5x07The Curious Case of Dean Winchester

to the end1

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

מקווה שנהנתם לשטוף את העיניים...

Anna Banana25

New member
חחחחחח וואו!

והעובדה שהוא לובש ורוד רק מוסיפה לזה XD תודה על התמונות!

YuvalSP

New member
הוא ממש לא נראה דומה לעצמו!!!!

אם לא הייתי יודעת שיש לו נקודת חן בצד שמאל הייתי מתחילה לתהות לעצמי מי זה XD

WatchMeWatchYou

New member
תודה על התמונות!

סתם שאלה קטנה, מצטערת אם זה נשמע קטנוני או לא במקום אבל למה לנצל"ש שירשור של הפרק לתמונות ולא שירשור שפחות משתמשים בו כמו שאלה או משהו? (סתם, זה הרס לי את הרצף של הקריאה פשוט..
)

צודקת../images/Emo45.gif ועוד הערה..

בננות אתן כותבות פה ספוילרים רציניים לפרקים הבאים ויש כאלה שלא כותבות פה אז אני כותבת את זה בשמם (אהמ נושה ואלאור) שזה ממש הורס להן, הן רוצות לראות רק תגובות על הפרק ולא עוד ספוילרים מיותרים.. אז לתשומת ליבכן

WatchMeWatchYou

New member
../images/Emo45.gifמסכימה לגמרי

לי זה בד"כ לא כזה משנה, אבל לפעמים במת מדובר באמת בספויילרים רציניים לפרקים הבאים

to the end1

New member
סבבה אז לבנות שעוד לא ראו את העונה

החמישית שימו ספויילרים כדי לא להרוס לאחרות את הסדרה ושירשורי תמונות תמיד מוצפים בהרבה תגובות שלנו אז אפשר לפתוח מידי פעם שירשור תמונות ואנחנו ננצל אותו בתגובות שלנו...

רעותוש02

New member
פרק ממש חמודדד ^^ רק...

כולכון כתבתם על הריקוד של דין אבל לא ראיתי את זהO_O איפה זה היה? O_O והיה עצוב עם חברה שלו :( [נממ לא כתבתי ספוילר או משו נראליXDD]

YuvalSP

New member
"שלום חברי, שלום" ../images/Emo58.gif

זה היה משהו כזה, לא?
איזה פרק מצחיק וחמוד!!! התבאסתי מזה שג'נסן לא היה רוב הפרק, ושהשחקן ה"מחליף" שלו לא היה דומה לו, אבל הוא שיחק אותו מצוין!!!! כשבובי סיפר למה הוא רוצה את 25 השנים חזרה- זה היה כל כך עצוב

למעלה