5X08

shedevil1

New member
5X08 ../images/Emo58.gif

למה בכל פעם שדין עוזב את רורי צריך להיות קהל? בפעם הראשונה זה היה בפני כל העיר בתחרות הריקודים והפעם בפני חבורת הבנים העשירים. הרעיון שרורי עוברת לצד של העשירים והמשועממים הוא מעניין אבל אפשר לראות עד כמה זה מאכזב את לורליי. ואיזה איחוד משפחות יש בפרק הזה - גם בת הדודה ואמא של ליין עושות קאמבק וגם אחותו וגיסו של לוק. ודבר אחרון - אני באמת חושבת שמגיע לנו יותר ממערכת היחסים בין לוק ללורליי ודבר אחרון - זה לא קיים במהדורת האינטרנט אבל ב'גלריה' של ה"ארץ" של אתמול יש כתבה חומדה על נורמן מיילר שהופיע לפני שני פרקים בתור עצמו בסדרה. גם הוא אומר "מוצא חן בעיני הקטע של לוק ולורליי" וגם שעכשיו הוא יהיה מפורסם גם בעיני הנכדה שלו שצופה בסדרה באופן קבוע. זה הכל.

../images/Emo58.gif

היה פרק מעולה. אה ויש לי כמה תיקונים - הפעם הראשונה שהם נפרדו זה היה רק בחברת מכונית מתפרקת... וזאתי שגרה אצל מיסיס קים היא הבת דודה של ליין. הפרק: קודם כל - רורי ודין נפרדו!!! סוף סוף... ולורליי ולוק היו חמודים (כמובן...). טיג'יי וליז היו... מוזרים? לא יודעת. קצת לא במקום... די עצוב שלורליי ורורי כך מנותקות, וכל כך רואים שלורליי לא רוצה שרורי תהייה ככה. אבל זה באמת יכול להיות מעניין, נראה לאן זה יתפתח... אמא של ליין מפחידה. ממש ממש מפחידה. מסכן זאק... הקטע עם ליין והשנייה (איך קוראים לה?) היה ממש מצחיק... אממ, זהו. אין לי עוד הרבה מה להגיד על הפרק, חוץ מזה שהוא היה ממש ממש נחמד. אה ושמתם לב שגם עם דין וגם עם לוגן רורי מדברת על הכתבה שהיא עשתה? זה נחמד שהם עשו את ההשוואה הזאת ביניהם

Jason2

New member
../images/Emo58.gifזה היה

קצת מוזר, הפרידה של דין מרורי. קודם הם היו אוהבים והכל בסדר. הוא בא לאסוף אותה מהמסיבה, הוא ראה אותה יוצאת מהמסיבה ובכמה שניות הוא הבין שזה נגמר והכל היה טעות והם לא נועדו אחד לשניה. זה בדרך כלל לוקח יותר מכמה שניות להגיע למסקנה הזאת. נראה שהיה כאן רצון של התסריטאים לגמור את הסיפור כמה שיותר מהר ולעבור הלאה, לא משנה העיקר שזה נגמר. ליין מלכה, אין מה להגיד היא שיחקה אותה בפרק הזה וזאק נורא מצחיק כשהוא היסטרי ולא מבין מה קורה. ולמי שתהה escrow זה פשוט חוזה שנחתם ע"י שלושה צדדים (זה מראה שהוא לא באמת ידע מה זה אומר).

../images/Emo58.gif

הוא בערך יודע על מה הוא מדבר, זה חוזה שנחתם על ידי ליז, טי-ג'יי ומי שהם קנו ממנו את הבית... אמנם הוא לא החוזה עצמו, אבל הוא קרוב...

../images/Emo58.gif

הוא לא הגיע למסקנה הזאת בכמה שניות. זה לא סתם ששמו בתקציר הפרקים הקודמים את הקטע שהוא אומר like the old days. כשהוא ראה אותה יוצאת מהבית, עם כל החברים שלה מייל ועם התכשיטים והכל, הוא מבין שהחים שלה שונים, זה כבר לא כמו שזה היה פעם, ואפילו את זה הוא אומר, I don't belong here, not anymore. הוא מבין שדברים כבר לא יהיו כמו שהם היו פעם, ולפי מה שאנחנו רואים בפרקים הקודמים זה לא בא ממש בהפתעה.

Jason2

New member
../images/Emo58.gif בכל זאת

הוא מוותר ממש מהר, בכל זאת הוא בגד באשתו בשבילה והמשיך להפגש איתה גם אחר כך, אז לראות אותה יוצאת ממסיבה גורם לו לוותר? ועוד בלי לדבר על זה או לפחות לשמוע מה דעתה.

gilmorefreak

New member
../images/Emo58.gifאני מסכימה איתך!../images/Emo45.gif

אני גם לא מבינה למה הם סיימו את זה ככה..כאילו סתם..זה היה ממש מוזר וממש אכזב אותי..
זה היה דפוק..אבל טוב שזה היה לפני לוגן..עכשיו הוא יודע שהיא פנויה^_^

Sweet Misery

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo58.gif

הפרידה/לא-פרידה הזו הייתה כל כך לא ברורה שאני לא מבינה אפילו איך רורי הבינה שזה נגמר. וזה באמת נראה כאילו זה נעשה רק כדי לגמור עם זה כמה שיותר מהר.

חסויH

New member
מממ.........

אותי הפרק קצת תיסכל.... לא יודעת למה... אהבתי יותר את 507.... גם אני רוצה שרורי ודין כבר יפרדו אבל מישהו יכול להסביר לי מה הקטע.... למה הוא לקח את זה כל כך קשה...? מה רע במה שהיא עשתה? הוא סתם מקנא שהיא משתלבת או מה?

../images/Emo58.gif מעליי ופה

הוא לא מקנא. טוב, אוליי קצת. דין פשוט רואה שהוא לא שייך לעולם שלה יותר, שיש לה חיים אחרים עכשיו והוא לא משתלב בהם, הוא לא מאשים אותה בשום דבר.

למעלה