6 אצבעות!

freearth10

New member
6 אצבעות!

חברי היקרים, חברה שאלה אותי מה זה אומר כשלאדם יש ... 6 אצבעות ברגל ולא 5. והנה אני מגלגלת את השאלה אליכם. מאיה

0 אור 0

New member
זה אומר

שכך הוא האדם הזה, ושאם רוצים לאבחן אותו דוקא ברפלקסולוגיה אז צריך קצת תשומת לב ... עכשיו אני מנסה לנחש ממה שראיתי פעם - האצבע הנוספת בדרך כלל מחוברת לאחת האצבעות (כמו אצבע כפולה). אני הייתי מתייחסת באבחון ובטיפול לאלמנט שאצבע זו מייצגת כמחוזק יותר ומהותי בגוף. כמו שאמרתי רק ניחוש ..

freearth10

New member
אז זהו שלא

גם אני חשבתי כך. האצבע הנוספת היא עוד זרת וזה אדם עם בעיות ב-מממ . כנראה שהזרת הנוספת באה לחזק מה שזרת אחת לא מצליחה לממש
ורפלקסולוג הבית שלי אמר שהאצבע השישית היא אצבע הרוחניות ומאן לפרט...
מאיה

avorly

New member
אני באותה דיעה,

ובאמת נראה לי הגיוני שהיא באה לחזק את הזרת. האם בשתי הרגליים יש לו 6 אצבעות? ומה לגבי הידיים? אשמח אם תצליחי לבקש מרפלקסולוג הבית שלך שיסביר יותר לגבי הרוחניות?

freearth10

New member
לבקש זו לא בעיה ../images/Emo13.gif

אבל יש אנשים שחושבים שלא נכון לתת את כל התשובות
אחרת מה ישאר לי לעשות בדרך? יש לו 6 אצבעות רק ברגל אחת ואני לא יודעת באיזו
וגם לא יודעת ממש פרטים על מצבו הבריאותי. מאיה

avorly

New member
הבנתי...........

אולי באממת לא צריך את כל התשובות....

0 אור 0

New member
נשמע מאד מוזר

כלומר זה שיש לו את האצבע הנוספת רק ברגל אחת. ובמחשבה שניה גם התשובה של רפלקסולוג הבית שלך ... הרי דבר כל כך נדיר, לא שייך למשנה הסדורה של אף אחד, ולכל היותר אפשר לנסות לנחש מה משמעותו. איך בן אדם יכול להגיד לגבי דבר כזה שהוא "יודע את התשובה" ? ואולי בעצם הסיבה שהוא לא רצה להגיד לך היא זו שהוא לא אוהב לפזר ניחושים ... אם אני יכולה להגיד דבר אחד עקבי שלמדתי מנסיוני באבחון ובטיפול, זה שאני אף פעם לא בטוחה שהבנתי עד הסוף משמעות של משהו, כי תמיד יש עוד מהות ועוד משמעות שמסתתרת מאחור. וברגע שאני מכוונת את עצמי ואת המטופל למשמעות אחת , שנינו עלולים לאטום את מוחנו מפני משמעויות נוספות ..

freearth10

New member
האצבע הששית

כנראה שיש כאלה שלומדים גם עליה! וכמו שאת יכולה לאמר: אצבע 5 =אדמה כנראה שיש כאלה שיכולים גם לאמר משהו על אצבע 6. מאיה

shiri240

New member
היי, מאיה.....

אם יש אצבע נוספת, אני מניחה שהאצבע הנוספת מחוברת לאצבע שלידה וזה נקרא בשפתינו-"אצבעות ברווז" [כלומר הקרום ביניהם מחובר]-אצבעות מקושרות. בפיסי-אי נוחות ברגל. בנפשי/רגשי- הפרעה בחושים [אחד החושים], הפרעה בעצבי הראש, הפרעות חשיבה. ייתכן בעיות בשיניים/חניכיים. אשמח לשמוע תגובות נוספות. המשך יום נעים לך. שירי.

avorly

New member
שירי,

נתת לי עוד כיוון מחשבה. ומכאן שאלה- איך האזניים של אותו אדם?

shiri240

New member
אוזניים.............

היי אורלי, שאלה יפה שאלת. באמת ייתכן גם בעיות באוזניים, כלומר בעיות עם השמיעה שלו [בפיסי]. את חושבת בכיוון הזה שאולי יש לבן אדם הזה בעיות של הקשבה לאנשים, אולי בעיות תקשורת עם אנשים [בהיבט הנפשי/רגשי]? למרות שהזרת זה איזור אוזן חיצונית, כלומר אני חושבת שהבעיה נוטה יותר לכיוון בעיות שמיעה [בפיסי] ולא לכיוון של בעיות תקשורת עם אנשים. אולי בעצם זה שיש זרת נוספת, זה מחזק את הדעה שלי לגבי בעיות שמיעה [בפיסי], כלומר העובדה שיש זרת נוספת, זה אומר שכנראה באמת יש לבן אדם הזה בעיות שמיעה והזרת הנוספת נמצאת שם בשביל "להשלים את החסר", כלומר היא נמצאת בשביל לחזק את השמיעה אצלו. כלומר ממה שאני אומרת פה יוצא שמצד אחד הזרת הנוספת מראה על חסימה [בעיות שמיעה],מצד שני היא לא מראה על חסימה, אלא ההפך-היא "מחזקת" את השמיעה אצל אותו בן אדם. יש פה סתירה, נכון? מה את חושבת, אורלי? מעניין אותי לדעת מה את חושבת וגם מזמינה את כולם להשתתף ולהגיד את דעתם. אשמח לשמוע תגובות. שירי.

freearth10

New member
למה את הולכת רק לכיוון האוזניים?

היי שירי, הרי הזרת מייצגת את האדמה אז אולי הבעיה היא דווקא בקיבה, בטחול בשרירים? ואוזניים לא משוייכים בכלל לאצבע הרביעית שהיא אצבע המיים? וגם במיים אין לנו רק אוזניים. זו יכולה להיות בעיה בשלפוחית השתן, בכליות בעצמות. או שאני מפספסת כאן משהו?
מאיה

shiri240

New member
נכון, מאיה....

הצעתי כיוון נוסף, כי אורלי גם שאלה לגבי אוזניים ויש הקשר לאוזניים, כי מתחת לזרת, זה איזור האוזניים [מתחת לאצבעות 4 ו-5],וכמובן שלא שללתי דברים אחרים אלא ההפך-אני מחזקת את מה שאת אומרת לגבי בעיות באיזורים אחרים, כי צריך להסתכל על איברים נוספים לאורך המרידיאן [מרידיאן 4-5] שמיוצגים שם,למשל בעיות בטחול, קיבה כמו שציינת. לגבי בעיות בכליות ושלפוחית השתן-אני לא חושבת שזה מדוייק כי איברים אילו לא עוברים במרידיאן הזה וגם הכליות לא מיוצגים באצבע הרביעית,אלא באצבע השלישית. דבר נוסף-לגבי ייצוג האדמה: זה מאוד נכון ויכול להיות שיש בעיות באגן או גפיים תחתונות [כי באיזור ה"אדמה"משוקף איזור האגן-שרירים ועצמות האגן ואיזור גפיים תחתונות-רגליים]. לגבי מיקום האוזניים- הן נמצאות ממש מתחת לאצבעות 4 ו-5 כמו שציינתי למעלה [ממש מתחת לבסיס אצבעות 4 ו-5] וזה לא רק קשור לאלמנט עצמו שהאצבע מייצגת-כמו שאמרת אלמנט המים-שזה נכון [אצבע רביעית],שמיוצגים בו מערכת העיכול, קיבה ואין באלמנט עצמו אוזניים, חשוב לי לציין.התכוונתי שיש שיוך לאוזניים כי הם נמצאים ממש על אותו מרידיאן, מבינה? מקווה שהסברתי את עצמי טוב.שירי.

avorly

New member
הארה:

באצבע 5 מסתיים המרידיאן הסיני של שלפוחית השתן.

freearth10

New member
ואיפה מסתיים מרידיאן הכליה?

עדכון קצר. הבן אדם סבל בעבר מאבנים בכליה. בעיות פיזיות באוזן אין, אבל הוא לא תמיד מסוגל להקשיב לאחרים. על כל פנים תודה לכל העונים!
מאיה

avorly

New member
מרידיאן הכליה

מתחיל בכף הרגל ומסתיים מתחת לקלאויקולה (העצם שמעל בית החזה, שמתחברת גם לכתף). אגב, לפי הרפואה הסינית כליות ואוזניים מאוד קשורים אחד לשני.

למעלה