55 יקר

55 יקר

בחיי אני לא ממש יודע את משמעות השם שלך אבל בהחלט נהנתי לקרוא את הגיגך מעל דפי פורום זה. הבנתי שהחלטת לפרוש מאחר והפורום הזה מתנהל על מי מנוחות, בצורה שלווה ורגוע וזה קצת איטי מדי בשבילך. זאת היא כמובן זכותך. מה שאני רוצה לצין כאן והוא מכוון אליך וגם לאחרים שאולי לא ממש מבינים מי הנפשות אשר פועלות כאן. רוב הנמצאים כאן הם פורשי פורומים אשר במהלך ימיהם הפכו לצאטים, דבר שהפריע לי ולעוד מספר חברים מהפורום הזה. ואז בא גחלילית היקרה ופתחה את הפורום הזה , וזה בדיוק מה שמתאים לי. יש לי נכון להיום לא יותר מחצי שעה ביום להעיף מבט על המתרחש ברשת, ואל כן אני מאוד רוצה שההודעה שאני אשאיר כאן תיהיה כאן גם כאשר אני אבוא מחר ואני לא אצתרך לדפדף 5 דפים לאחור על מנת לראות את התגובות למה שכתבתי. אז רק טוב באמת לך, שא ברכה ותבוא לבקר. סגול, פעם ביום. (מומלץ לפחות פעמיים)

סילבסטר

New member
56 "שעליו השלום" ../images/Emo73.gif ../images/Emo50.gif ../images/Emo38.gif

רציתי לומר לך המון אולי להגיד שפעם הייתי ב30 פלוס שלראות את שכתבתי אתמול זה פספוס שלאחר כל עשר דקות לפחות פתאום מופיעות כ 20 הודעות כל אחד מוסר ד"ש ובוקר טוב שיגולי בינה כהרגל ולחי רטוב שטויות שלא אומרות שום דבר לאיש רק לכתוב על מנת לא להיות יוצא מן הכלל אפסיק כרגע לחרוז על מנת שתיכחני ברצינות ואם אתה רוצה כל 10 דקות לכתוב איזו שטות יש פה מספיק פורומים לכל פלצן שמקשקש ומנדנד לכל שתלטן שמצליחים לסגור לו את הפה רץ להנהלת הפורומים ומתחיל בוכה אני לא בטענות חס וחלילה החלטתך הינה רצונך וכבודך כפי שאני מאמין בחיים תעשה מה שעולה על רוחך רק אל תפריע לי ואם תרצה נעזור אחד לשני שיהיה לך בדרך צליחה ולפני שאני נפרד ממך ומשאר הקוראים נברך את NICKI בברכת דרך צליחה וסגול אני מחכה אתה יודע למה ! חג שמח ויום טוב סילבסטר

למעלה