:)

:)

אני מתעניינת בנושא שמנים וצמחי מרפא אבל לא יודעת מאיפה בדיוק להתחיל.. יש אולי מקום שבו מומחים בצמחי מרפא שיכולים לעזור לי לבחור מוצרים טיבעיים שמתאימים לטיפוח כללי פנימי וחיצוני בלי לנסות לדחוף לי מוצרים לא הכרחיים ?? לא איכפת לי לנסות הכל!!! אבל אני רוצה לדעת שזה טיבעי ובלי כמכלים שיש בהמון מוצריים שבנוסף גם יקרים ולא מועילים!! יש לי עור רגיש ככה שגם מסיר איפור היפוארגני שורף לי לפעמים..!! תודה על העזרה :)

yoelnd

New member
התחלה

היי לדעתי, עלייך לפנות למטפל בתחום ורק אחרי ייעוץ אישי הוא יוכל להדריך אותך בהכל, מחליטת התה ועד שימוש בשמנים שונים - תערובות וכד'. סתם ללכת לקנות ולנסות יכול להיות יותר גרוע! בבריאות טובה!

danisil

New member
יכולה להמליץ לך על מירפאה נתורופטית

לפניי חודש הגעתי לקליניקה שמיתמחה בטיפולים נתרופטים ודי היתלהבתי מהרעיון שכל הכנת החומרים מיתבצעת במקום לפי בדיקת מדדים של העור אני עצמי עברתי שם טיפול לכתמים בפנים ובידיים ויש לי תוצאות ממש טובות ,אנימשאירה כאן את כתובת האתר שלהם לכל מי שמעוניין עם המלצה חמה. www.mediskin.co.il

בתור התחלה את יכולה לקרוא יש

הרבה ספרים למתחילים ואת יכולה לרקוח בעצמך מוצרים שמתאימים לך את יכולה להתחיל עם הספר "ניחוחות מרפא " של ואלרי אן וורווד לדוגמא. בהצלחה

בעיני ממש אין סתירה- אני באופן

אישי אוהבת לדעת מה הולכים להציע לי ולעשות "שיעורי בית" אבל כאמור, זו אני.

ילדת הפיטר פן ../images/Emo24.gif

יום -טוב, את מוזמנת להכנס לאתר שלי ולהיות איתי בקשר בהתאם לרצונך , אשמח לעזור. אריאלה

למעלה