6 --7 -- 9 -- 1 מי זוכר? למה?...

6 --7 -- 9 -- 1 מי זוכר? למה?...

...ככה!!! בא לי!!!... אז אני מצרף את השיר של אלטון ג´ון וקיקי די, שזכו כשיר השנה ברשת ג´ בגלי צה"ל היותר אוונגרדיים, זכתה להקת קווין עם רפסודיה בוהמית (אז הייתי בעד אלטון ג´ון היום כמובן בעד קווין, עניין של התבגרות בטעם) נדמה לי שרינה מור זכתה בתואר מלכת היופי העולמית... האולימפיאדה נערכה בלוס אנג´לס...נדיה קומנץ´!!! הו אלוהים 10!!! גם אולגה קורבוט לא הייתה רעה... אני חגגתי בר מצווה... פתאום נהיה הרבה סובארו עם הנעה קדמית!!! "רכב שוד"... הפועל פ"ת שוב לא זוכה באליפות וגביע, איזה כאב...מי כן זכתה?... איזה סרטים רצו?... זאת השנה לפני שנת המהפך 1977... לפני שמכבי זכו באליפות אירופה.... לפני שסעדאת הגיע לירושלים... אתם מבינים כמה שנת 1976 היתה חשובה!!! הרי בה התקבלו כל ההחלטות וצמחו הזרעים של 1977, הרי היא לא נולדה יש מאין?...

עיניים

New member
איך אפשר לשכוח??

תשעה חודשים ממנה הייתי בהריון,,,,,
בה התקבלו החלטות, ובה צמחו זרעים, ובה נולדה יש מאין,,,,

אטיוד5

Active member
באמת אחלה שנה

נסעתי ללימודים בארהב מסע הרה חיים ושמע משהו, לוס אנג´לס היתה ב 84 סה"כ כולה מספרים 76 84 , מה זה משנה?

אטיוד5, יש צדק בדברייך, מונטריאול..

...אירחה את האולימפיאדה של 1976, אח"כ הרוסים פלשו ב 1979/80 לאפגניסטן ולכן האמריקאים החרימו את האילימפיאדה של מוסקווה ב 1980 ולכן הרוסים החרימו את האולימפיאדה של לוס אנג´לס ב 1984... רק ב1988 שוב נפגשו המעצמות...
שבת שלום...

למעלה