60 שניות על המטריקס

eyalros123

New member
60 שניות על המטריקס

היחס שבין מספר האנשים שראו את המטריקס לבין אלה שהבינו הוא כמו היחס שבין אלה שאמרו שיביאו מצלמות למפכ"ל ואלא שהביאו. היחס שבין מספר האנשים שראו את המטריקס וטוענים שהבינו אותו ובאמת הבינו אותו הוא כמו היחס שבין מספר האנשים שכותבים בכל פוסט את המלה מפכ"ל ובאמת מבינים מה הראשי-תיבות של זה. "מישהו פוחד כל-כך לשחות (בירקון?)" כמובן, למי שלא יודע. (חלש) מספר היריות שניאו (הגיבור) תקע לרעים בסרט שווה ליחס האנשים שצוחקים מהבדיחות להלן חלקי מספר היריות שניאו (הגיבור) תקע לרעים ועוד 1. אני. בעצם גם אני לא כל כך צוחק מהבדיחות של עצמי. פחות אחד. עכשיו מספר האנשים שצוחקים מהבדיחות להלן שווה למספר האנשים שחושבים שהשפם של עמיר פרץ יפה. או שאני יפה. או שאני יהיה יפה אם אני אי פעם יסתרק. או יעשה ניתוח פלסטי. (סחטיין על הערכה העצמית, הא?) מספר הסרטים שיצאו בסדרת המטריקס (3 - אבל לא שמעתם את זה ממני) שווה למספר הכותבים שיש לתוכנית כל לילה עם אסף הראל. מספר הסרטים שיצאו פחות מספר האחים שביימו (2) שווה למספר הכותבים שכותבים בדיחות מצחיקות. וזה גם מספר השקלים שנותנים להוא מהפורום שלנו על הבדיחות הבאמת מצחיקות שהוא משלם לו ולוקח אחר את הקרדיט. 2 שקלים אם לא הבנתם. מספק השקלים שמשלמים לההוא מהפורום חלקי 2 שווה למספר הגיחוכים שיוצאים מה-60 שניות שלי. אם נתעלם מהעובדה שהגיחגוך נובע מהפרסומת של תפוז למעלה שנראית יותר מצחיקה מהבדיחות שלי. או שהגחגוך נובע מזה שעמרם מצנע עדיין בכנסת. האמת זה באמת די מצחיק. נא נא נאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא זהו אני מת לישון אתם הייתם צריכים לראות אותי - לא הוצאתי גחגוך כי אני כל כך עייף שאני אפילו לא יודע אם הבדיחות שלי מצחיקות. עכשיו צחקתי פעם ראשונה (הבדיחות שלי מצחיקות? זה היה אחד טוב....)

la bella dama

New member
../images/Emo6.gifגם את זה ממש אהבתי!

תודו שהכל בשביל שאני ארגיש יותר טוב.. |איקון של דנה מאוד מתה|

למעלה