527

טליה34

New member
527

זהו מספר הדליים שסחבתי עכשיו כדי למלא בריכה מתנפחת ששמתי במרפסת. 527 דליים....אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףף העיקר שיהיה לי עכשיו איזו שעה של שקטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטט

nightroll

New member
תודה לאל על המצאת הצינור...

אני מחברת אותו לברז של מכונת הכביסה, וממלאת לה את הבריכה בצ´יק

טליה34

New member
איפה הברז

ואיפה המרפסת.......אצלי זה קצת רחוק וברוב טיפשות לא עשינו ברז במרפסת.....אז סוחבים.....

סנדי32

New member
אתה ד´פוקקקקקקק?

יש צינורות
זה מן דבר כזה ארוך כמו שרוך רק חלול שמאפשר חיבור לברז ודרכו עובר מים ישר לתוך הבריכה או שאתה אוהב לעבוד ולקטר (כמו בעלי) מחר תצטרך להחליף את המים
ומה תעשה אז?? תסחוב עוד 572 דליי מים? טוב אני לא מאשימה אותך.............

בשמחה רבה ../images/Emo6.gif

אני רוצה להודיעך כי ניתוח שינוי המין של טלי-ה עבר בהצלחה והיא כעת אישה בכל אמ"ח אבריה (נבדק אישית ואומת על ידי עפ"י ISO-9000.2) !!! הניתוח בוצע שניה לפני לידתה...

גיוRא

New member
סינדי,,אופפו את?,,,,,,

מי מי אישר לך ליסתובב כל היום ולחלק נשיקות לכל הקרחות בעיר,,,, געגעתייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי

סנדי32

New member
אני פה בעלייייייייייייי ../images/Emo43.gif

גייוראאאאאאאאאא , הלך לי הגרון כל הזמן צריכה לצעוק לך ולחפש אותך ברחובות אופו אתה תענה אהההה אה ? גמני געגעתי
מואההההההההההההההה גדולה על הקרחת שלך
ילה בוא כבר שלך סנדי 32

גיוRא

New member
מה שוב עבדו עליי?,,,סינדי...

נעאל העולם הזה... לי אמרו שלא מש/נה מה ביום..בלילה הכלב חוזר למלונה.! עכשיו את באה לי..בבוקר שאחרי? אופו ס´תובבת כל הלילה אופווווווווווו??? {מפזר פאות על כל קרחות העיר}.. עכשיו נראה אם יהיה לך את מי לנשק.. באתי באתי.... געגעתי לךךךךך יםםםםםםםםםםם
מואההההההההה גיורא

סנדי32

New member
אהההההההההההההה???????

על מי אתה חושב שאתה עובד ? אני מחפשת אותך ואתה פה ? פיזרת כבר על כולם פאות? מי נישאר עם קרחת ? רק אתה? מואההההההההההההההההההההההההה
על הקרחת שלך (כניראה שרק אתה נשארת עם קרחת ) ילה געגעתי
בוא כבר..........

תגידי את לא שומעת ../images/Emo124.gif

בינתיים סוגרים את המים צריכה מציל לבריכה ?

אני אשלח לך

את הילד ההוא ה צ ו ע ק אמא שלו בכל אופן מחפשת בייבי סיטר בשבילו

חניבעל.

New member
למה לא אמרת שאת צריכה עזרה?

הייתי שולח את פנטום,הוא טוב בלסחוב.

למעלה