די פעיל - מגיע מפה לשם, ומשם לפה. התפריט:
בבוקר כוס שוקו ושקית (300 גר') עוגיות
בצהריים - 700 גר' עוגיות, מתוכן כ 200 גר' ערגליות במילוי פירות בשביל הויטמינים.
בערב - 250 גר' עוגיות שוקולד. לפעמים יוצא שאני מבקר חבר והוא מכין לי עוגה. אני לא חושב שאני צורך את כל הכמות כי אני אוכל די בפראות ונופלים לי המון פירורים תוך כדי.

כמובן

בזמנו גם הופעתי בטלוויזיה, ועד היום אפשר למצוא סרטונים מהתוכנית ביוטיוב. בגלל הדיאטה אני נראה היום קצת יותר מלא מאשר בצעירותי.

GM1988

Well-known member
מההה???

אם הייתי אוכל תפריט כזה על בסיס יום יומי, אני מניח שלא הייתי מצליח לקום מהמיטה ללא מנוף או להיכנס לדלת הבית
בדקו אותך רופאים ואמרו למה זה קשור ?

למעלה