5X09 The Real Ghost Busters

קרניjack

New member
5X09 The Real Ghost Busters../images/Emo58.gif

מה, אף אחד לא פתח שירשר? פרק מצחיק וגאוני (אם כי טיפה הם חזרו על עצמם) אבל אני אהבתי.

משי22

New member
OMG../images/Emo58.gif

זה היה פרק מושלם!!!!! צחקתי בטירוף בכל הדקות הראשונות עם בקי והכנס וה"אני אוהבת שהם מדברים ביחד!"
ואחר כך הכל היה כל כך יפה, ושדין צעק על שני המעריצים ואמר להם "הכאב שלהם זה לא שעשוע. הם עברו נהר של חרא שהיה שולח כמעט כל אחד לבית משוגעים" נשבר לי הלב
אהבתי מאוד שבסוף דווקא הם אלו שהצילו את המצב, ושהוא (אני לא זוכרת תשמות שלהם...) אמר לדין בסוף: "הוא מציל כל יום את העולם, ויש לו אח שמוכן למות בשבילו, מי לא היה רוצה דבר כזה?" והוא באמת גרם לדין לראשונה בערך מאז הגיהנום לחשוב שמה שיש לו לא כזה נורא, ובסוף הפרק הוא ממש חייך ואמר שהוא בסדר...
זה היה פרק מצויין, מצטרף לרשימת הפרקים האהובים עלי בכל הזמנים...

mor1450

New member
אחלה פרק ../images/Emo58.gif

גם מצחיק, גם מעניין, גם קצת מרגש (לא קורה הרבה..) סה"כ, היו רגעים שהייתי בהרגשה שחזרנו לעונות הראשונות, של ההתעסקות עם הרוחות והשדים (נו, בעיקר עם הרוחות)

Batelg

New member
שאלה קטנטנה

היי אני ואחי הקטן צפינו בסידרה ונקלענו לויכוח קטן.. אתם יודעים מאלה שנתקעים לכם בראש עד שתגיעו לתשובה הנכונה. השחקן שהתחפש לאיש הקרס ונהרג ראשון.. זה ג'ים קארי?? כי הוא ממש דומה לווו

nk29

New member
זה לא ג'ים קארי.

אם יביאו אותו כאורח, הואיקבל תפקיד משמעותי יותר מאשר "הבחור שנרצח". מתאים לו להיות משהו בסגנון הטריקסטר, ככה אני חושב.

../images/Emo58.gifפרק מצחיק לאללה!

כל הקטע עם הכנס.. גאד.. איך שהוא יוצא מהמכונית ורואה את כל שאר ההמכוניות.. וכל המוזרים שהתחפשו אליהם.. ובסוף שהוא אומר לדין שהם זוג
קטלני!!! ושהיא חושבת שסאם רוצה אותה.. והוא כולו מרגיש לא בנוח.. ושצ'אק נהיה גבר- אהבתי! וזה ממש טוב שעשו הפסקה משדים והכל ועשו פרק שדומה לפרקים מהעונות הראשונות.. פרק מעולה!

משי22

New member
כמה עובדות על הפרק ../images/Emo58.gif

השם של הפרק "מכסחי הרוחות האמיתיים" מתייחס לסדרת טלוויזיה משנות השמונים שמבוססת על סרט בשם "מכסחי הרוחות".
במציאות, כנס המעריצים הראשון של סופרנטורל נקרא WinchesterCon היה בשנת 2006 והוא אורגן בידי מעריצים בלבד. רק שנה אחר כך נערך כנס על ידי יוצרי הסדרה.
ב- DVD של העונה הרביעית מספר קריפקי שהבנים שאלו אותו למה סאם ודין תמיד מפילים את הנשק שלהם: Jared and Jensen always say to us like the joke is they always say to me and Bob, “Why don’t Sam and Dean have bungee cords on their wrists?” For the amount of times that guns and knives are knocked out of their hands. Here’s a good game, count how many times Sam and Dean lose their weapon and the reason we do it is a really important blocking reason, they’d be stupid to walk in unarmed but we still have to put them in enough danger for the bad guy to monologue or to feel like they’re in danger before someone else unexpectedly walks in with the weapon that the other person dropped. בפרק, השאלה הזאת נשאלה ע"י אחד המעריצים (זה שהיה מחופש לאיש הוו).
השמות דמיאן וברנס, שני המעריצים שהתחפשו לסאם ודין ועזרו להם להלחם ברוחות בפרק, הן השמות של מנהלי פורום מעריצים לסדרה.
הפרק שודר ערב לפני פתיחת הכנס שיקגו 2009 כל העובדות מתוך הסופר ויקי!

../images/Emo216.gif../images/Emo58.gifג-א-ו-נ-י!!

כמה שצחקתי עכשיו...אהבתי את העובדה שהעונה קצת יותר..אמ..קומית?

למעלה