6,000,000 - כן, שישה מיליון!!!

איש-ילד

New member
6,000,000 - כן, שישה מיליון!!!

אתם יודעים כמה יימנו ערביי יהודה ושומרון בעוד כ-12 עד-15 שנים? 6,000,000 כן, שישה מיליון בני-אדם. ואתם יודעים שאין, פשוט אין מקום בכל יהודה ושומרון להכיל שישה מיליון איש?? גם אם ימסרו לא 100% משטחי יו"ש אלא אפילו יוסיפו להם עוד אחוז אחד או שניים...ככה...סתם...שיהיה... מה שבטוח בטוח. גם אז - אין מקום להכיל שישה מיליון בני-אדם. כך שכל הסכם שיחתם עכשיו כוחו יפה ל... נכון, לכל היותר 15 שנים!! נו? מה אתם אומרים על זה? ואתם חושבים שהנתון הזה לא הובא לידיעת קברניטי ההסכמים השונים? מה דעתכם? שר החוץ, שמעון פרס - יודע על כך?? האם יכול להיות שהוא יודע אבל...מתעלם? מה פתאום??. השתגעתם??? לשמחתנו קיים מוצא, המוצא הוא בפתרון כלל-אזורי. אבל כאן מתעוררת בעיה אחרת... משום מה, כל מדינות ערב, אבל כולן, ממש כולן, לא רוצות כל קשר או מגע כל-שהוא עם "אחייהם" הפלסטינאים. מצידן, שהפלסטינאים ישברו את הראש עם מדינת ישראל או למדינת ישראל או שפשוט שילכו מבחינתם לעזאזל... כן, ממש כך. הדבר היחיד שהן, מדינות ערב, כולן, בלי יוצא מהכלל מוכנות לתת ל"אחייהם" הפלסטינאים הוא ... מס-שפתיים, לא יותר מזה, ממש לא יותר מזה. וכך, בלי שיתוף פעולה של כל מדינות האזור, כל פיתרון שיימצא עכשיו יהיה אך ורק לכל היותר ל-15 שנים... ואז? מה לדעתכם ייקרה כאשר פשוט לא יהיה שם מקום? כאשר לא יהיו מקורות פרנסה? כאשר לא יהיה להם אפילו מספיק מיים? או..מקום לבנות בית? אפילו כזה קטן...? מה אז לדעתכם יקרה? לאיזו כיוון הם ייפנו? לאחייהם הערבים? ל...גבולם המערבי? ירדן? או אולי ל...סוריה? גבולם הצפוני? מה דעתכם? מה דעתכם על גבולם המזרחי? כלומר...מדינת-ישראל? שהיא בעצם מבחינתם - פלסטין? שהיא בעצם הרזרבה האולטמטיבית שלהם? ומה אז יקרה? יבקשו יפה? ישבו לשוחח ולשכנע? או אולי ...יתחיל שוב טרור? ואז? מה לדעתכם יאמרו חלק מאתנו? מה יאמרו אם לא... חייבים להתחשב בהם... או משהו כמו... מה אתם רוצים מהם? - הם הרי במצוקה נוראית... נכון? או משהו כמו... נו, באמת, הרי אפשר להבין אותם... אז הלו... אנשים... תבינו שגם אם ייחתם הסכם - לא יהיה זה סוף הסיכסוך!! תקנו אותי אם אני טועה. וכל אותם אלה, שמאמינים שאפשר לסיים את הסיכסוך עכשיו - הסבירו לי בבקשנה איך? איך פותרים את הבעיה הזאת? כי בלעדי פתרונה - הסכסוך יימשך. וכל עוד שלא תתקנו אותי ותראו שאני טועה - אין טעם לדבר.

aaa123

Member
אני לא יודע שאין מקום ל6 מליון

בכל יהודה ושומרון. זה פשוט לא נכון ויש מקום. זה לא אומר שאפשר לפתור את הסכסוך עכשיו ,ואין לי אשליות שכל עוד ערפאת וחבריו הטררוריסטים בעמדות כוח זה לא יקרה. יהיה סכוי לפתור את הסכסוך רק אם אנשים כמו ערפאת יהיו בבית הסוהר או לפחות לא יהיו בעמדות השפעה מבחינת הפלסטינאים.

הסכסוך והפקפוק

פעם מישהו אמר לי: אני מסוכסך רק עם עצמי. פעם מישהי אמרה לי: צבא של מדינות הנתונות בסיכסוך, נמצא באיסור של שירות בינ"ל, כחלק מיחידות האומות המאוחדות. עכשיו אני אומר לעצמי - מה הורג אותי יותר, זה שאני בסכסוך, או זה שאני לא בסיכסוך? ואני מגיע למסקנה, שבכל מקרה לא יתנו לי לחיות. חקראו לזה פעם סכסוך, ופעם פיכפוך. ואני אפילו אין לי כוח, לדאוג לעצמי.

איש-ילד

New member
aaa123 - טועה הינך,טועה.

אם אתה מתכוון לכך שיש מקום לעמוד אחד ליד השני... אז אתה צודק. כאשר בוחנים יכולת הכלה של מקום, לא סופרים רק את כמות המ"ר אלא מתייחסים גם ובייחוד לאפשרות ניצול השטח כמו למשל לבניה... או לחקלאות.. הרי ברור שאי אפשר לבנות בתים ממש על כל השטח... יש שטחים שאינם ראויים לבניה, יש שטחים שמיועדים לחקלאות או/ו תעשיה יש שטחים לצרכים לאומיים כמו כבישים, שדה-תעופה, בסיסי צבא, שטחי אימונים, מוסדות שונים, תחנות כוח ומים... ועוד ועוד ועוד... כך שבסופו של דבר, רק אחוזים לא גדולים משטחה של רשות כל שהיא פנוי לבניה למגורים. ושם, באותם שטחים - אין מקום למגורי 6,000,000 בני-אדם.

איש-ילד

New member
זהו רלוונטי? זה כל מה שאתה מסוגל?

זהו? זהו רלוונטי מה שיש לך לאמר? זוהי התשובה הכי עניינית שיש לך להשיב? עד כדי כך אתה לא מוכן פשוט להסתכל? מוכה סנוורים? שים לב מה אמרתי ולא צריך יותר מאשר סתם הבנת הנקרא או ...פשוט לפתוח את הראש... הרי מה שאמרתי הוא ש..עד שלא תראו לי שאני טועה.. עד אז אכן אין מה לדבר... ו..תקן אותי אם אני טועה - כמובן רק אם אתה מסוגל....

רלוונטי

New member
כן.................................

אתה טועה..מטעה..ואין חובת ההוכחה מוטלת עלי...אבל אל תתן לעובדות להרוס לך את התזה.

resh0

New member
אכן נדרש פתרון כולל!

לפלשתינים פזורה גדולה במזה"ת ובכל מקום בו הם נמצאים, יש בלאגן ואלימות. ישראל תוותר על אדמות ממולדתה לטובת הפלשתינים בתנאי ויובהר כי פלשתינאי ישראל יטרונספרו אל השטח שיוקצה. באותה הדרך תנהגנה ירדן, סוריה ומצרים, כאשר כל אחת מהן תקצאנה מאדמתן לטובת הפלסטינים, כאשר הפלשתינים שבתחומם יטרונספרו אל אותו השטח. כך, בדרך זאת, תהיה מדינה פלשתינית ששטחה יהיה אפילו גדול משטחה של ישראל! עם קיבוץ גלויות לתפארת. זהו לדעתי הפתרון היחיד שיש בו כדי להביא שלום אמיתי ולא סתם הסכם שלום שערכו יהיה כמו כל קודמיו. להפרד מהפלשתינים לשלום!!!!!

איש-ילד

New member
יוו..כמה שאתה resh0 נאיבי

יוו...כמה שאתה נאיבי... יאללה... הרי אתה יודע שמדינות ערב לא מוכנות בשום פנים ואופן, ממש בשום פנים ואופן להתעסק עם הפלשתינאים? הם לא רוצים אותם! מבחינתם שילכו לכל הרוחות?? השתגעתה? הרי בעצם, אף אחד בעולם, כן, בכל העולם לא רוצה אותם!! אז על מה אתה מדבר??? אתה יודע שלאנשי "שלום עכשיו" יש בפלשתינאים הרבה יותר עניין מאשר לכל אזרח ערבי במדינה ערבית? אתה יודע, שמה שאנשי "שלום עכשיו" מוכנים לעשות, להקריב, לתת... זה הרבה הרבה יותר מאשר כל גוף אחר בעולם? כולל אלה שמגדירים את עצמם "אחים"??? אז על מה אתה מדבר??? ואגב, אתה חושב ששר החוץ לא יודע מזה? לא מכיר את ההערכה הזו? אבל, אבל אם הוא ייקח אותה בחשבון, כמו שמצפים ממנהיג אמיתי, כן וישר. כמו שמצפים ממנהיג ששם את טובת המדינה לפני טובת ..החלום... ההנצחה ההיסטורית... - אז אפ הוא יקח את זה בחשבון - מה ישאר לו לעשות? לחזור להיות שר-לפיתוח-אזורי?? הצחקת אותי ו...אותו

למעלה