5X08

חסויH

New member
כן

אבל מאז ומתמיד היו לה סבים עשירים פלצנים והיא היתה הולכת איתם לכל מיניי דברים שקשורים לשיט הזה. לדעתי זה סתם תירוץ עלוב על ביוצרים להוציא אותו מהחיים שלה. הם יכלו לעשות משהו יותר טוב........

../images/Emo58.gif נכון,

רורי הייתה הולכת לאירועים האלו, אבל היא אף פעם לא נהנת בהם ואף פעם לא בילתה בהם עם אנשים בגיל שלה, או עם חברים שלה בכלל (חוץ מאמא שלה...). הפעם היא מספיק נהנתה כדי לשכוח שהוא בא לאסוף אותה. אולי באמת הם רצו להוציא את דין מהר מהחיים שלה, אבל אני בטוחה שהם חושבים על הדברים האלו לפני שהם מתחילים לכתוב את הפרקים (במיוחד משהו שקורה בתחילת העונה), ואם הם היו רוצים הם היו כותבים את זה אחרת. לדעתי הם עשו את זה בסדר גמור, אבל כל אחד ודעותיו...

gilmorefreak

New member
../images/Emo58.gif511, אשמח לניחושים כי לי

אין מושג... אז קודם כל אחרי הפרק הבא- 9 יהייה שבוע בלי פרק..
איך נשרוד? ורק שבוע אחרי זה ישודר פרק 10..
ועכשיו בקשר לספוילר..תקראו את זה, זה מדאיג אותי..
NEW!The person who dies has been been on before and had scenes with Lorelai and Rory. It's not a "funny" death. And it could really have an effect on the rest of the season (depending on how future episodes/storylines go). It's not Mia or Sherry.​
למישו יש תאוריות מי זה יכול להיות? אני חשבתי שאולי גברת קים...אין לי ממש רעיונות..אבל זה עצוב בכל מקרה..
האמת שישר חשבתי על מיה..אבל רשום שזאת לא היא..

GinGerit

New member
אולי זה...../images/Emo58.gif

כריס? אני מאוד מקווה שלא... או אולי דין?

../images/Emo58.gif

קראתי שזה גם לא מישהו שהופיע בעונה החמישית, אז זה לא יכול להיות מסיס קים. חשבתי על אל (מבית הפנקייק...), אבל הוא אף פעם לא הופיע... אה וגם קראתי שזו לא דמות ראשית, והשחקן לא הופיע אף פעם בשיר פתיחה. זה אומר שזה גם לא יכול להיות ג'ס... אני גם תהיתי בקשר לזה, אבל אין לי מושג...

gilmorefreak

New member
../images/Emo58.gifאממ..ואוו..עכשיו בכלל..../images/Emo4.gif

מישהו שלא הופיע בעונה החמישית ולא בשיר פתיחה? אממ..את באבט ומיס פאטי כבר ראינו, נכון? מי עוד יכול להיות? גאד אני לא מצליחה לחשוב על דמויות... אממ..אולי מקס? הוא היה בשיר פתיחה?
מה יש להם להרוג אותו? או להחזיר אותו בכלל? מדליין או לואיז? המנהל של רורי בצ'ילטון? נו מנסה לחשוב על דמויות עבר..
בעעעעעע..למה הם לא פשוט אומרים מי?
אמממ..דייב? [למה שיהרגו אנשים צעירים ככה סתם??
]

../images/Emo58.gif

חשבתי דוקא על המנהל של צ'ילטון... גם על דייב חשבתי, אבל למה שיהרגו אותו באמת?... חשבתי גם על ג'יג'י (אני חולה! היא רק תינוקת) אבל הראו אותה כבר. מקס זה דוקא ניחוש טוב... אבל משום מה לא נראה לי הגיוני שהוא ימות. אם הם לא היו כבר מתים הייתי מנחשת שאשר או לורליי (הראשונה), אבל מאוחר מדיי... אולי ההורים של כריס?

gilmorefreak

New member
../images/Emo58.gifאת אכזרית...../images/Emo3.gif

אפילו לחשוב בכיוון של ג'יג'י זה מרושע..
הם לא יהרגו סתם תינוקת..
רייצ'ל ממש לא נראה לי..כי זה כבר לא ממש ישפיע על לוק..אם כבר אז ניקול- למרות שגם זה לא ממש.. אמממ..ההורים של כריס- זה הגיוני דווקא..אולי זה יהפוך את כריס ליותר מסכן..
ואז אממ..הוא ישגע את לור..והיא תהייה חייבת להתייחס אליו- כי אממ..עצוב שההורים שלו מתו, קשה לו..חוצמזה זה ישפיע גם עליה וגם על אמילי וריצ'ארד! הוו..זה דווקא פתאום נשמע הגיוני שאלו ההורים של כריס..לא? [וכל הנתיחה של איך זה ישפיע על הדמויות בגלל שנאמר שזה ישנה קווי עלילה וישפיע על הדמויות לאורך העונה..
]

LemonLimeLilach

New member
אם זה ההורים של כריס..

כריס יקבל כסף, מה שאיכשהו בצורה מעוותת יתרום למשולש כריס-לוק-לורליי. זה ישפיע גם על רורי, ועל אמילי וריצ'רד. נראה הכי הגיוני, לא? אנשים כמו מדליין/לואיז/רייצ'ל... לוידעת, אני לא רואה איך זה ישפיע על הסדרה או על האנשים או במה זה יעזור, והרי הספוילר אמר שזה ישפיע על המשך העונה.

GinGerit

New member
../images/Emo124.gif../images/Emo58.gif

ממה הסקתן שדין ורורי נפרדו? נכון, הוא כעס ונסע אבל הוא לא זרק אותה! גם אם הוא אמר משהו זה היה בגלל שהוא היה מדוכא שראה אותה כל כך מחוץ לליגה שלו. נראה לי בפרק הבא הוא יתחרט!
תגידו, אמילי וריצ'רד חזרו?
מה זאת המילה שטי ג'יי כל הזמן אמר?
אמא של ליין הייתה כל כך מצחיקה!!!
הפרק היה טוב!
וואו! רורי כבר בת 20!

gilmorefreak

New member
../images/Emo58.gifאמממ..

אממ..רורי ודין- לדעתי זהו זה נגמר..כי אממ..כן הוא די זרק אותה..הוא אמר שהוא כבר לא מתאים לעולם שלה..[כשיעלה התסריט אני אביא ציטוט מדויק..
] אמילי וריצ'ארד- לא, אבל אני מניחה שזה יהייה בקרוב.. המילה- מישהו רשם למעלה אם אני לא טועה..זה עסקה שחתומים עליה 3 צדדים..
טיג'יי דפוק.. הפרק אכן היה טוב..וכן..רורי כבר בת 20..מי היה מאמין?

gilmorefreak

New member
לא אמרתי שזה לא הגיוני..

אמרתי "מי היה מאמין?" כי אממ..פתאום היא החליפה קידומת..זה כבר ממש גדול..אז כל העונה הקודמת אמרו שהיא בת 19, אבל לא יודעת..פתאום 20 נשמע כזה בוגר..

למעלה