??? יש ללהקה איזה לוגו שמזוהה איתה?
M m7rhcp7k New member 16/4/05 #4 תודה, לא הייתי בטוחה שזה זה.. כמה עולה לעשות קעקוע כזה בגודל של 4 סנטימטר בערך? ומה המשמעות של הסמל הזה?
תודה, לא הייתי בטוחה שזה זה.. כמה עולה לעשות קעקוע כזה בגודל של 4 סנטימטר בערך? ומה המשמעות של הסמל הזה?
D dafnaleh New member 16/4/05 #6 את רוצה לקעקע אותו לפני שאת יודעת מה המשמעות שלו? זהו כוכב האינסוף, והוא מסמל, ובכן, את האינסוף.
I idanem New member 16/4/05 #9 אין לי מושג כמה זה עולה... אבל בחנויות קעקועים פשוט נותנים להם תמונה ואומרים להם לעשות את זה...תלכי עם התמונה ותשאלי כמה זה עולה...
אין לי מושג כמה זה עולה... אבל בחנויות קעקועים פשוט נותנים להם תמונה ואומרים להם לעשות את זה...תלכי עם התמונה ותשאלי כמה זה עולה...
M m7rhcp7k New member 17/4/05 #12 ברור! אני הולכת יום שלישי לעשות בצוואר מפתח סול בגודל 5 סנטימטר ואני רוצה לעשות את הסמל ביד
I idanem New member 18/4/05 #13 למה כל כך הרבה קעקועים? זה מתישהו כבר לא יפה... אני מציע לך לעשות את הסמל של רד הוט על הרגל השמאלית קצת מעל הכף רקל..זה מקום יפה בשביל הסמל... ומפתח סול אם את רוצה תעשי על הכתף השמאלית...
למה כל כך הרבה קעקועים? זה מתישהו כבר לא יפה... אני מציע לך לעשות את הסמל של רד הוט על הרגל השמאלית קצת מעל הכף רקל..זה מקום יפה בשביל הסמל... ומפתח סול אם את רוצה תעשי על הכתף השמאלית...
M m7rhcp7k New member 18/4/05 #14 למה הרבה רק 2 קטנים צודק את הסמל אני יעשה ברגל ואת המפתח סול בצוואר כי אני שונאת בכתף
Y yoseflotz New member 19/4/05 #15 הסמל הזה מופיע כל הזמן בקליפ של קליפורניקציה- קליפ גאוני חח איך הכל זה משחק מחשב וכשלוקחים את הסמל הזה, מקבלים נקודות בונוס! אני ממש אהבתי את הקליפ זה ממש רעיון גאוני לעשות אותו ככה... חח
הסמל הזה מופיע כל הזמן בקליפ של קליפורניקציה- קליפ גאוני חח איך הכל זה משחק מחשב וכשלוקחים את הסמל הזה, מקבלים נקודות בונוס! אני ממש אהבתי את הקליפ זה ממש רעיון גאוני לעשות אותו ככה... חח
I itoosh2 New member 19/4/05 #16 דוגרי אני בכלל פעם חשבתי רק בתור שיגוע לפתוח שירשור על כמה גאוני הקליפ אני אישית חושב שזה הקליפ הכי טוב והכי מקורי שהיה אי פעם
דוגרי אני בכלל פעם חשבתי רק בתור שיגוע לפתוח שירשור על כמה גאוני הקליפ אני אישית חושב שזה הקליפ הכי טוב והכי מקורי שהיה אי פעם
M MiSs PsYcHo SeXy New member 20/4/05 #17 שמת לב ש בקליפ רק אנתוני אוסף את הכוכב... אולי גם פלי, אבל אנתוני אסף ממש הרבה...
ג גברת פלפלת האחת New member 20/4/05 #18 ושמתם לב שכל פעם שאוספים כוכב זה בערך בפזמון והקוביה נפתחת? [הקוסיה בחלק העליון של המסך].
A amy lee 4 life New member 16/4/05 #8 נצל"ש........חשוב!! מישו היה אתמול בצוללת בירושלים במסיבה של כיתות ט'-י'????? אם כן תגידו לי כי אני הייתי אז אולי יצא שראינו ולא ידענו שזה ההוא מהפורום.....חחחחחח
נצל"ש........חשוב!! מישו היה אתמול בצוללת בירושלים במסיבה של כיתות ט'-י'????? אם כן תגידו לי כי אני הייתי אז אולי יצא שראינו ולא ידענו שזה ההוא מהפורום.....חחחחחח