6 - 2 יששששששש ניצחנו

6 - 2 יששששששש ניצחנו../images/Emo6.gif

ואני רוצה לראות בנאדם אחד שמעז להגיד שהאליפות לא שלנו

papon22

New member
יש!!!!!!! זיינו אותם!!!!

bertcat אתה תותח!! איך ידעת שנזיין אותם ושהאליפות שלנו!!!!!!!! אתם יודעים, יש כל מיני אנשים כאלה שמאמינים בכל מיני שטויות ובולשיט כמו אמונות טפלות (מזל נאחס אם מדברים על ניצחונות לפני שהם קורים וכל מיני כאלה), ואני (שדרך אגב אני בכלל לא כותב בפורום ולא קורה פה בכלל כי אין לי זמן בקושי לנשום), שאני לא מכיר את האנשים פה, מאוד מקווה שאין פה כל מיני מטומטמים כאלה שבאמת ובתמים חושבים שאם נגיד לפני המשחק שננצח, אז רק בגלל זה נפסיד, או שאם נגיד בטרם עת שהאליפות כבר שלנו, אז רק בגלל זה לא ניקח אותה בסוף. איזה בולשיט יא אללה, אני ממש לא מאמין שבאמת יש אנשים שמאמינים בזה בתקופה המודרנית שבה אנו חיים כיום. "חמסה" ו"עיניים" וכל מיני זיוניי שכל כאלה....פחחחחחח....זה ממש מצחיק אותי אשכרה, אני אומר לכם.... בכל אופן, מזל טוב למכבי חיפה האהובה שלנו על הניצחון המזהיר על נתניה (סופסוף עברנו את החמישייה!), שלא הותיר שום מקום לספק מי היא הקבוצה הטובה בארץ, ומזל טוב על האליפות שהוכרעה למעשה לטובתינו כבר לפני שניים\שלושה מחזורים (שלא לדבר על היום....)!!!!!!!!!!!!!!! ירוק עולה!!!! יש אליפות!!! מכבי חיפה אלופה!!! יש!!!!!!!!!!!!!!

דרך אגב, מישהו היה במשחק

של מכבי נתניה נגד מכבי חיפה?? אני הייתי והיה כזה כיףףףףףףףףףףףףף מעיינוש...

למעלה