5x06- family

5x06- family

מישהו יודע מי שרה את השיר בסוף, כשטארה ווילו רוקדות? וגם, מתי יצא עוד פסקול של באפי? ואל.

אשמה

New member
אני חושבת שזה השיר

Melanie Doane - I Can´t Take My Eyes Off You זה מה ששומעים כשהן רוקדות ומרחפות

תודה

זה שיר יפה :) מעניין מי העורך/ת המוזיקלי שלהם, כי הוא בוחר ברוב הפעמים שירים ממש יפים. רוק שקט. ואל.

נראה לי שאחראי על המוזיקה הוא

כריסטוף בק, (אותו אחד שחיבר את - close your eyes הנעימה של באפי ואנג´ל שמופיעה גם בפסקול), אבל אני לא בטוחה. בכל מקרה, בבאפי באמת יש מוזיקה מצוינת. ולא רק השירים עצמם, אלא גם מוזיקת הרקע מאוד יפה. אחח... ב-א-פי.

אשמה

New member
מוסיקה מדהימה:)

אני גם אוהבת את העובדה שהתוכנית נותנת במה ללהקות חדשות...

Buffybot

New member
גם הורדתי את השיר הזה

אני מתה עליו, כזה יפה. כמו שיש את השיר (מנגינה בעצם) של באפי ואנג´ל, זה השיר של וילו וטארה. צריך לעשות לכל זוג שיר.... יש עוד זוג שיש לו את ה-שיר שלו? להקות וזמרות כגון שרה מקלכליין, קייס צ´וייס הם נראה לי הדוגמאות הכי טובות לכאלה שאנו מכירים ואוהבים בזכות באפי. ואני ממש אוהבת את מי שבוחר איזה שיר או מנגינה לשים באיזה קטע. גאון, כמו כולם בבאפי. קבוצה של גאונים בני אלוהים (ג´וס). אם שמים לב לשירים ברקע גם שמים לב לזה. הגאון פשוט יודע להכניס לאווירה המתאימה.

אשמה

New member
המוסיקה בבאפי

אני חושבת שזו הסידרה הראשונה שהבינה עד כמה המוסיקה ברקע, אפילו אם היא ממש מינימלית, משפיעה על הצופים. זה עד כדי כך משפיע עלינו, ונכנס לנו לתת מודע, שכשאין מוסיקה - למשל בפרק 16 עונה חמישית, אנחנו מרגישים ממש לא נוח, כי זה חסר לנו. אני חושבת שהסידרה הזאת שינתה המון דברים כשהיא נכנסה ואחד המרכזיים בהם הוא להעלות את השימוש במוסיקה לרמה גבוהה מאוד

למעלה