6ז
P phoenix100 New member 24/12/05 #3 שילעג בירושלים לפי גפ"ס ../images/Emo113.gif משעות הבוקר המוקדמות אל תוך ראשון יש סיכיו שיערם טיפה לא משו שיחסום צירים כמובן. ובצפון כבר מהערב שךג מגובהה 700-800 מטרים
שילעג בירושלים לפי גפ"ס ../images/Emo113.gif משעות הבוקר המוקדמות אל תוך ראשון יש סיכיו שיערם טיפה לא משו שיחסום צירים כמובן. ובצפון כבר מהערב שךג מגובהה 700-800 מטרים
ח חולה שלג המקורי New member 24/12/05 #6 העדכון האחרון של גפ"ס מועדד קצת. הרום בצפון ירד ל-750 מ' להלילה ומחר בבוקר. ומשקעים גם לא נראה לי שיהיה חסר.
העדכון האחרון של גפ"ס מועדד קצת. הרום בצפון ירד ל-750 מ' להלילה ומחר בבוקר. ומשקעים גם לא נראה לי שיהיה חסר.
ח חולה שלג המקורי New member 24/12/05 #10 כן אבל שמדובר על עדכון של כמה שעות אחדות לאירוע עצמו זה כמעט בטוח.
ט טל שמאי New member 24/12/05 #11 שום דבר לא בטוח ואני הייתי נזהר מאוד מכל הביטחון הזה. התנאים בצפת טובים, השאלה אם יהיו משקעים רציניים ועל כן יש לעקוב אחר התצ"לים והמכ"ם ולא אחר המודל.
שום דבר לא בטוח ואני הייתי נזהר מאוד מכל הביטחון הזה. התנאים בצפת טובים, השאלה אם יהיו משקעים רציניים ועל כן יש לעקוב אחר התצ"לים והמכ"ם ולא אחר המודל.
ט טל שמאי New member 24/12/05 #9 הטמפ' לא נמוכה מספיק בשכבות הנמוכות במילא שלג קל בספק רב, אז אין מה לדבר בכלל על היערמות (GFS). ברקנל שונה וכן מאפשר סיכויים להיערמות.
הטמפ' לא נמוכה מספיק בשכבות הנמוכות במילא שלג קל בספק רב, אז אין מה לדבר בכלל על היערמות (GFS). ברקנל שונה וכן מאפשר סיכויים להיערמות.