5X4

• פותח הנושא varty
  • פורסם בתאריך

varty

New member
5X4 ../images/Emo58.gif

הקטע בהתחלה עם נייט מול המראה, נהדר וונסה וריקו כאלה חמודים...אפילו שהם רבים. מסכנה ברנדה, היא לא מרגישה את האהבה לתינוק מנייט. וזה דבר גרוע להמשך נראה לי. ומה זה החוג הזה שרות הלכה? חוג לסריגה??? באיזה קרות רות אמרה לבן שלה, יום הולדת שמח!!!
אופס. טעיתי...עשו לו מסיבת הפתעה
למרות שנראה שכולם שמחים חוץ מנייט. התגעגעתי לביקורים של האבא, הם תמיד מרעננים. קלייר כזאת טיפשה. מה פתאום היא מתערבת לרות בדברי יומהולדת שלה לנייט. היא גרמה לרות להראות מטורפת וקריזיונרית , מה שלא נכון בכלל. היא גרמה לה לקצר את דברי האהבה שלה לנייט. פשוט הרגיז. ורות צדקה, זה בכלל לא קשור אליה, כל דבר היא נדחפת! מאוד מוזר לי שפתאום נייט לא רוצה את ברנדה והתינוק . ברנדה הוא התחתן איתה מאהבה, אז מה קרה פתאום??? אם התינוק עוד אני יכולה להבין. מסכנה ברנדה
אבל גאוני מצידו של אלן בול באמצע שיחה כל כך אמוציונאלית בין ברנדה לנייט להכניס את הקטע עם השרותים והריח! קורע
השיחה בין שני המשוגעים בע"מ- ג'ורג' ובילי. עצוב-מצחיק. שהם נפרדים ג'ורג' אומר לבילי יום הולדת שמח
חחחחחחחחחחחחחחחחח. בנוגע לבילי. הוא לא רואה שאם הוא מפסיק לקחת את הכדורים הוא הורס את כל החיים שלו שכוללים מע' יחסים מאוד יפה עם קלייר. איזה דפוק הוא!
שאני אבין...נייט כמעט נישק את הבת של ג'ורג'???
קלייר והחבר המעפיין של נייט
וריקו וונסה שוב יחד, טוב לפחות ביחד לילה אחד. הם מתאימים! אין מה לעשות
ומה הפרוש שהציפור מתה בסוף??? איזה נורא!

varty

New member
5X5 ../images/Emo58.gif

נייט מרגיז אותי
למה הוא חייב להיות כזה ביצ'י לברנדה. אולי הוא צודק בקשר למאיה אבל למה להגיד לה בפנים שמיה היא הבת שלו והוא זה שיחליט . כל כך מגעיל. ומה הקטע של ריקו וונסה. פתאום היא קשוחה אליו וסוגרת לו את הדלת בפנים. מה היה הקטע החד פעמי הז? גם ככה הזוגיות שלהם רגישה בשביל מה כל הזיגזגים שוונסה עושה
נראה לי לא ראליסטי כל הקטע הזה. הילד שקיט ודיויד מצאו , חמוד כזה, ילד מאוד רגיש ודיויד התאהב בו קצת. ריקו כזה דפוק. השיחה שלו עם מנהל הבי"ס. מטומטם!!! חשבתי שאני ארביץ לו עוד רגע
. השאלה אם הוא מטומטם, תמים או סתם רוצה נקמה בוונסה? בכל מקרה
לריקו בראש
קטע פסיכוטי והזוי לחלוטין עם מרגרט וקלייר/בילי מחליף את מרגרט. יאק! הקטע עם הקבורה והמוזיקה והאוכל
הם בטוח יהודים או איטלקים
שוב! גאון האלן בול הזה. המת אומר לנייט, שמאיה צריכה אימה! איזה גאוניות. לא חשבתי שנייט הוא לא האבא של מאיה
עכשיו אני מבינה את נייט... אהבתי איך וונסה נכנסה בריקו על השטויות שהוא עשה בבי"ס. כזה דפוק. עוד פטיש
לא הבנתי מה המנהלת אמרה על הנער שקייט ודיויד רוצים לאמץ?

varty

New member
לאף אחד אין תגובה ../images/Emo7.gif

יש כל מיני שאלות שמענינות אותי לדעת את דעתכם.

ronre

New member
ראינו כבר ת'פרקים האלה לא מזמן

וכבר דשנו עליהם עם מי שראה באותו זמן כמונו, אז לי, אישית, ממש אין כוח לכתוב על פרקים שכבר דנתי בהם כאן...

varty

New member
אמממ....הבנתי

אז אני פשוט אפסיק לכתוב. אני אנסה לחפש את השרשורים שלכם על הפרקים. הבעיה שאם אני ארשום דיעה בשרשור הזה אף אחד לא ידע שרשמתי משהו. כי זה לא קופץ קדימה...

רינת4

New member
../images/Emo58.gif505

אם אני לא טועה מה שהמנהלת אמרה על הילדים זה שהם אחים ושמי שמאמץ אחד, אז כדאי שיאמץ גם את השני . כלומר זו עסקת חבילה. באשר לבילי וקלייר - כל כך מעצבן אותי שעד שהם היו יחד הפרידו לי אותם ועוד יותר מעצבן שמחזירים אותו לשלב הזה שהוא צריך לרדוף אחרי אנשים. אבל הכי מעצבן אותי זה הקשר בין ברנדה לנייט וכל ההתנהגות שלו. אמר פיטר באחד הראיונות שהוא הרגיש שכתבו לדמות שלו העונה דברים שהוא הרגיש שהיו מאולצים או לא נאמנים לדמות לדעתו ושאם זה היה הוא אז הוא היה כותב בשביל הדמות דברים אחרים. ואני מסכימה איתו בעניין הזה...

sssivan

New member
../images/Emo58.gif505 תגובה ../images/Emo13.gif

טוב אז בוא נראה... לגבי הקטע בין קלייר ובילי אני הבנתי שהיא לא הכי בעניין שלו, אם היא נכנסת כ"כ בקלות למיטה בזמן שהוא נמצא במצוקה... וחבל אם היה משהו שרציתי זה שהם יישארו ביחד, אבל אלן בול לא תומך
אני דווקא אהבתי את הקטע עם בילי ומרגרט... ממש צחקתי בקטע הזה... עוד אחת מהמוזריות של המשפחה... יש לצפות לכל מהם
נייט מאוד מעצבן... כל התקשורת בניהם כ"כ לקויה... כל הזמן זה עיצבן אותי שהם לא מצליחים לנהל שיחה אחת נורמלית ביחד בלי לעקוץ ולרדת אחד על השני וליצור אנטי... והקטע עם הציפור היה הזוי לחלוטין... נייט פתאום הפך למפלצת כזו... וישר אחרי הריב שלו עם ברנדה הוא הולך לפלרטט עם המגי הזו... ממש לא אהבתי את מה שכתבו לו...

ShMo0LiKiPoDa

New member
../images/Emo58.gif504+505

רק אני מתחילה ממש לשנוא את ההתנהגות של קלייר?
היא הפכה מדמות שאהבתי לדמות ממש לא סימפטית ולא מתחשבת. א הבתי את זה שזה נראה כאילו שרות' קצת מתגברת ומציעה להתחיל מחדש, זה שימח אותי מאד במיוחד כי זה נראה שהיא מתחילה להבין שזו באמת לא אשמת ג'רוג' שהוא חולה כ"כ.. אני עדיין מנסה לחשוב מה הציפור בפרק הרביעי יכולה לסמל, אולי כמו שבילי אמר שהוא מרגיש שדברים מסביבו לא בשליטתו בגלל הציפור הזאת, זה מה שנייט הרגיש וכשבסוף הראו שהיא מתה זה כמו סוג של התמוטטות נפשית שנייט הרג (?!
היה לי רק 80 בספרות.. חח). בכל מקרה גם בפרק הראשון של העונה החמישית, בחתונה של נייט וברנדה, הייתה ציפור על העוגה שנייט ראה במבט מפוחד (קלייר צילמה אותו באותו הרגע).. מוטיב חוזר מישהו? אה, והאמת כבר מהשיחה הראשונה של נייט ומגי היה אפשר לראות שהם מתחברים די טוב, נראה לי שנייט מרגיש שמגי ממש מבינה אותו והוא באמת זקוק לזה עכשיו.. במיוחד כשהוא מרגיש כ"כ בודד על אף כל המשפחה וכו'. ריקו יצא אידיוט
זה נראה שהוא עושה דווקא לוונסה כי היא לא הייתה ברורה איתו, אבל היא אמרה לו שהיא כבר שקלה את האפשרות שהם יחזרו. בכל מקרה, יש לי תחושה שהם עוד יהיו יחד. טוב, זה בטח לא יקפיץ את ההודעה אבל לא נורא. יש דחף כזה לשפוך את כל מה שחושבים אחרי שרואים פרק בסדרה הזאת

רינת4

New member
בקשר לקלייר - את לא היחידה שחושבת

ככה. אם אני רק אמצא את השרשור הקודם בארכיון של הפורום (מה שלא כל כך מצליח לי) אני אתן לך קישור.

למעלה