5Years in a live time

NaTaLiiiii

New member
5Years in a live time

זו באמת אחלה של קלטת(וידאו/די וי די)שבעצם מסכמת את 5 האלבומים הראשונים של D.T(יותם כתב עליה כמה מילים באחד המאמרים שלו).כמו כן היא גם מראה חלק ממסע ההופעות שלהם וגם ראיונות ופאדיחות של מאחורי הקלעים ובחזרות(שם גם הגעתי למסקנה שג´ון מיונג בחיים לא ידבר ואם כן..נס).קלטת ממש שווה ורצוי שתיהיה בכל בית(כן בטח..).עד שהשגתי אותה..הזמנתי אותה מהאינטרנט וחיכיתי מלאאאאאאאא זמן(אז היה קשה עד מאוד להשיג אותה בארץ,היום יותר קל,במיוחד בדי וי די)נראה לי שלכולכם יש אותה!! נ.ב שם גם הבנתי(יותר נכון ראיתי)שמייק פורטנוי נשוי למישהי(הלא כל כך יפה)ויש לו ילדה ילד משהו כזה.. בעסססהה

theriddler

New member
כן.....אחלה קלטת.......נכון יותם???

אהבתי במיוחד את הunplugged.... עם cover my eyes SPEAK TO ME lsoad זה יצא ממש יפה.... באמת קלטת מומלצת

NiGa

New member
מומלצת ביותר!

אני אישית נדלקתי על הקטע שיש שם של Nightmare Cinema (שזה האולטר-אגו של דרים, כפי שהם מגדירים זאת - פורטנוי על באס, שריניאן על גיטרה, פטרוצ´י על תופים...) בקיצור, זה נורא חמוד לראות את פורטנוי קופץ כמו שיכור על הבמה מצד לצד עם הבאס... וזה נורא מצחיק לראות את פטרוצ´י מתופף, כי הוא כזה מנגן הייהאט-באס-סנייר, אז זה נראה כאילו הוא משתמש רק ב 0.009% מהמערכת...

NaTaLiiiii

New member
גם אני אהבתי את הקטע

היה די מצחיק לראות אותם קופצים ומנגנים בכאילו אגב ..הם לא באמת ניגנו שם נכון?אני לא בטוחה... המממ..יש שם גם קטע שהסולן של איזו להקת דאט´ מטאל ששכחתי את השם מבצע סולו...אהבתי את הקטע הדי קצר הזה ...אבל אני לא ממש מצליחה להשיג אותו...אוףףף אמרו לי שיש ל ´צ´אנג´ אוף סיזנס´(נו אין לי כוח לכתוב באנגלית) המשך או משהו ושם זה נמצא זה נכון?

PurpleGoat

New member
יש לפורטנוי בת

קוראים לה מלודי, והוא קרא על שמה את הסנר סיגנצ´ור שלו... איזה כבוד =)

NiGa

New member
אם כבר,

יש לו גם בן בשם מקס, ולסטאקס של מייק קוראים Max Stax
(STAX - שילוב של מצילות שיוצר סאונד מגניב)

PurpleGoat

New member
הממ..

מעניין מה פורטנוי עושה כשהוא מחפש שם להיאט שלו.. תאומים? אוי שכחתי בעצם יש לו שלישיה... הוא עוד יעבור לגור במאה שערים אם הוא יצטרך לתת שם לכל חלק במערכת שלו

למעלה