...

lifie

New member
...

חושבת כל כך הרבה עד שמתפוצץ לי כבר הראש! כל הזמן תוהה לעצמי מה חשבת כשזה קרה ? האם סבלת? האם כאבת? האם חשבת עלי ? אוףףףףףףףףףףף זה מתסכל, הידיעה הזאת שהיית שם לבד בחושך בקור ובגשם ואף אחד לא שם לב ואף אחד לא ידע. ורק הלב שלי שבאותה שעה נשאב פנימה כמו למין חור שחור הרגיש את אובדנך... ואני אטמתי אוזניים ולא הקשבתי לתחושותיי.. כל כך הייתי רוצה שתהייה פה ותראה את כל הדברים שעשינו מאז... ותייעץ לי כמו פעם ותחבק כשצריך! אביחי... לעולם לא אשכח אותך! אורית

GALI02

New member
אורית, אני מאמינה שהוא נמצא ורואה

קשה לי להבין לגמרי עם אובדן כזה, וכל שנותר לי הוא לשלוח לך חיבוק מנחם ולאמר משפט שאולי קלישאתי, שכל עוד הוא בזיכרון שלך אז הוא חי בתוכך... טוב שכתבת והוצאת החוצה את מה שאת מרגישה <חיבוק>

GALI02

New member
ודרך אגב, לא שיש מקום להשוואה

גם אני זוכרת לא מעט "שיחות" נעימות איתו כאן ובאיציק, הוא תמיד הצליח להצחיק אותי וכשנודע לי מה שקרה דיפדפתי במסרים ונזכרתי בכמה עיצות ומילות עידוד שהוא כתב לי, ועד כמה שנראה שאי אפשר להיקשר ולפתח איכפתיות לאנשים באינטרנט שלא פוגשים במציאות, איתו זה קרה...

ניקולי

New member
אורית היקרה

אני מאמינה בכל אשר משתמע בכך שאביחי היה אדגם מיוחד במינו.. (הרי הכרנו אותו...) טוב נו.. לא ממש ובטח שלא כמוך אבל הכרנו... מהכירותי איתו עשה הרושם של אדם נחמד, נעים הליכות, חייכן, אוהב חוש הומור.. ובעיקר חבר טוב יחד עם זאת לעולם לא תדעי אם חש ברע אם היה לו קר אם כאב לו או אם סבל.. מה שכן תוכלי זה לזכור את החברות הנפלאה שהיתה בניכם.. והרגעים השלווים.. המצחיקים...החברותיים. זכרי והמשיכי לזכור .. את הטוב

למעלה