!
*הקדמה
* מעולם לא הייתי בבניין ערוץ 10. נכתב ברגעי שיעמום קשים עד מאוד בשיעור אנגלית. נכתב ביום חול, לא נועד להצחיק [סתם, זה כן, אבל זה לא !
] [נ.ב קטן- lirander או איך שאתה לא כותב את זה, תזהר ממני.] *סוף הקדמה
* אתחיל ! ---------------------------- זה היה יום שני אפל. צלצול טורדני העיר אותי. מה ? לבחור בין ראיון או לבוא לתוכנית ? מה, הן מופרעים ? מי עובד בשבע וחצי בבוקר ?! אני, כמו כל בנאדם נורמלי [זה עוד לא יצא מפי, ננסים !!] למרבה הפלא הייתי כבר לבושה [מי אמר סופרמן ?] ויצאתי לעבר שגרירות קאזחסטן [צדקתי ?]. נכנסתי. התחילו להתרוצץ לי בראש שאלות מוזרות כמו, למה לעזאזל צלצלו אלי ? :S חציתי את המסדרון. מי מפעיל מזגן באמצע החורף ?! "את נגה ?" היה לי רצון עז להגיד לא, או שפשוט כבר לא ידעתי מי אני . . .היהי. "נאמ. אני מקווה שכן," _________________ "דבר ראשון, כ----ל הפורום [עד כמה שהוא כולו
] מוסר ד"ש מתקתק." "היהי. אני קורא בו" [תודו, פנטזיה של כל הפורום.] "יש דרישה שתתארח !" "זה עוד יבוא
" "השאלה שכל רואה התוכנית שואל. היא תרד לתמיד ?!" "טרה לה לה. הכל תלוי" "אם היית כותב מדריך לליט-נייטים, מה הייתה העיצה הראשונה ?" "אל תהיו קרחים ונמוכים ?" "לא !! נמוכים ישלטו בעולם [תזהרו !!! אני טרס נמוכה
]" "בקשה אחרונה." "כן?" "בעצם שתיים." ". . . " "אני הייתי רוצה שתינגן ביטלס בתוכנית הבאה |אייקנמסמיקנפוח|. עדיף paperback writer." "בת כמה את, שוב ? אמרו לי שאת בת 12" "לא. אני חייזרית [סקופ ראשון]. באתי ללמוד על הרגלי הטלוויזיה הטיפשיים שלכם." "אז . . . איך את מכירה את הביטלס ?" "אני פה מ-1953.
" "מגניב . . . " "אני לא באמת חייזרית. אני קצת עבמית, זה הכל
!" "... נאמ. בגלל שאני קורא בפורום וזה, שמעתי שאת מלכת הפורום" "כן כי אני הכי מאאגניבה פה. ובגלל שאני הבת הוירטואלית של המנהל
. גם כי אני הכי קטנה וחמודה !
" "ו..אולי כל הפורום יוזמן לסיור ?" "@#$#^%$&@#% !!" "לא ?!?!" האקדח מים הקטן שלי יודע לתפקד יותר מזה. *ספלאאאאאףףףףףף* מואהאהאהאהאה.חעחע.אהאהאה. אהמ. יותר לא יהיה אסף הראל שיציק לנו בלילות, חעחע. *זה היה הסוף המפתיע !!* *וערכתי כמה קטעים, חוחו.* *חתימות עכשיו, אבנים אח"כ* [יודעת שזה לא מצחיק. ת-ת-מ-ו-ד-ד-ו-!]
*הקדמה