5X06 - I Believe the Children Are Our Future

שנינוש 1

New member
5X06 - I Believe the Children Are Our Future

FAIRY TALES DO COME TRUE — Sam (Jared Padalecki) and Dean (Jensen Ackles) investigate a series of odd murders that strangely resemble fairytales and urban legends. The brothers track down an 11-year-old boy named Jesse (guest star Gattlin Griffith) and realize that whatever Jesse believes is coming true. Castiel (Misha Collins) tells Sam and Dean that Jesse is a serious threat and needs to be eliminated. _________________________________________________________________________________ בסה"כ פרק טוב, היו כמה רגעים ממש מצחיקים ( קאס נהפך לבובה >< - זה נורא משעשע כשחושבים על זה ). אז יש לנו אנטיכרייסט (שהוא לא הבן של השטן אבל בכל זאת...) - הוא חצי שד חצי אדם - יש לו אפשרות לבחור באיזה צד הוא רוצה להיות- הוא רק בן 9 - כרגע הוא לא בשום צד. מן הסתם הולך להיות לו חלק חשוב בהמשך העונה גם אם לא נשמע ממנו בפרקים הקרובים. ומכאן יש לנו כמה אפשרויות- או שנגלה פתאום שהוא הצטרף לצד האפל ( בכל זאת- יש להם עוגיות!) ואז אפשר להגיד שאין לדין וסאם כ"כ סיכוי לנצח במלחמה הזאת, או שסאם ודין יתקעו איפשהו והוא יגיע בשניה האחרונה, יציל אותם ויצטרף אליהם, או שהוא יופיע עוד פעם, יעשה משהו אבל עדיין ישאר נייטרלי ( לא סביר לפי דעתי). מה אתם חושבים?

mor1450

New member
פרק בסדר ../images/Emo58.gif

לא נפלתי. בעקבות הפרקים האחרונים, רף הציפייה שלי עלה, כנראה יותר מידי. למרות שהיו כמה קטעים משעשעים למדי בפרק
שבוע הבא יהיה פרק? או שהתחלנו עם עונת הפגרות?

adi455

New member
../images/Emo58.gifנחמד..עם גבול המשעמם

הילד היה חמוד..ואמא שלו היתה ממש טובה..יענו ממש האמנתי להה ההתחלה היתה ממש משעממת...נראה פרק מהעונה הראשונה!לקראת הסוף עניין אותי אבל לסיכום,לא מדהים ,מזל שג'נסן נראה טוב.

גיא ע

New member
../images/Emo58.gif דעה שלי

טוב, אני לא כותב כל כך, אבל קורא... אני בספק אם נראה שוב את הילד - אולי בסוף אם ירצו להציל את האחים בקרב הסופי. הילד זו דמות בעייתית, אם כל יצור כילאיים של שד ואדם הוא כל כך חזק, ההגיון שלי אומר שהשדים היו יוצרים צבא כזה. חוץ מזה, השערות על הידיים של דין הרגו אותי...

WatchMeWatchYou

New member
אני לא בטוחה שכולם כאלה../images/Emo58.gif

קודם כל ברוך הבא!
לדעתי, הילד הספציפי הזה, הוא בעל יכולות כאלו. אחרים אולי לא יהיו כל כך חזקים. גם הגיוני שלא יהיו כאלו חזקים כי לבני האדם אין כוחות מיוחדים, אז למעשה הם מקבלים כוחות רק מצד אחד. הילד הזה הוא כנראה יוצא דופן. חוץ מזה, שאם השדים ינסו להקם צבא כזה, הם צריכים להיות בטוחים שהילדים האלו, שהם חצי אנושיים, לא יפנו דווקא לצד האנושי שלהם, כפי שעשה הילד. אבל זו רק דעתי

../images/Emo58.gifלא התלהבתי

לא היה כזה מעניין והיו יותר מדיי קטעים מגעילים (שצפיתי מראש כי יש לי "גלאי איכסה") אז לא הסתכלתי הרבה מהפרק. אבל הי, דין היה מעולה כתמיד
וזה היה צפוי שהילד יברח.. וקאס-מישה הסתפר

elena16il

New member
סוף סוף ראיתי את הפרק..

דווקא מאוד אהבתי.. כנראה בגלל התגובות שלכם כבר לא ציפיתי להרבה :)

למעלה