5x05- Witche’s In Tight´s

PopPy

New member
5x05- Witche’s In Tight´s../images/Emo58.gif

כן, אני יודעת שהחליפו לפרק את השם. סו וואט? Witche’s In Tight’s הרבה יותר שווה מMagic Wears A Mask
ושוב אני מזכירה- אל תקראו ספויילרים לפני שראיתם את הפרק. חבל להרוס...
פרק חביב מאוד, אבל ציפיתי ליותר...
כלומר, הרעיון מאוד חביב ויש בו פוטנציאל אדיר, הביצוע קצת פחות טוב... ציפיתי לפרק מלא הומור, והיו רק פה ושם יציאות מצחיקות, כמו בכל פרק ממוצע.
פייפר וההריון: מצד אחד, בפרקים הראשונים פייפר פחדה מאוד על ההריון שלה, ועכשיו היא פתאום סופר מכשפה בלי דאגות להריון שלה, ומי שכל הזמן דואג ומזהיר אותה הם פיבי ופייג´?
האלדר איכזב אותי מאוד. ציפיתי למישהו הרבה יותר מרשים..!
שוב הקבלות- אומנם לא בדיוק אותו הדבר, אך ללא ספק יש לדעתי דימיון ל4x12 (Lost And Bound): בשני המקרים ילד/נער, בעל כוחות גדולים ונדירים שמנוצלים לרעה ע"י רוע. ובקשר לפרק הזה- אי אפשר להגיד שהופתעתי מאוד שהילד הוא האלדר החדש. אולי עכשיו יהיו לבנות פרוטקציות?
אפקטים נהדרים, ובאמת כיף לראות את אליסה והולי בקרדיטס כמפיקות
ציטוט שולת במיוחד של האלדר לליאו, כשליאו מתפרץ עליו: “You know just because you’re an angel doesn’t mean you can´t kick some ass now and again". גו אלדר! אהבתי
פיבי וקול
*אנחה*: אוף אוף אוף! די עם המשחקים! תחזרו כבר! אם אתה רוצה להשאר בסדר- להשאר בעלה של פיבס תשתלט על עצמך כבר קול
! *דופקת את הראש בקיר* דווקא כשנראה שיש התקדמות והם קרובים לגמור כבר עם המשחקים שלהם בפרק-שניים הבאים... לסיכום: פרק חביב כפרק מעבר, אבל מאכזב לעומת הציפיות שלי ולעומת הפוטנציאל שיש לו לדעתי...

Charmed Gal

New member
../images/Emo58.gifדולי של פייג´ מהפרק../images/Emo56.gif

עבדתי על הדולי הזאת מאד מאד קשה במשך כל היום כי הרעיון נראה לי מגניב... אני מתכנן לעשות גם של פייפר ופיבי כגיבורות על אבל הכל תלוי באיך ילך לי.... אז בבקשה תגיבו! תגידו אם זה דומה או לא, ואם צריך לשנות לדעתכם משהו(מבחינתם שיהיה דומה לפייג´, לא מבחינת הצללות וכלאה) אבל כמובן מי שרוצה יכול תמיד להגיב יותר! אז פליז להגיב!!!!!!!!!! אההה ויש שתי גירסאו עם מסכה ובלי מסכה, תגידו מה עדיף לדעתכם. נתחיל עם מסכה...

Charmed Gal

New member
הגירסא השניה...../images/Emo58.gif../images/Emo56.gif

אוי עשיתי גם של מיילי ופיבי כבנות ים! אני אשים גם אותם! וברצינות לא לצעוק עלי כי לא שמתי דוליז פה כבר איזה חודשיים! יש לי את פיבי בת ים, את מיילי בת ים, וסתם דולי של רוז....

PopPy

New member
שולת!!!!!!!!!!!!../images/Emo85.gif

וואו! יפהפה ומדויק! אני אהבתי יותר את הראשונה, אבל שתיהן מהממות!

Charmed 4ever.

New member
מהמם! אבל מיילי יותר יפה... שים

תמונה שלה מהפרק פליז.... ופייג´ שולתת! צבע שיער מהמם!!

PorkchoP

New member
אוקיי תגובותיי../images/Emo18.gif

כידוע לכם לא הייתי פה אז הנה התגובות שלי במרוכז... פיבי- מדהיייים! רק השיער טיפה ארוך מדי לדעתי
אבל בייס מתאים ובגדול אחלה בחלה משו משו משו וקיבלת בוקס
.... לא משנה אני עייף עוד מהיום ההפוךשאם תרצו אני אסביר למי שלא מכיר... פייפר: אם היית שם אני בטוח שזה יהיה מעולה!
פייג´ עם המסיכה: שוב פעם! מצויין! כל הכבוד! לא ראיתי את הפרק אבל ראיתי את הספויילר והיא דומה לפי מה שראיתי פייג´ השניה: גם כל השבחים שאפשר לתת או לחלק או מה שלא צריך לעשות איתם. לשבח
זאת המילה מיילי: האמת אותה הכי אהבתי. היא ניראת מיחודת כזאת. שים כבר את של פייפר!

Phoebe again

New member
מ-ה-מ-ם! בגללך קראתי ספוילר ../images/Emo4.gif

כאילו רק בשביל לראות את הדולי
.. אבל מילא מישהו (
) פרסם בטעות תמונה לא מסומנת מהפרק, כך שזה כבר די היה אבוד בשבילי

Charmed Gal

New member
קראת ספוילר...../images/Emo56.gif

במיוחד כדי לראות את הדולי?????? תודה! ועוד אנשים יכולים להגיב! כמו אלה שאני מגיב להם על הפיקים! *שיעול* יערה, יותם*שיעול*

p3

New member
ממש יפות! ../images/Emo99.gif../images/Emo19.gif(../images/Emo58.gif505)

כל השישה, אתה ממש מוכשר... אין לי מה להגיד ממש, בגלל חוסר הידע שלי בדוליז, אבל אני רק אגיד שהכי אהבתי את הדולי של פייג´ עם המסכה, והכי פחות את של פיבי בלי המסכה (כגיבורת על). אהבתי *מאוד* את הבנות ים. אר. אין לי הערות אתה פשוט מוכשר.

HuGo Hell

New member
OMG!!!../images/Emo58.gif5X05../images/Emo1.gif

OMG OMG אני בהלם!! זה פרק מקסים!! נפלא!!
הבנות נראות יפיפיות. פייג´ מדהימה. פייפר עברה את הדאגות ו.. פיבי יפיפיה!!! אז ככה. הפרק מדהים, אהבתי מאוד איך שהבנות נלחמו, זה היה פצצה!
וזה רק אני או שהחליטו להפסיק לפיבי את החזיונות? מה קרה? לאליסהנ נימאס לעשות "היייייי" ? פייפר מהממת.. יש לה איפור כזה יפההההה.. ואהבתי את השיער שלה. פיבי ופייג´ היו מה זה מעצבנות כאילו הן הולכות למועדון ועוד מועדון אחר. ולא מזמינות את פייפר? אני מרגיש כאילו כוח השלוש מתפרק. כשהיה את פרו הן היו מגובשות ותמיד יחד. ועכשיו הן.. דיי מפוצלות
אבל עדיין דיי יחד. קול רע וטוב. ואהבתי ממש אבל ממש אהבתי את האופי של פייג´ בעונה רביעית.. היא הייתה הרבה יותר מאמי. ועכשיו היא קשוחה ובעעע.. אולי היא יפה אבל אני מאוד רוצה שהיא תחזור להיות כמו בעונה רביעית. האלדר אכזב אותי קשות. כאילו ציפיתי לאחד כמוהו רק ביותר איכות טובה (
) מישהו עם עיניים כחולות ויותר בוסי כזה. ו"התינוק יהיה חזק" מה זה אומר? זה ממש עצבן אותי.. כאילו התינוק הוא יהיה המכשפה(ממין זכר) הכי חזק בעולם! (מואהאהאהאה). ליאו יכל להגיד לו "תראה לי את העתיד" והוא היה מראה לו, ואני בטוח שאז הוא היה רואה שהתינוק בן וממש חזק
הפרק היה ממש שולת! הבנות רולזזזזזזזזזז

אני מסכימה...

בסך הכל פרק יפה, פרק נחמד... גם אני ציפיתי ליותר.
אממממממממם... בהחלט ציפיתי שאלדרים חדשים הם לא ילדים בני 14 שאין להם מושג בקסמים, אלא אורות לבנים מנוסים מאוד (מאוד מאוד). אממממממממם... הסצינות מיטה של פייג´, היו... אההה... מעניינות. אני חולה על קול!!!! תגובה מפורטת יותר אחר כך...

למעלה