5x11- Sam, interrupted

שנינוש 1

New member
5x11- Sam, interrupted ../images/Emo58.gif

התפלאתי שאף אחד לא פתח הודעה! אז- תקציר:
A former hunter named Martin, who is currently institutionalized, calls Sam and Dean for help investigating a case in the mental hospital. The brothers get themselves admitted as patients to check out the mysterious monster that is attacking the patients, but their incarceration pushes both to the breaking point as they unleash their inner demons against each other מה דעתכם על הפרק? נ.ב: 'ה'ציטוט: Dean: Pudding!

alonback

New member
דעתי

פילר לא קשור שלא תרם כלום חוץ מעוד קצת בכיינות של האחים.

yt2104

New member
לעומת זאת

אני חושבת שהיה אחלה של פרק . כל הכבוד!!!

A m e l y

New member
וגם...

סאם ממש ממש ממש עיצבן אותי עם הבכיינות שלו,כמה אפשר?? "זה אני..זה לא אני...זה בתוכי...זה לידי" כל פעם משהו לא בסדר...

חזאי 22

New member
../images/Emo4.gif פרק לא משהו

חשבתי שנחזור כבר לאקשן של המלאכים והשדים גן עדן גיהנום אבל שוב חזרנו לצייד המלצות שמיצא את עצמו כבר מזמן.

קרניjack

New member
ולפחות ה"בכיינות הזאת" שהייתה במינון זעיר

בעטיפה משעשעת בפרק הזה, לא הייתה סוג של בכיינות "אוי שיחררתי את האופקליפסה" במשחק אובר-דרמה סוחט מיצים כמו שיש בהרבה פרקים מהעונה הרביעית שכן קשורים לקו העלילה המרכזי של הסידרה....

../images/Emo24.gifPUDDINGGGGGGG

היה פרק חזקקקקקקקקקקק ממש חשבתי שאני רואה "המסור 7" חחחחחחחח האמת שחשבתי שימשיכו קצת עם הנושא של הפרקים הקודמים ושיתייחסו קצת יותר למה שקרה.... ולא שהם יהיו כאילו כלום עם צייד נוסף.... אבל אני מאאמינה שגם זה יגיע. גם ממש התגעגתי אז מבחינתי זה היה מעולה!!! והקטע עם דין וה"פודינג" שלו היה קורעעעעעעעעעעעעעע

../images/Emo58.gifהתגעגעתי אבל לא התלהבתי

לא היה לזה קשר לעלילה המרכזית חוץ מההתבכיינות של סאם לקראת הסוף.. רציתי לראות מה קורה הלאה וכלום לא קרה.. אבל פרק מצחיק..

קרניjack

New member
אני מזכירה: על גבי הפורום לא ניתן לפרסם

הורדות לא חוקיות וצפיות ישירות.

משי22

New member
מצטרפת למאוכזבים

זה לא שהפרק לא היה טוב, זה רק שציפיתי למשהו יותר טוב אחרי חודשים של הפסקה. קיוויתי שהם ימשיכו עם העלילה הראשית, והם לא. סאם ודים היו חמודים, אבל היה אפשר להוציא מכל הסיטואציה הזאת של בית משוגעים והשוואות לחיים שלהם כל כך הרבה יותר. זה היה פרק נחמד, אבל רחוק משני הפרקים שלפני הפגרה (לדעתי).

מסכימה איתך..../images/Emo45.gif../images/Emo58.gif

אבל לא נורא אני מאוד נהנתי מהפרק אני חושבת שהיה ענק..
דין פשוט קרעעעעע אותי עם היציאות שלו
אין על ג'נס פשוט אין..השחקן הכי טוב שיש
איך אהבתי את הקטע שבהתחלה: דין: "האנשים פה אמינים?" מרטין: "כן, למה לא?" והטרללה הזה מסתובב לו כמו בלרינה בחדר
בקשר למפלצה..איכ חולני..כמו תמיד
האמת הצליחו להפתיע אותי..שדין נזכר בוונדי הזאת שריירה עליהם (ביטצ' היא נישקה את ג'נס יותר מאת ג'ארד!!) אמרתי וואלה הגיוני..ובסוף הסתבר שזאת ההזויה השניה
זה באמת מפתיע שאני עוד לא קולטת ישר שזה תמיד הבנאדם הלא צפוי אחרי כ"כ הרבה עונות של הסידרה.. וסאם שיכור זה קורע! הלוואי שהיה שיכור תמיד
בסוף הפרק באמת הבנתי למה כבר נמאס לכולם מההתבכיינויות שלו..לא שלא שמתי לב לזה קודם אבל בפרק באמת הבנתי שכמעט כל פרק הוא חייב להתבכיין
קיצר..פודינג!

קרניjack

New member
לא נראה לי שצחקתי כ"כ הרבה איי פעם בפרק אחד

פרק פשוט אדיר! אז נכון שהוא לא היה בקו העלילה הרצוף, לכל המאוכזבים שמכם...אבל הוא היה פשוט אדיר! אדיר!
כ"כ הרבה רגעים מצחיקים, באמת מצחיקים, לא בדיחות קרש...באמת שאני לא זוכרת את עצמי צוחקת בקול רם אחריי פרק... הריקוד-פודינג, ד"ר בבר
, הקטעים בין דין וסאם לאחיות...הקטע בסוף שהוא פשוט שבר לה את הצינור הזנה הזה...
היו פשוט המון קטעים אדירים, אני פשוט לא זוכרת בשביל לציין עכשיו. מאוד נהנתי

למעלה