5X4 ../images/Emo58.gif
הקטע בהתחלה עם נייט מול המראה, נהדר וונסה וריקו כאלה חמודים...אפילו שהם רבים. מסכנה ברנדה, היא לא מרגישה את האהבה לתינוק מנייט. וזה דבר גרוע להמשך נראה לי. ומה זה החוג הזה שרות הלכה? חוג לסריגה??? באיזה קרות רות אמרה לבן שלה, יום הולדת שמח!!!
אופס. טעיתי...עשו לו מסיבת הפתעה
למרות שנראה שכולם שמחים חוץ מנייט. התגעגעתי לביקורים של האבא, הם תמיד מרעננים. קלייר כזאת טיפשה. מה פתאום היא מתערבת לרות בדברי יומהולדת שלה לנייט. היא גרמה לרות להראות מטורפת וקריזיונרית , מה שלא נכון בכלל. היא גרמה לה לקצר את דברי האהבה שלה לנייט. פשוט הרגיז. ורות צדקה, זה בכלל לא קשור אליה, כל דבר היא נדחפת! מאוד מוזר לי שפתאום נייט לא רוצה את ברנדה והתינוק . ברנדה הוא התחתן איתה מאהבה, אז מה קרה פתאום??? אם התינוק עוד אני יכולה להבין. מסכנה ברנדה
אבל גאוני מצידו של אלן בול באמצע שיחה כל כך אמוציונאלית בין ברנדה לנייט להכניס את הקטע עם השרותים והריח! קורע
השיחה בין שני המשוגעים בע"מ- ג'ורג' ובילי. עצוב-מצחיק. שהם נפרדים ג'ורג' אומר לבילי יום הולדת שמח
חחחחחחחחחחחחחחחחח. בנוגע לבילי. הוא לא רואה שאם הוא מפסיק לקחת את הכדורים הוא הורס את כל החיים שלו שכוללים מע' יחסים מאוד יפה עם קלייר. איזה דפוק הוא!
שאני אבין...נייט כמעט נישק את הבת של ג'ורג'???
קלייר והחבר המעפיין של נייט
וריקו וונסה שוב יחד, טוב לפחות ביחד לילה אחד. הם מתאימים! אין מה לעשות
ומה הפרוש שהציפור מתה בסוף??? איזה נורא!