6 שבועות

snir210

New member
6 שבועות

עברו 6 שבועות מלאים ולא קיבלתי וסת היית בבדיקות לפני שבוע לא ראו שום תנועה ברחם יש מקום לדאוג?? אמורה לחזור בראשון הקרוב לבדיקות

ענתי787878

New member
אני קיבלתי אחרי חודשיים

ועשיתי תרגילים שזה יגיע. לפעמים אצל חלקינו זה לא by the book אבל זה מגיע בכל מקרה אם את לוששת לכי לרופא שיבדוק שהכל תקין. הביטא מאופסת?

אני קיבלתי אחרי שישה שבועות

אני קיבלתי אחרי שישה שבועות. עניין נוסף שהתעורר הוא שהייתי צריכה לחכות לתור לרופא בשביל פרוטוקול חדש (מציעה לך לקבוע כבר עכשיו לעוד שבועיים- שבועיים וחצי ככה, ומקסימום לדחות), ועוד עניין שהרופא שלי ביקש לחכות למחזור נוסף (שניים בסך הכל) כדי להתחיל, ויש גם רופאים שמחכים יותר.
במקרה שלי הצלחתי לבלבל אותו (לא אחראי מצידי אני יודעת, אבל מי יכול לשפוט אותנו במצב כזה...) וברגע האחרון "המצאתי" שהיה לי עוד דימום לפני. כמובן שנבדקתי היטב אצל רופא הנשים שלי באולטרא' שהכל נקי וכו.
ברוך השם נקלטתי באותו סבב, אומרים שאחרי הפלה הגוף פורה במיוחד, מאחלת לך להיקלט במהרה להריון תקין וקל עד לידיים מלאות.

אם הריון כימי נפל ממש בהתחלה (ביום 13 להחזרה בטא בירידה)

גם לצפות לכך שהמחזור יגיע ממש באיחור?
(עד כה לקחתי פרגינובה כך שזה גרם לכך שלא יהיה מחזור, אך הפסקתי אתמול).

עדיין לא היה דימום בשל ההפלה, יכול להיות שזה פשוט יגיע עם המחזור?

בנוסף, אם באמת המחזור יתעכב, בהנחה שהבטא תתאפס יהיה מותר להתחיל טיפול חדש (החזרת מוקפאים) או שצריך לחכות מחזור נוסף? (אני יודעת שאחרי לא עלינו הריונות שנופלים בשלב יותר מאוחר צריך לחכות השאלה היא האם גם בשלב כה מוקדם אז גם).

המון תודה

snir210

New member
לא חושבת

אני עברתי גרידה בגלל זה הוסת מתעכבת נראה לי שאצלך כבר אפשר לחזור לטיפולים תשאלי את הרופא הכי בטוח

תודה. שאלתי את האחות.. אני ובעלי הבנו את התשובה באופן שונה..

היא אמרה שלצפות לדימום בימים הקרובים וא"כ וסת.
שאלתי מתי ניתן להתחיל והיא אמרה ממה שאני הבנתי שצריך לחכות עד אחרי הווסת, בעלי הבין שצריך לחכות לווסת נוספת אחרי הראשונה...אחכה לווסת ונחליט לפי זה (אם היא תגיע עכשיו אז אולי נעדיף הפסקה גם אם מבחינת הרופאים לא חייבים).

המון תודה ומאחלת לך הריון "משעמם"

Rמחכה7

New member
בכימי- כשהבטא נופלת מגיע המחזור

בימים הקרובים את אמורה לקבל מחזור
בעיקרון אפשר לטפל מיד במחזור הבא
אבל בדר"כ הרופאים לא אוהבים את זה
כדאי לתת לגוף זמן להתאושש
גם בלי הריון כימי, רופאים רבים מעדיפים לעשות חודש הפסקה בין טיפולים הורמונליים
&nbsp

היא321

New member
לי היה הריון כימי

שנפל בשבוע 4 וחמישה ימים, והדימום היה בעצם הוסת, אחרי זה קיבלתי אחרי 30 ימים שוב

למעלה