60 השניות שלי

ran77th

New member
60 השניות שלי../images/Emo104.gif

כביש החוף, יום שישי בצוהריים, הסונומה הצבאית שועטת לה על 100, התנועה בינונית וגלית יושבת לידי. היא שמה את ראשה על ראשי, היינו חברים מזה חצי שנה ואני מלטף את ראשה, מעביר אצבעות בין שערה. היא מחזירה לי בנשיקה ואני לוקח לה את היד ומכניס את האצבע שלה אל הפה שלי, מלקק לאט, מוצץ אותה עמוק והיא עוצמת עיניים, מתמסרת. אני מכניס יד מתחת לחולצתה, חולצות צבאיות תמיד היו נוחות בדברים האלו, מרגיש את השד הלחוץ בתך החולצה ומלטף אותו מלמעלה. היא נאנחת קלילות והרגליים שלה מפוסקות באופן טבעי. מידי פעם לפעם מכונית חולפת עוברת אותנו אבל לי לא אכפת - טירוף והרבה זה שם המשחק. שולף שד אחד מרגיש את הפטמה הרכה מזדקרת לי בין האצבעות, מרטיב אותן וחוזר לשחק איתה ללחוץ אותה קלילות. היא נאנחת שולחת יד אל בין הרגליים שלי מרגישה כמה אני קשה. היום זה בשבילך אני אומר ולוקח את ידה הצידה, פותח לך את כפתורי המכנס אט, אט עם יד אחת, חופר מתחת לתחתוניה מרגיש את שיער הערווה ומפסק עוד. היא נכנעת לליטופי, מתמסרת לאצבעות שמלטפות את הדגדגן, היא רטובה, המגע הזה, אותה רטיבות נפלאה שעושה גם לי כ"כ טוב. היא לא אומרת כלום רק לוחשת בכבדות, היד שלה על הזין שלי מעל המכנס, מרוגשת מתקרבת לשיאה. אני מגביר את הקצב, מרגיש את הדגדגן מזדקר לו בין ידי, בולט והיא מתחילה לצעוק, סדרת נשימות, הברות לא ברורות והיא גומרת מלווה את זה בלחיצה חזקה על דוושת הגז שולחת אותנו היישר ל 140 . אז זה לקח קצת יותר מ 60 שניות וזה לא היה 200 אבל בהחלט נסיעה על הכביש ליד מחלף קיסריה מעלה חיוך עד היום.

*g99

New member
למה לא?

גם אני רוצה...אני רוצה כביש שיעל בי חיוך שכזה...נתת לי חומר למטרת ביצוע! תודה,תודה...מממ יש לי משימה נעימה!!! g99...

למעלה