!!!

lgmtk

New member
אהבתי~ ../images/Emo3.gif

טמארי שלי

kaji to mizu

New member
אני מניח שטסונאדה סקסית >>

אבל בכל אופן, אני מעדיף בנות חמודות מאשר כוסיות אז, הייתי הולך כבר על הינטה ^^ חוץ מזה, "כוסית" זו לא מילה בלקסיקון שלי XP

chatenoire

New member
שקוף שטמארי

כל שאר הבנות גרועות בצורה קשה לתיאור, בין אם בכוחות נטו, ביכולות השימוש בהם או באישיות. אולי טן-טן מוצלחת, אבל עדיין לא יצא לי לחזות בפלא. טסונאדה גבר-גבר, אבל בכל זאת קצת מבוגרת, לא חשוב כמה קרם לחות לעור פנים צעיר היא תמרח. טמארי שולטת. ויש לה נמיה.

Kawaii Me

New member
אן אן הכי שווה אין דה פלנט! ../images/Emo29.gif

מה..היא יפה T_T וזה לא קשור בכלל לעובדה שאני מתכוונת להתחפש אליה >< היא באמת הכי יפה..טמארי זונע, טסונאדה סכנה..הינטה ביישנית..סאקורה לא קשורה..אינו סתם..תקועהT^T טןטן לא עושה כלום T^T אבל זה לא משנה את העובדה שהיא יפה T^T שחרחרות רולזזזזזזזז ><

Kawaii Me

New member
מה אן אן?! טן טן><;;;;;; ../images/Emo29.gif

אבל דוגרי הכי יפה אין דה פלנט זו voilet ~~~~ (לא..זו לא דרקונית מהRPG שלי ושל נייתן..מה פתאום..P=)

Kakashi Sensei

New member
וואלה, כשחושבים על זה, זה נכון

הוא באמת כוסית(*שיעול* פאג *שיעול*)

hadarisan

New member
טן טן כוסית ברמות

אבל אהבתי הניצחית שמורה לסאקורה!!!

HELLrider

New member
סאאאקורה! ../images/Emo99.gif

כמה שאני שונא אותה היא כוסית ברמות.

sasuke girl

New member
S-A-K-U-R-A

כי שיער ורוד זה הכי שולט!! יש לה עיניים ירוקות מדהימות...היא חמודה ודורשת חיבוק!!! היא הולכת להיות כל כך מאאאגניבה בהמשך הסדרה (למי שכבר קורא את המנגה ^__-) ופשוט כי זו היא!!! טמארי גם שולטת וכוסית בטירוף..חוץ מהמראה החדש של עקרת בית אמריקאית..מה הקטע שלה???...בכל מקרה..סאקורה לשילטון!!

Kakashi Sensei

New member
אם זה היה תלוי בי(וחבל שזה לא)

היא היתה מקימה אוהלים עכשיו בעזה! רק תנו לי את האפשרות ואני אתלוש לה את הקירבי השעיר שמודבק לה לראש מחוסר התועלת שלה! שערה אחר שערה!

sasuke girl

New member
!

מה? מה אמרתם? טן טן?. מי זו טן טן? אההה המכוערת שמסתובבת עם נג'י וראו אותה בערך פעם וחצי בכל הפאקינג סידרה..?

למעלה