פאק!../images/Emo58.gif
אההההההההההההההההההה....להרוג את כריסטופר! איך אתם יכולים לא לשנוא אותו פשוט?
בלהההה
אהבתי את הסוף, אמילי ממש הגזימה הפעם, מגיע לה לחטוף את זה בפרצוף! פאק ראיתם את המבטים שלוק ולורליי החליפו בחופה? הם..הם לגמרי מאוהבים..מסכן לוק!
לא מאמינה שלא נתנו ללורליי ללכת אחריו בגלל התמונה המטופשת...זה כל כך לא מגיע לו! אבל לורליי פישלה ובגדול, לוק רואה את התמונה לגמרי לא נכון בגלל הטעויות שהיא עשתה- לא סיפרה לו על הערב שהיא הלכה לכריסטופר..זה היה כאילו היא הפילה עליו הכל בבום, זה נראה שקרי להסתיר את זה עד עכשיו ורק כשאין ברירה לספר...
ועכשיו עם "כולם יודעים שנועדנו להיות ביחד" זה בכלל נראה גרוע! אוקיי...כן, התגובה הולכת להיות ארוכה...
רורי..
תגידו איזה גובה הבחורה הזאת? זה מפחיד!
לוגן מותק!
ובאמת אמממ כמה שאני אוהבת אותם ביחד לא חשבתי שהוא מתאים לרורי בגלל כל הקטע שהוא לא יהייה חבר רציני..מסתבר..שאממ..זה לא מה שהיא רוצה!
[כן בטח נראה עוד כמה פרקים
] אהבתי את החליפה!
היא הייתה בכלל מבדרת על הפרק, במיוחד שהיא נעמדה מאחורי הבחור הענק בכדי להציץ על לוגן
לורליי לא צעקה עליה בצדק, אני מניחה שזה היה בגלל כל הסיוט והעצבים על כריס
, בסה"כ רורי אממ די עוברת את גיל ההתבגרות באיחור- עכשיו היא עושה את השטויות..חוצמזה זה לא עזה סיפור שהיא הלכה להתמזמז לה עם בחור..זה לא שזאת החתונה של לור או משו, זה החידוש נדרים! של הסבא והסבתא!
אממ..אל משנה, אני עם רורי פה..
לוק..ושוב אני אגיד ממש מסכן! אממ..עם החליפה, עדיין לא הבנתי מה ההבדל בין לקחת את זה בשקיות המגניבות האלה...וישר איך שמגיעים ללבוש או פשוט ללבוש מהבית- זה רק לנסיעה גם ככה! ועם הספינה, בלה, אמילי מעצבנת, מה זה משנה הברכות?
אמילי סתם מתנכלת אליו..מגיע לה מה שהיא קיבלה בסוף! מסיבת הרווקות!
לא הבנתי את הקטע עם הספגטי!
אממ..לא זוכרת..ליין הייתה עם משקפיים? מה עוד היה? היה משו בהתחלה עם לורליי ולוק.אממ..*מנסה להזכר* אממ.. בדיינר? אה..עם המגפיים!
אויש נו הם כאלה חמודים!
טוב נראה לי שזהו..אני ממש לא אחזיק מעמד שבוע ככה!
אוווווווווף! שלורליי תגיע כבר ללוק!