!!!

Kakashi Sensei

New member
XDDDDDDDDDDDDDDDDD

לא אמרתי שהיא מכוערת, אמרתי שאני שונא אותה... וטן טן זאת ההיא עם האין ספור קונאי, שוריקן ושאר מיני ירקות, גם חא ממש איכפת לי שתרדי עליה, היא ממש לא הדמות האהובה עלי, פשוט ממה שהיה אפשר לבחור, היא היתה האופציה הכי נורמלית לטעמי, אם את רוצה באמת לפגוע בי, תנסי לרדת על קאקאשי(למרות שזה לא ממש אפשרי, הוא מושלם ואת יודעת את זה)... לסיכום: XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD(אם פגעתי בך בתגובה הזאת, אני מצטער, ממש לא התכוונתי לעשות זאת ^^")

sasuke girl

New member
חחח..סורי שהתקפתי ככה...

פשוט היית ממש רשע לגבי סאקורה צ'אן שלי..חפיפ.. וחס וחלילה שאני ארד על קאקאשי סאנסאיי הכוסון והמושלם!!! Viva la kakashi!!!

dsol

New member
ומי אמר לך שהמוות שקט ?

והינאטא אישתי לוקחת את כלללללללללללללללללללללללללללל הבנות !

t a i

New member
../images/Emo20.gif אינו ../images/Emo20.gif

היא פשוט יפה!

טסונאדה.

למרות שאם מתחשבים בעובדה שהיא כבר לא באמת נראית ככה, הייתי בוחרת בטמארי... אבל בכל זאת.

A K I R A

New member
אינו!

כי היא הכי יפה P: בלונדה עם עיניים כחולות... מה יותר טוב מזה?!

M E S H Y

New member
אינו!!!

כמובן שאינו!! אינו הכי כוסית ויפה! יש לה חוצפה והיא עם שיער ממש מגניב והיא הבת 12 היחידה שהיא לא שטוחה!! אינו הכוסית העולמית (=

sasuke girl

New member
דווקא היא זו שהכי שטוחה

אחר כך טן טן סאקורה הינאטה טמארי טסונאדה

M E S H Y

New member
לא,לא,לא!!

פשוט הבגד שלה מראה כאילו שהיא שטוחה! תראו תמונה שמוחיכה שהיא לא שטוחה- לטאמרי אומנם יש יותר גדולים,אבל היא פחות יפה \= נ.ב אני בן,אני מתמש בשם-משתמש של אחותי. ולא נירא לי שבנות יכולות להגיד מי כוסית X__X תהרגו אותי עכשיו...

../images/Emo45.gif בקשר לזה שהיא כוסע :>

בקשר לזה שבנות לא יכולות לומר.. ניאה, אנחנו יכולות לומר בדיוק כמוכם ;[

M E S H Y

New member
בעצם...

בנות אולי יכולות להשוות יותר בקלות O= אבל...אין להם את הגירוי שיש לגברים (או אולי כן o_O??)... XD לא יודע...כוסית זאות מלה די שובניסטית...יש בכלל בנות שובניסטיות? O__O

למעלה