:\

PopPy

New member
:\

יש לי בחינה באוניברסיטה בעוד יומיים ואני לא יודעת כלום, כי הספקתי לשכוח את כל החומר. בפעם הראשונה שניגשתי נכשלתי כי לא למדתי (הבחינה הייתה שבוע אחרי הבגרות במתמט' והייתי עייפה מדי. איך בדיוק 100 בשאלון למפגרים יעזור לי בחיים?). אז יצאתי באמצע המבחן. עשיתי טעות שיצאתי - יכלתי לעבור, אבל לא רציתי לעבור עם 60-70 ואח"כ להתעצל לגשת למועד ב'. אז עכשיו אני בכל מקרה חייבת לגשת למועד ב' הזה ביום חמישי, וחייבת להוציא ציון טוב. אין לי בכלל כח ללמוד, ולא לישון ולהיכנס לטירוף וללחץ הזה של לפני בחינה. וזה לא נגמר, כי כל בחינה חשובה - בגרות או בחינת גמר - זה מתחיל מחדש. לחץ היסטרי, ופחד נוראי, ולמידה ברגע האחרון.. זה כל כך מעייף:-\ אין לי מושג למה אני כותבת את זה כאן. אני כבר לא -ממש- שייכת לכאן, לזה. אבל איכשהו, אתם עדיין הראשונים שאני חושבת עליהם, כשטוב וכשרע..

Gizmo16

New member
לא שייכת../images/Emo12.gif../images/Emo28.gif

מוזר שאת אומרת. אבל מילא, אני כבר למדתי לצפות לזה מכל אחד.. ממ... ספרי לי על זה. עבודה בכימיה להגיש למחר, דו"חות בפיזיקה להגיש ליום שני, וגם עבודה ענקית במחשבים, מתכונת במתמטיקה עוד שבועיים, ומסיבת סיום עוד שבועיים... זה נראה לא אנושי. באמת שזה לא אנושי, מה שעובר עלייך, ועליי ועל עוד הרבה אנשים שאני מכירה. אנחנו אמורים להיות ילדים, אני לפחות מרגישה כמו ילדה.. (ומתנהגת כמו
).. ולהתמודד עם לחץ כזה... זה נורא מבגר, במובן הרע של העניין. אין מה לעשות, אני רוב לחץ פיתחתי סוג של אדישות, לא מצליחה יותר להילחץ.. פשוט לוקחת כל דבר בפני עצמו, משתדלת לא להסתכל קדימה יותר מדי... יום-יומיים לפני לומדת ומקווה לטוב.. מקווה שילך לך... העצה הכי טובה שיש לי היא לא להסתכל קדימה, זה פשוט מייאש...

PopPy

New member
מבגר אינדיד...

לחץ זה פויה. אני לא מתפקדת טוב במצבי לחץ, אז אני משתדלת להימנע מהם אבל כשאני מגיעה כבר להיסטריה זה לא נחמד.. בהצלחה גם עם כל העבודות שלך, זה עובר. ותודה. :)

Gizmo16

New member
כע, מחר רסיטל../images/Emo5.gif../images/Emo28.gif

אני הולכת להביך את עצמי כראוי בפני כל האנשים שאני מכירה בערך
ייאי!

I Love Paige

New member
יומיים זה הרבה זמן.

אני לא יודע מה החומר, ואני לא יודע מה היקף הבחינה... אבל יומיים זה מספיק להיזכר. אני יודע שאצלי אני צריך רק לתרגל קצת משהו במתמטיקה והכל חוזר אליי. תתנחמי בעובדה שזה בראש, אבל כרגע יש לך דברים יותר חשובים מזה. כמו שהבנתי מהניק שלך במירק- את עכשיו לומדת, וזה טוב. רק אל תיכנסי ללחץ. במועד א' ידעת את החומר בלי ללמוד ויכולת להוציא 60-70 בלי למידה. אז עם רענון ולמידה, אני חושב שתצליחי. מחזיק לך אצבעות ובהצלחה.

PopPy

New member
ניימ.

טוב, בסופו של דבר לא למדתי יותר מדי ביומיים האלה. אבל נו, נגמר וזהו. זין על הקורס הזה, אם לא עברתי אני לא חוזרת אליו וזהו. תודה :)

הממ

נכון שזה מעייף, אבל כשאת בתוך העניין את לא כ"כ חושבת על זה. כי זה כמו לרוץ בשביל להשיג את האוטובוס, כשאת מתקרבת לתחנה ומגלה שאת תצטרכי לרוץ - לא בא לך. אבל אם החלטת על המטרה והתחלת לרוץ, בזמן הריצה את תתמקדי במטרה ולא בזה שאת מתעייפת. וריצה, כמו חרישה יכולה להיות חוויה נחמדה כשנכנסים לתוך זה. לשתות הרבה קפה ולהתחיל לתופף בעצבנות, להכנס להיסטריה שממלאת אותך באדרנלין. לדבקות חזקה במטרה יש השפעות ממריצות על המוח וזה כמו סם. נכון שיש את הקטעים שאת עוצרת ומתמלאת בבאסה, כשאת חושבת על הדברים ש*באמת* היית רוצה לעשות עכשיו, ואין כמו הבאסה שאחרי כתיבת מבחן שאת יודעת שלא תקבלי בו 100 וזה כאילו הוציאו לך את כל האוויר. אבל אם למדת בצורה יעילה זה לא חייב להיות ככה, והתמורה שווה את זה. שקלת אולי לפרוש מהאוניברסיטה? אני במקומך הייתי משקיעה עכשיו את כל הכוחות כאילו זה המבחן האחרון שאני עושה שם, ואח"כ מבררת ברצינות אם יש אפשרות לא להמשיך. נראה לי שאת צריכה חופש ("חופש". תחת כל המגנים והבגרויות שמתקרבים
) או לפחות פסק זמן

PopPy

New member
זה כל כך נכון.

ברגע שנכנסים למצב של לימוד או חרישה זה טס. צריך רק להביא את עצמך להגיע למצב כזה. שקלתי לא פעם לפרוש, ואני צריכה חופש מהכל כמו אוויר לנשימה, אבל אני כבר רואה את הסוף, זה קרוב מדי בשביל לוותר עכשיו. לעבור רק את שני הקורסים של הסמסטר הזה, ואז עוד שלושה קורסים, שזה עוד שני סמסטרים (כלומר, עד בערך ינואר) והשגתי את הדח"ש שלי ואז אין בצפר ופרחים ופרפרים ויהיה כבר טוב. תודה סיגל.

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo77.gif אתי יקירה

המון המון בהצלחה. אין לי עצה טובה מדי בשבילך כרגע כי פטיש פטאפורי הולם לי על הראש את כן שייכת בשבילי תמיד.
.

HuGo Hell

New member
../images/Emo45.gif אתי ../images/Emo99.gif../images/Emo1.gif

המון בהצלחה בוב, אני מאמין בך ובטוח שאת תצליחי הפעם

PopPy

New member
תודה האן.../images/Emo23.gif

לא יודעת אם הלך, אבל זה נגמררררר. סופית. וזהו, לאכפת לי יותר.

J a M i T i

New member
../images/Emo42.gif

אני מרגישה סתם זונה-טיפשה-מכוערת שכזו כעת. כל מה שאני עושה זה מצבות לשיעור ציור, נו,. אני סתם פוסטמה, אני בכלל לא יודעת איך ללמוד (אבל יש שיר ישן של משינה ברדיו, אז זה בסדר>>)

Kouryuu

New member
הממ.

אני לא ממש יודעת איךזה, כל הלחץ הזה, כי אני די מתחמקת מלחץ או עשייה פורייה כלשהי, אבל, הממ, אולי באמת תקחי סמסטר חופש, אם זה אפשרי, או תשהי את הלימודים באונ' בכדי להתרכז כעת בלימודים בתיכון? :X זה בהחלט נשמע כמו הרבה יותרמידי לחץ. בהצלחה, אישה.

למעלה