....

dafnaleh

New member
בת הים הקטנה!

שקראו לה מרינה, במקום אריאל, אני זוכרת. אני נחשבתי לאאוטסיידרית בין חברותיי בגלל שלא סבלתי את המומינים.

אני לא ממש זוכרת הכל...

אבל יש לי קדימון למקרון 1 אבל אף פעם לא ראיתי את הסדרה הזאת "היה היה" משדרים בלוגי [יצא לי לראות...]. ועדיין יש דנבר בערוץ 1 בשבת בבוקר אם אני לא טועה. ויש לי פרק של מוש השור. מה עם אגדות האחים גרים? "בואו ילדים וילדות אל עולם עולם האגדות...."

idanem

New member
אבל כולכם שכחתם

את הסדרות הטובות באמת!!! הרובוטריקים! האופנוברים ממאדים! צבי הנינג'ה!

חחח גם לי

יש לך את הפרק שכולם שמיקלאנג'לו (נראה לי שהוא) חשב שכולם שכחו את יום ההולדת שלו?

מישהו זוכר את התכנית של גורו וגוגול

????????? זה היה שולט... ודובוני אכפת לי.. אח, רגע של נוסטלגיה...

וטאו טאו...

בלינקי ביל פרנקלין הצב הדב פדינגטון גינת ההפתעות עכבר העיר ועכבר הכפר המחסן של כאילו החתולים הסמוראים וואי אני ממש בוכה עכשיו.... אני רוצה לחזור לכיתה ג...!!!!!! חרא של עולם!!!!!!!

ו.......

הביגבגים: "החצר האחורית לא דרכו שם כבר שנה, אז החלטנו שצריץ להגים שם תחנה, באו כל הביגבגים שגרים פה בסביבה, ומאז הם משדרים לכולם באהבה, יורדים, עולים, וצוללים, ומשדרים כמו הגדולים, מתבגבגים ומתחילים, הכל מהתחלה, ביג בג ביג בג ביגבגים, ביג בג ביג בג ביגבגים". והחרג'וקים: "זהו בית החרג'וקים, ואנחנו כאן, מירה, נבו, אמא לבנה, ואבא חנן, זו לא שוכנת פאר, זו לא שכונה של עוני, כאן משפחת החרג'וקים גרה, באמצע המזנון, מתחת לכיור, מתחת לכיור של שרה, עושים שלום בטוח, פתוווווווח....."

lollapalooza

New member
מאותה סיבה

שפעם הייתה מוזיקה טובה והיום יש רוני סופרסטאר.
הציבור הולך ונהיה טיפש.

dafnaleh

New member
ברור שיש יוצאים מן הכלל

במיוחד כשמדובר בניקולודיאון. רן וסטימפי מדהימים!

michaelblum

New member
בואו נגיד ש

היום, "ארתור" הכי מזכיר את פעם. אני מתגעגע בעיקר לערוץ 6 הישן, עם הוגו, המחסן של כאילו גינת ההפתעות הכדור פורח - האמיתי, הכיתה המעופפת, למנחים הישנים, וכו' וכו'. הכל נגמר מאז עידן הפוקימניה.

למעלה