5x05- Witche’s In Tight´s../images/Emo58.gif
כן, אני יודעת שהחליפו לפרק את השם. סו וואט? Witche’s In Tight’s הרבה יותר שווה מMagic Wears A Mask
ושוב אני מזכירה- אל תקראו ספויילרים לפני שראיתם את הפרק. חבל להרוס...
פרק חביב מאוד, אבל ציפיתי ליותר...
כלומר, הרעיון מאוד חביב ויש בו פוטנציאל אדיר, הביצוע קצת פחות טוב... ציפיתי לפרק מלא הומור, והיו רק פה ושם יציאות מצחיקות, כמו בכל פרק ממוצע.
פייפר וההריון: מצד אחד, בפרקים הראשונים פייפר פחדה מאוד על ההריון שלה, ועכשיו היא פתאום סופר מכשפה בלי דאגות להריון שלה, ומי שכל הזמן דואג ומזהיר אותה הם פיבי ופייג´?
האלדר איכזב אותי מאוד. ציפיתי למישהו הרבה יותר מרשים..!
שוב הקבלות- אומנם לא בדיוק אותו הדבר, אך ללא ספק יש לדעתי דימיון ל4x12 (Lost And Bound): בשני המקרים ילד/נער, בעל כוחות גדולים ונדירים שמנוצלים לרעה ע"י רוע. ובקשר לפרק הזה- אי אפשר להגיד שהופתעתי מאוד שהילד הוא האלדר החדש. אולי עכשיו יהיו לבנות פרוטקציות?
אפקטים נהדרים, ובאמת כיף לראות את אליסה והולי בקרדיטס כמפיקות
ציטוט שולת במיוחד של האלדר לליאו, כשליאו מתפרץ עליו: “You know just because you’re an angel doesn’t mean you can´t kick some ass now and again". גו אלדר! אהבתי
פיבי וקול
*אנחה*: אוף אוף אוף! די עם המשחקים! תחזרו כבר! אם אתה רוצה להשאר בסדר- להשאר בעלה של פיבס תשתלט על עצמך כבר קול
! *דופקת את הראש בקיר* דווקא כשנראה שיש התקדמות והם קרובים לגמור כבר עם המשחקים שלהם בפרק-שניים הבאים... לסיכום: פרק חביב כפרק מעבר, אבל מאכזב לעומת הציפיות שלי ולעומת הפוטנציאל שיש לו לדעתי...