600 ספינות!?

Taker Sucks

New member
600 ספינות!?

ראיתי עכשיו את הפרק Luck favor the bold של DS9... שם, הם מנסים להשתלט על DS) חזרה, והם שלוחים 600 ספינות(וזה רק 2 ציים מלפחות 9)... מאיפה כל הספינות האלו? ב best of both world רק 40 ספינות הגנו על כדה"א... הייתי יכול להבין אם לדוגמא כל סטארפליט הייתה בערך 300 ספינות, אבל 600 ספינות זה פחות מרבע... אז לסטארפליט יש בערך 3000 ספינות, מה שלא נשמע הגיוני. אפשר להגיד ש בbest of both world רק 40 ספינות היו בסקטורים הקרובים לסקטור 001... אבל עדיין זה לא ממש הגיוני...

[TNT]

New member
למה לא הגיוני?

תחשוב זה פדרציה של מאות עולמות המתפרשים על שטח עצום ברור שיהיו הרבה ספינות.

EBow

New member
למה לא הגיוני ש-40 ספינות יגנו על

כדור הארץ? זה לא מעט, והרי ההגעה של ספינת הבורג לא הייתה מתוכננת. כנראה ש-40 ספינות זה חיל המצב המקומי של כדור הארץ וסביבתו. אם הם היו באמצע מלחמה והיה ברור שפלישה מתקרבת, בטוח שהיו מסתובבות שם עוד ספינות. אבל אל תשכח שההתראה הייתה קצרה (אם בכלל) ולא היה זמן לגייס כל כך הרבה ספינות לאזור. החלל הוא מקום ענק. סקטור, עפ"י פרסומים מסוימים, הוא פיסת חלל בנפח של 20 שנות אור מעוקבות. בכל אופן, לדעתי יש לסטארפליט הרבה יותר מ-3000 ספינות. זו הערכה לא מדויקת והיא לא שאולה משום מקור רשמי, אבל בהתבסס על העובדה שחברים בפדרציה עשרות או מאות כוכבים שונים (ואני משער שכל אחד מהם צריך לספק אחוז מסוים של כוח אדם לסטארפליט), זה נראה מתאים לסדר הגודל. קח בחשבון עוד הסבר, שלפיו בתקופת מלחמת הדומיניון פשוט ייצרו עוד ספינות מאשר בימי שלום יחסי (בדומה לתקופה שבה מתרחש Best of Both Worlds) כי הייתה לכך דרישה רבה יותר, ואם אתה מוסיף לכך את העובדה שרבות מהספינות בצי היו ספינות אדמינסטרציה (כגון תחזוקה, תחבורה, גרירה וכו') ולאו דווקא ספינות מלחמה, אתה בהחלט מקבל מספר סביר.

sysiphus

New member
מה פתאום, למעלה מ-150

פדרציית הפלנטות המאוחדת כוללת למעלה מ-150 פלנטות על פני יותר מ-8000 שנות אור. נכון ל-2373, השנה בה פיקארד מציין זאת (טוב, למען האמת הוא אומר זאת ב-2063, כשהוא מסביר ללילי על הפדרצייה).

Broken Bow

New member
נצל"ש - הסרט ה-11

מפיק ST ריק ברמן, אמר בראיון איתו שהוא החל בעבודה על מה שבסופו של דבר יהיה הסרט ה-11 של Star Trek. מדובר יהיה כנראה בסרט שיתרחש לפני העלילה של "Nemesis", זאת בין היתר, בגלל שהרבה מהשחקנים של TNG מרגישים שהכישלון של "Nemesis" בקופות הוא לא הסיום שהם קיוו לו בשביל הזיכיון של TNG בקולנוע. קישור לכתבה.

Bufreak

New member
מה?(!)

מר ברמן זוכר שהוא מועמד לפיטורין? וזה נשמע לי כמו רעיון טיפשי. אם הסרט הזה אכן ייצא אל הפועל(מה שקשה להאמין שיקרה), אז הוא יהרוס את הדברים הטובים שהיו ב"נמסיס".
נמסיס: המוות הדרמטי של דאטה יאבד את המשמעות שלו כשהוא "יחזור" בפריקוול הזה. חוץ מזה, למה לעשות עוד סרט בכיכובו של צוות "הדור הבא"? הם קיבלו את הקלוז'ר שלהם. בערך. ומי ירצה לראות פריקוול של סרט כושל? פףףף דוד.

TOMPARIS

New member
זה יכול לפתוח את הדלת לויאג'ר וds9

אם מדובר בסרט לפני prequal , הדבר יכול מבחינה רעיונית לפתוח את הדלת למסך הגדול בשביל ויאג'ר (לפני החזרה לרביע האלפא) או חלל עמוק 9 (לפני פרק הסיום). זה סבירות טובה עקב כך שחלק מכוכבי tng אמרו שנמיסיס הוא הסרט האחרון בשבילם ביקום מס"ב (כמו פטריק סטויורט).

Lu Tze

New member
לא יהיה סרט של ויאג'ר או DS9

כי הסדרות האלה לא הצליחו בקרב הציבור הרחב כמו TNG או TOS ואף אחד לא יעשה הפקה הוליוודית רק בשביל חובבי המס"ב. מצד שני, יש מצב לסרט טלוויזיה או מיני סידרה.

אגב, זה מזכיר לי רעיון לסדרה הבאה

מעין קוונטום ליפ ביקום הטרק. מישהו שיזנק לתוך אירועים ידועים (יותר ופחות) בתולדות הפדרציה, וולקן, האימפריה הקלינגונית, הקרדאסית, הבאג'ורית וכו'.. בכלל אני בעד הפקת סרטי טלוויזיה לסטאר-טרק, אני מתפלא שזה לא נראה למפיקים כצעד מתבקש לאור הבעייתיות שבהפקות קולנועיות וריבוי הספרים שפיתחו את יקום הטרק.

Chakotay

New member
החדשות הטובות ביותר ששמעתי כבר

הרבה זמן! ואני לא מדבר על הסרט! לפי מה שכתוב בכתבה ברנון בראגה וריק ברמן רוצים לעשות סדרת מדע בדיוני חדשה(לא סטאר טרק), ואם הם יעשו הם כמעט ולא יתעסקו יותר באנטרפרייז! וזה אומר מפיקים חדשים! וזה אומר שיש סיכוי להציל את הטרק מידיו של בראנון בראגה! ושוב אני אומר ריק ברמן לא ממש אשם בכל זה, זה בראנון!! וברמן הולך אחריו כמו כלב, לדעתי בראנון משפיע עליו לרעה, והורס את הסדרה!

למעלה