...

sasuke girl

New member
...

*מוזיקה* אמא מדוע הסאסקה כו גיי למה האקו כו נשי אמא מדוע אורצ'י סוטה איך נולדים ילדים אמא מדוע קונאי כו כואב למה הרעים מכוערים אמא מדוע שותק השינו ולא עוצר בעדם. אמא, הו אמא חבקיני חזק ולעולם לא נפרד אמא אותך הן אהבתי מכל אמא השיר לך הוא עד *סוף מוזיקה* תעזרו לילדה הקטנה והתמימה להבין את כל זה..

dsol

New member
למה הרעים מכוערים

הם לא מכוערים יוצא שבסידרה הזו הרעים הם פדופילים/הומואים ! תיראי את זאבוזה עם האקו אורוצ'ימארו עם סאסקה וקאבוטו מחפשים ילדים קטנים ! ובנים !

ashkeloni

New member
כי הן מיוחדות *_*

Reyoga

New member
לא כולם!

לי יש אחות ג'נג'ת, אז אני יודע על מה מדובר ואני מתחמק מהשטן הזה. ג'ינג'ים - ילדיי השטן!!

SasuNaru

New member
לי יש שתיים @_______@

אחת גדולה ואחת קטנה *____* הקטנה היא יצור מנוזל ומגעיל ו....גם סוטה >>;;

Reyoga

New member
צריך להקים מועדון כזה:

"אחים עם אחיות ג'ינג'יות מעצבנות (וסוטות)"..

SasuNaru

New member
כן D:

וזה- "אחים/אחיות עם אחיות ג'ינג'יות מעצבנות(וסוטות)"

sasuke girl

New member
בלי פרצופים! תשובות!!! אמרתי תשובות

*עושה פרצוף מטורף*

ashkeloni

New member
תשובות

מדוע סאסקה גיי? לחץ חברתי. למה האקו כה נשי? כי לשחק אותה בת זה כיף ^_^; מדוע אורוצ'י סוטה? הנסיבות מחייבות אותו להיות אחד כזה איך נולדים ילדים? אני חושב שחוקי הפורום יאסרו על תיאור מדויק, אבל זה קשור באישה, איש ובקבוק יין טוב. מדוע קונאי כה כואב? נהמ נהמ נהמ, כי הוא חד?
למה הרעים מכוערים? נו באמת, אם הם היו יפים לא היו מפסיקים להסתכל עליהם, ואיך את יכולה להרביץ למשהו שנראה כל כך טוף? *_* מדוע שינו שותק? אז זהו, הוא לא ^_~
*חיבוק*
אפילו שאני לא אימא שלך

t a i

New member
@..@

*מוזיקה* מדוע הסאסקה כו גיי--הוא לא למה האקו כו נשי---די לרדת על אנשים יפים ><" מדוע אורצ'י סוטה---מי אמר שהוא כן...? איך נולדים ילדים---השאלה צריכה להיות למה בקונואה נולדים ילדים רק כל חמש שנים?? באמת למה?? מדוע קונאי כו כואב---^^" למה הרעים מכוערים----לא כולם מכוערים.... מדוע שותק השינו ולא עוצר בעדם.--- ??

למעלה