5X06

5X06../images/Emo58.gif

אמממממם... ראיתי הרגע את הטריילר לפרק, ו... סם לא אמר שבפרק הזה שד הפחד הולך להופיע שוב, ולמלא את הבית בפחדים של הבנות? ו... הקטע עם החיזיון של פיבי? כי זה ממש ממש לא מה שראיתי שם... בטריילר... אז... שמישהו יעשה סדר בבלאגן? סם? ============================================================ בטריילר היה... (מי שלא רוצה לדעת שלא יקרא) -- -- -- -- הייתה שם צוענייה, שכאילו הטילה קללה על פיבי, או משהו כזה... זה לא היה יותר מדי ברור...

p3

New member
זה לא... ../images/Emo19.gif

מה שכתבת קורה בהמשך העונה...
ובקשר לשם הפרק, זה רק כינוי שלו, כמו שהיה a charmed wedding

המממממם...../images/Emo58.gif

זה אומר ששם הפרק הוא The eyes have it? ומה שכתבתי, עם שד ה... ----, באיזה פרק זה קורה? ומתי ה---- של פיבי יקרה? ו... מצטערת על הטעות.

*נאנחת* עכשיו ראיתי... ../images/Emo58.gif

במקום אחד היה כתוב ששם הפרק הוא: the gypsy´s curse ובמקום אחר: the eyes have it. מה לעזאזל?!?!?!?! הלפ!!!
אגב, מצטערת שלא שרשרתי... טעות...

Woogyman

New member
ליאל - ../images/Emo58.gif506-7 ../images/Emo110.gif

פרק 506 זה עם החיזיון של פיבי, החזק ההוא. פרק 507 הוא עם שד הפחד.

../images/Emo58.gif-שמועה להמשך עונה 5!!!!!!!!

ויייי איזו שמועה מגנייייייבבבבהההה!!!! אני כל כך מקווה שזה נכון... בכל מקרה, שמעתי במירק שמועה - די לא מבוססת - אבל עדיין שמועה, שפראן דרשר תשחק מין בייביסיטר קסומה לתינוק (של פייפר וליאו אוף קורס)... חחחחחחיייייי!!! אם זה נכון... זה כל כך שווווווה!!! למרות שאני לא כל כך מאמינה שזה נכון

Woogyman

New member
אוי, זה יהיה מגניב! ../images/Emo58.gif../images/Emo110.gif

יודעים אם זה תפקיד קבוע או אורח?

Woogyman

New member
הספויילר למעלה הוא מ505. ../images/Emo110.gif

לא היה מקום בכותרת.

HuGo Hell

New member
OMG!!!../images/Emo58.gif506! הפרק!! יפיפה!!

OMG OMG!! זה פרק הכי טוב שיש! אני המום. OMG!! אני עכשיו מספר על הפרק אז החוצה. - - - - - - - - הפרק נהדר. פיבי הולכת לצועניה לראות מה קרה להכוחות שלה. הכוח החיזיון של פיבי עבר לצעוניה וככה היא ראתה שהשד הולך להרוג אותה. ואווה דומה מאוד אבל מאוד מאוד לסוכנת אפלון אשלי. מ-112. פיבי פצצה מהלכת בפרק. פייפר נהדרת ניפלאה והיא יכולה להיות שחקנית בייסבול. פייג´ מאמיייייייי אני חולה עליה. היא יפיפיה. והאיפור שלה מקסים. אוו קיי הפרק ניפלא ואני חושב שגם אתם בטח אוהבים אותו (ומי שלא שיעבור לסידרה אחרת) רק אני חושב שהחיזיון של פיבי שהתפתח זה רע? הרי אולי היא עכשיו מקבלת חזיונות יותר חזקים אבל היא יכולה למות! OMG החיזיון היה חזק. ושוב - הפרק נהדר פצצתי וזה הפעם הראשונה שאני הראשון שרואה פרק ^^;. וואווווו הפה שלי פה פעור. וואוווו. זה פרק פצצתי בצורה פצצתית. וואוווו. :-O רק שאני לא אתחיל להתמכר לצוענים
.. טוב.

HuGo Hell

New member
לאלה שלא ראו את הפרק - (בלי ספוילר)

זה דיי ספוילר לספוילרים הלא מסומנים. וכל מה ששמעתם אז אם אתם רוצים לדעת (לא בפרטים ממש קטנים) אלה אם בפרק יש את מה ששמעתם אז במילה אחרת -- - - - - - שטויות! הכל אבל כל מה שאמרו פה וששמעם על הפרק בולשיט. הכל ממש לא נכון. הפרק 100% שונה ממה שסיפרו פה.. ככה שתרגעו.

Adrienne

New member
ואני אקבל אותו בעוד שעתיים בערך

אבל אני אראה אותו רק מחר בצהריים... באסה! איזה כיף לך! לא קראתי את הספוילר אגב..

Adrienne

New member
ראיתי! פרק מדהים../images/Emo58.gif 506

פיבי מגיעה לצוענייה בשביל לגלות למה החיזיונות שלה לא עבדו בזמן האחרון, הצוענייה אומרת לה שזה בגלל העבודה שלה והבלגן הרגשי שיש בה וכל הבולשיט הזה... היא תופסת לפיבי את היד ומקבלת חיזיון בו היא נהרגת ע"י בן של מכשף שהורג צועניות, המכשף הזה עוור(כאילו לא רואה) ע"י צועניות בשביל שלא יוכל לעקוב אחריהן והוא מחפש בשימוש הבן שלו את העין הרשעית שתביא לו כוח ותחזיר לו את מאור עיניו. זה בערך התקציר, כל השאר סתם משעמם ונסחב. פיבי מקבלת את החיזיון הכי חזק שלה(התפתח לך הכוח, הגיע הזמן באמת) והיא ממש יכולה להרגיש את העתיד, היא אומרת שזה כמו להקרין את עצמה אסטרלית לעתיד ולהרגיש את מה שקורה. בחיזיון באמת המכושפות מתו ע"י המכשף אבל במציאות(של הסדרה) הייתה אתם צוענייה שהקריאה את הלחש לקרוא לשושלת(כמו הלחש של המקור) והיא החליפה את השמות של האנשים שהיא קראה להם... בפרק הזה ליאו מרפא את פייפר, אבל זה טיפשי כי היא יכולה לרפא את עצמה... וזהו, אני יודע שזה לא תקציר מלא אבל אין לי כוח לרשום הכל, פרק ממש יפה אבל שטוח כזה... תהנו!

גל1234

New member
הפרק לה היה אמור לצאת רק מחר?

חשבתי שהסידרה משודרת כל יום ראשון לא? איך אתם רואים?

למעלה