..............

alona angel

New member
עונה../images/Emo9.gif

סבון נוזלי/סבון מוצק? נוזלי
מקלחת/אמבטיה? מקלחת פריקים/ערסים?פריקים דאודורנט ספריי/ספריי/גולה? דאודורנט גולה.. מה יותר דחוף להסיר שפם/גבות? שפם.. שיער/קרחת? שיער מיטת יחיד/מיטה וחצי/מיטה זוגית? מיטה זוגית
מזגן/מאוורר? מזגן (למרות שלי יש את שתיהם
) עקב/שטוח? עקבב חצאית מיני/עד הברכיים/ארוכה? חצאית מיני צללית/בלי צללית? בלי צללית עדשות/משקפיים? משקפיים רדיו/דיסק? דיסק מה רצוי יותר פדיקור/מניקור? פדיקור ברביות/מכוניות? ברביות
בקבוק/פחית? בקבוק לרוץ/ללכת? ללכת להוריד שערות עם מכונה/סכין/שעווה? שעווה שמפו+קונדישינר/שמפו וזהו?שמפו+קונדישינר אבל לא באותו הבקבוק..
וידאו/די וי די? וידאו אוזניות שמתפצלות ל-2/אוזניות ליחיד? ליחיד כמה ניקים יש לי בתפוז אחד/2/יותר מ-2? אחד מלאכיות/פיות? מלאכיות שמיכה דקה/עבה? עבה כרית/בלי כרית? כרית אורביט/בזוקה? בזוקה נייר טואלט עם כלבים/פרחים? כלבים שעון דיגיטל/שעון רגיל? דיגיטלי טבעות/שרשראות/צמידים? טבעות מספריים/משייף? מספריים גופייה/טי שירט? גופייה מחשב נייד/קבוע? קבוע סדרות/סרטים? סדרות קולנוע/הזמנה מהבית? הזמנה מהבית ספר/דיסקמן? דיסקמן קוקטייל/שוט? קוקטייל בדיחות קרש/שחורות? שחורות פריסינג/קעקוע? קעקוע מוזיקה מזרחית/שחורה? שחורה דלת פתוחה/סגורה? סגורהה לישון עם אור/בלי אור? עם אור
היה נחמד

oshriti123

New member
עונה!../images/Emo100.gif../images/Emo28.gif

סבון נוזלי/סבון מוצק?סבון נוזלי מקלחת/אמבטיה?אמבטיה פריקים/ערסים?ערסים כבר עדיף... דאודורנט ספריי/ספריי/גולה?ספריי מה יותר דחוף להסיר שפם/גבות?שפם שיער/קרחת?שיער!!! מיטת יחיד/מיטה וחצי/מיטה זוגית?יחיד מזגן/מאוורר?מאוורר עקב/שטוח?שטוח חצאית מיני/עד הברכיים/ארוכה? מכנסיים! צללית/בלי צללית?בלי עדשות/משקפיים?עדשות רדיו/דיסק?דיסק מה רצוי יותר פדיקור/מניקור?פדיקור ברביות/מכוניות?ברביות בקבוק/פחית?בקבוק(ככה לא יוצאים כל הגזים
) לרוץ/ללכת?תלוי מתי... להוריד שערות עם מכונה/סכין/שעווה?שעווה שמפו+קונדישינר/שמפו וזהו?שמפו וידאו/די וי די?דיוידי אוזניות שמתפצלות ל-2/אוזניות ליחיד?ליחיד.. כמה ניקים יש לי בתפוז אחד/2/יותר מ-2? רק לי? או כולל הניקים של אח שלי? לי יש 2-4(אני כבר לא זוכרת
וביחד יש לנו 5-7... מלאכיות/פיות?מלאכיות שמיכה דקה/עבה?בחורף עבה כרית/בלי כרית?כרית אורביט/בזוקה?בזוקהההה נייר טואלט עם כלבים/פרחים?כלבים שעון דיגיטל/שעון רגיל?דיגיטל טבעות/שרשראות/צמידים?צמידים מספריים/משייף?מספריים גופייה/טי שירט?טי שירט מחשב נייד/קבוע?קבוע סדרות/סרטים?סדרות קולנוע/הזמנה מהבית?קולונע ספר/דיסקמן?דיסקמן קוקטייל/שוט?קוקטייל בדיחות קרש/שחורות?קרש פריסינג/קעקוע? לא זה ולא זה! מוזיקה מזרחית/שחורה?מזרחית דלת פתוחה/סגורה?סגורה לישון עם אור/בלי אור?בלי כבר נגמר?

alona angel

New member
אושריתתתתת../images/Emo23.gif../images/Emo27.gif

כמה דברים..(סורי שאני כותבת את זה פה..): 1. תתחברי למסנג'ר
2. תכיני לי בבקשה ת'גליטריםםם
אוהבת, אלונה

oshriti123

New member
אהה אלונה../images/Emo99.gif../images/Emo100.gif../images/Emo28.gif

1.יש לי בעיות איתו
2.אוי נכון
את יכולה לכתוב לי את הפרטים עוד פעם?

alona angel

New member
טוב אני יכתוב לך שוב ת'פרטים..

פה..
זה לחברה שלי..
1(שהיא בקשה).. אז ככה: צבע כחול, שיהיה כתוב בו ככה: מיכאל אלוני, אהבת חיי! ותמונה שלו בתוך צורת לב. (מיכאל אלוני מהשמינייה) וה-2 עם אפשר.. ככה: בצבע זהב, או כחול מה שיש.. שיהיה כתוב: דר,כי מאמי היא לא מילה גסה
עם ציור של לב בקצה
תודה תודה

למעלה