5x13

• פותח הנושא hbam
  • פורסם בתאריך

hbam

New member
5x13 ../images/Emo58.gif

וואו וואו איזה סיום מדהים :)))) you and me, we're done :D ורורי - מה לעזאזל קורה איתה? בהתחלה מתלבשת כמו גבר ואז מנסה לשכב עם לוגן? איזה צחוקים שהוא אומר לה: I feel like I'm kissing a man :D פרק ממש מצחיק אני חייב לציין :) לא יכול לחכות עוד שבוע לפרק הבא :(

GinGerit

New member
אעאעאע! לא ספויילר!

יש לי גילמור במחשב (אמ...נו אתם יודעים הפיות והשדונים הטובים הטיסו את זה מארצות הברית על דיסק במיוחד בשבילי) ואני אראה את זה רק בלילה! אעאעאעאעאעא

gilmorefreak

New member
|לאקוראת|

אבל כבר פתחתי שרשור תגובות לפרק הזה..חוצמזה שאסור לשים תוכן ספוילר בנושא חדש של פרק מארה"ב..כי אם ההודעה תתכווץ כולם יראו את התוכן...

GinGerit

New member
וואו פרק טוב! |ספויילר|

כריס כל כך מצחיק! מה הוא רץ אחרי לורליי ולוק? הוא לא חלק ממערכת היחסים הזאת! מסכנה רורי, הפעם הראשונה שלה עם לוגן וכל הסיפור הזה... אני מקווה שהוא לא יזרוק אותה בגלל זה עכשיו...

GinGerit

New member
שכחתי כמה דברים../images/Emo58.gif

שכחתי לומר שכריס צודק בקטע שהוא ולורליי מנט טו בי...כולם יודעים שהם יהיו ביחד בסוף...אבל איזה סוף?!? אוי חיים קשים... הפרק הבא הולך להיות עוד יותר מצחיק מזה! קנט וואיט!

Jason2

New member
מה פתאום ../images/Emo58.gif

אולי מבחינתו של כריס ומבחינת ההיסטוריה שלהם כזוג זה נראה כך. אבל מבחינת הסדרה (כלומר מהעונה הראשונה) לוק ולורליי נועדו להיות ביחד. ככה זה נבנה מההתחלה.

gilmorefreak

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo58.gif האמת שלא...דווקא

כאילו זה מה שיקרה בסוף, אלה יהיו לורליי ולוק שיהיו ביחד..אבל התוכנית המקורית הייתה כריסטופר ולורליי, דמותו של לוק הייתה סתם משנית אבל העלילה התפתחה לכיוון הזה..הוא היה אמור להיות דמות משנית בערך כמו קירק...
בעונה הראשונה, כבר מהפרק הראשון היה נראה ככה, אבל זה ממש לא היה היעוד, בעונה הראשונה הוא לא השתתף כל פרק..והדמות שלו בכלל הייתה אמורה להיות אישה!
הוא נכנס כגבר כי איימי שרמן פלאדינו הבינה שהיא נסחפה קצת וצריך עוד גבריפ בתוכנית...
ד"א חזרתי הביתה רצתי למחשב לראות את הפרק..ועכשיו..עכשיו עברה משו כמו שעה מאז שחזרתי הביתה...

feeler

New member
לא מסכימה

כבר בפרק הראשון לור מעירה על כך שלוק חמוד, ורורי כבר צופה שיקרה משהו, היא אומרת לה שהיא לא יכולה לצאת איתו.... אז מי שכנראה אמורים להיות יחד הם לוק ולורליי

אין מה להסכים

זו פשוט עובדה. כשהתחילו את הסדרה הדמות של לוק לא הייתה אמורה להתפתח למה שהיא עכשיו, הם לא יצרו אותו בתור בן זוג ללורליי...

m L m

New member
../images/Emo58.gif513../images/Emo58.gif

לאאאאאאאאאאאאאאאאאאא מה זה הסוף הזה?! סוף סוף הפרק התחיל להיות מרתק וזה הסוף?! עכשיו צריך לחכות שבוע?! הם לא נורמלים!!!! איך אני אחזיק מעמד בלי לקרוא ספויילרים?! הצילוווווווווווווווווו

gilmorefreak

New member
פאק!../images/Emo58.gif

אההההההההההההההההההה....להרוג את כריסטופר! איך אתם יכולים לא לשנוא אותו פשוט?
בלהההה
אהבתי את הסוף, אמילי ממש הגזימה הפעם, מגיע לה לחטוף את זה בפרצוף! פאק ראיתם את המבטים שלוק ולורליי החליפו בחופה? הם..הם לגמרי מאוהבים..מסכן לוק!
לא מאמינה שלא נתנו ללורליי ללכת אחריו בגלל התמונה המטופשת...זה כל כך לא מגיע לו! אבל לורליי פישלה ובגדול, לוק רואה את התמונה לגמרי לא נכון בגלל הטעויות שהיא עשתה- לא סיפרה לו על הערב שהיא הלכה לכריסטופר..זה היה כאילו היא הפילה עליו הכל בבום, זה נראה שקרי להסתיר את זה עד עכשיו ורק כשאין ברירה לספר...
ועכשיו עם "כולם יודעים שנועדנו להיות ביחד" זה בכלל נראה גרוע! אוקיי...כן, התגובה הולכת להיות ארוכה...
רורי..
תגידו איזה גובה הבחורה הזאת? זה מפחיד!
לוגן מותק!
ובאמת אמממ כמה שאני אוהבת אותם ביחד לא חשבתי שהוא מתאים לרורי בגלל כל הקטע שהוא לא יהייה חבר רציני..מסתבר..שאממ..זה לא מה שהיא רוצה!
[כן בטח נראה עוד כמה פרקים
] אהבתי את החליפה!
היא הייתה בכלל מבדרת על הפרק, במיוחד שהיא נעמדה מאחורי הבחור הענק בכדי להציץ על לוגן
לורליי לא צעקה עליה בצדק, אני מניחה שזה היה בגלל כל הסיוט והעצבים על כריס
, בסה"כ רורי אממ די עוברת את גיל ההתבגרות באיחור- עכשיו היא עושה את השטויות..חוצמזה זה לא עזה סיפור שהיא הלכה להתמזמז לה עם בחור..זה לא שזאת החתונה של לור או משו, זה החידוש נדרים! של הסבא והסבתא!
אממ..אל משנה, אני עם רורי פה..
לוק..ושוב אני אגיד ממש מסכן! אממ..עם החליפה, עדיין לא הבנתי מה ההבדל בין לקחת את זה בשקיות המגניבות האלה...וישר איך שמגיעים ללבוש או פשוט ללבוש מהבית- זה רק לנסיעה גם ככה! ועם הספינה, בלה, אמילי מעצבנת, מה זה משנה הברכות?
אמילי סתם מתנכלת אליו..מגיע לה מה שהיא קיבלה בסוף! מסיבת הרווקות!
לא הבנתי את הקטע עם הספגטי!
אממ..לא זוכרת..ליין הייתה עם משקפיים? מה עוד היה? היה משו בהתחלה עם לורליי ולוק.אממ..*מנסה להזכר* אממ.. בדיינר? אה..עם המגפיים!
אויש נו הם כאלה חמודים!
טוב נראה לי שזהו..אני ממש לא אחזיק מעמד שבוע ככה!
אוווווווווף! שלורליי תגיע כבר ללוק!

למעלה