600 סמ"ק

אנימור

New member
600 סמ"ק

איזה אופנוע כביש 600 סמ"ק הייתם ממליצים לקנות למי שרכב מספר חודשים על GS 500 ומעוניין לשדרג ? אין הכוונה לאופנוע ספורטיבי במיוחד כמו R6, אלא לאופנוע 600 יחסית רגוע ונוח, עבור רוכב לא יותר מדי מנוסה, אשר בכל זאת רוצה כלי חזק יותר מה-GS, שההיגוי שלו לא נעשה כבד כמו עופרת במהירויות של מעל 120. דרישות נוספות - נוח להרכבה, ושיהיה נוח יחסית לרכיבה בעיר. קראתי סקירות על ה'הורנט', האם לדעתכם הוא אופנוע מתאים לדרישות ? האם CBR600 מסוכן ועצבני מדי ?

כRובי

New member
ההורנט בהחלט נשמע כמתאים

לדרישותייך. רוכב "לא יותר מדי מנוסה" ? אחרי מספר חודשים על GS בלבד.. U can say that again ?

גודל פיזי מתון

אם אתה לא גבוה באופן מיוחד, ה"הורנט" ימלא אותך שמחה ויתן לך תענוגות רכיבה צרופים.... בשנים, לבד, בשלושה - אמינות מובטחת - והוא גם יכול להיות בן לויה נאמן להתקדמות בכושר הרכיבה. אופנוע מדליק, נעים, ידידותי וחביב מאין כמוהו. רואים שאני לא אוהב אותו, נכון ????????

danielGS

New member
יש גם את הפייזר 600

חלופה אחרת שאני מציע לך לשקול הוא הפייזר 600 מאד דומה להורנט, פיירינג רטן ותנוחת ישיבה זקופה יחסית במחיר של היום (חדש) אתה מקבל שנת דגם אחת קדימה 2003 הפייזר מול 2002 ההורנט, במחיר של 7000 ש"ח פחות חשוב לציין שאת ההורנט אתה מקבל מייד מהמלאי של הונדה ולפייזר תצטרך לחכות על אפריל. בכל מקרה בהצלחה בבחירתך דניאל

mendev

New member
ואוו עצרו סוסים !!!!

חברים חברים יקרים !!! אני מצטער אבל הדבר הכי מתאים לו זה כמובן הבנדיט 600 !!! גם ניתן למוא בזול גם אמין והכי חשוב עם מנוע הרבה יותר רגוע מההורנט והפייזר. בתור מי שעלה מעל הפופיק לראשונה על בנדיט 600 אני מודה שהוא אופנוע מדהים רחמן והכי חשוב יפה !!!! אז אחי תחפש בנדיט 600 ולא תתאכזב... ולא אני לא מוכר !!! וכורבי אני מאוכזב ממך שלא הזכרת את הבנדיט האהוב

Pumi

New member
אם אתה רוצה משהו נוח ורגוע

אז בנדיט 600, שבגלל רובם שמורים, הורנט 600 כי הוא יפה (מי אמר את זה
אני? תוכיחו!), נוח ומאוד אמין. את הפייזר 600 אני לא מכיר כלכך. הCBR הוא אופנוע קצת יותר ספורטיבי. ישיבה קדימה, פלסטיקה מלאה. גרסאות ה F3 וה F4 הן נוחות ומאוד אמינות (אך שנתונים נמוכים) וטובות לרגועים. אם אתה רוצה רגוע, לך על ה600ים הערומים כמו ההורנט והבנדיט. אם אתה רוצה נוח עם מראה ויכולת ספורטיבית, לך על ה CBR.

royboy1

New member
לגבי הCBR

רכבתי לפני 6 ימים על CBR של חבר טוב מאווווווווווד, ממש תותח על, גבר שבגברים, דמות להרצה ו... נו טוב, נירגע קצת
קיצקוץ, לי נסיון דל של חודשיים על ER+טוסטוס משומשו(אז זהווו-שלאאאאא). הCBR כ"כ ידידותי למשתמש שזה לא יאמן. כ"כ נשלט ונוח, כ"כ עדין וסימפטי ועם כל זאת-חיה רעה(צ'ונג שכמותי הא?)
תוך מספר דקות מצאתי עצמי נכנסים לסיבובים בקצב על (מבחינתי כמובן), בלי שום תחושת סכנה, פראות או הגזמה. הXBR הוא בומבההה

Pumi

New member
נסיון קטן

לקחתי מספר של אופנועים לסיבובי מבחן לפני שקניתי את שלי. ההורנט היה חזק, ונוח, אך גבוה בשבילי ואני חיפשתי ספורטיבי. פייזר היה חביב, אך שוב גבוה ולא ספורטיבי. ה CBR הוא אופנוע ספורטיבי ונוח, אבל לא קיצוני (ואני דווקא כן רציתי קיצוני). על הבנדיט לא נגעתי, אז זה מהתרשמות של אנשים שנסעו עליהם שאני מכיר.

למעלה