5x07The Curious Case of Dean Winchester

mor1450

New member
5x07The Curious Case of Dean Winchester

סאם ודין עולים על עקבות מכשף שמנהל משחקי פוקר, שהמטבע לתשלום בהם הוא שנות חיים. בובי מקווה שינצח ויצליח לצאת מכסא הגלגלים, אך מפסיד 25 שנים. דין מנסה להצילו אך מגלה כי גם הוא מזדקן במהירות. על סאם להציל את שניהם לבדו. ---------------- פרק משעשע ביותר (בייחוד אחרי הפרק הפרק הקודם), השחקן ששיחק את דין, ללא ספק שיחק אותה (XD) כששמעתי שיהיה מישהו שישחק את "דין הזקן" לא האמנתי שימצאו מישהו שיצליח לעשות את זה כמו שצריך, אבל מודה שטעיתי גם השבוע היה לנו את פינת ה"איזכור היהודי"
אני עלולה להתרגל לזה
וכמה ציטוטים מהפרק
: סאם: what do you think's in there? דין: A wrinkly, gooey corpse. **נכנסים לחדר** סאם: It's gooey. סאם: You look like... דין: The old chick in "titanic." i know. shut up. בובי: I see you met john mccain there. וללא ספק צריכים לעשות מריקוד הגשם של דין אנימציה!! מה אתם חושבים? שיהיה שבוע טוב וגשום

../images/Emo216.gif../images/Emo58.gif

בלי לחפור..היה פרק טוב..מאוד אהבתי את המכשף הזה
\הפרק הבא אמור להיות טוב

larisa125

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo58.gif

פרק מעניין ומצחיק, כמו שאני אוהבת
הסיפור עם המכשף היה מעניין, אבל לא יכול להיות שהוא נגמר ככה! המכשף הרי עדיין ימשיך לעשות את מה שהוא עושה וסאם ודין לא עשו כלום בעצם. בדרך כלל הם הורגים את השד\יצור\whatever והעניין נגמר אבל לא הפעם. בכל אופן, הנה תמונה להמחשה, הרצתי את הקטע הזה שוב ושוב

Aarieli

New member
../images/Emo224.gifפרק כ"כ טובXD

אהבתי,אהבתי ביותר אפילו XD.. מפרק לפרק מתחיל להיות יותר מצחיק.. ואני אוהבת את זה אבל יש בזה גם חסרונות..הם מחסירים קצת בפעולה.. \= אבל פרק טוב.ואחד המצחיקיםXD

gali109

New member
פרק טוב../images/Emo58.gif

אהבתי את כל הקטע עם המכשף הרעיון היה סבבה לגמרי.. מזה זה כבר נהיה באמת הרגל כל פרק מילים חדשות בעברית והפרק הזה בואו ניזכר: שלום my friend שלום, כשר... הי איזה ריקוד חמוד דין רקד שם... מעניין אם הוא רוקד ככה לאחיין שלו חיחי או לדניל

משי22

New member
פרק נהדר../images/Emo58.gif

כמה צחקתי... כל הקטע של דין הזקן היה ענק, וכייף שסוף סוף סאם מציל את דין ולא להפך... אבל באמת זה הי הקצת יותר מידי מזל שדווקא הוא יצליח לנצח את המכשף...
אני דווקא אהבתי את הסוף, שהחברה שלו מתה. והריקוד של דין
ממש התגעגעתי לג'נסן בפרק הזה, למרות שהשחקן ששיחק את דין זקן היה ממש טוב. וכשבובי דיבר על זה שהוא חסר תועלת זה היה ממש עצוב
אני מקווה שהוא לא ימות בקרוב. כי באמת לדין ולסאם לא נשארו הרבה קרובים, וזה לא הוגן שעוד משהו ימות להם. לא יכולה לחכות כבר לפרק הבא!!!

to the end1

New member
היום הפרק האחרון של העונה הרביעית../images/Emo65.gif

אני כבר רוצה להתחיל לראות את החמישית ולהבין על מה אתם מדברות....

YuvalSP

New member
כבר הגיע יום שני?!

הזמנתי לי את הפרק, תודה שהזכרת לי!

למעלה