...

nickelodeoni

New member
...

אנשים הרגע גיליתי משו מטריד מאוד!! בפרק into the wood (נדמה לי שככה כותבים את זה..אבל אין לי כוח לבדוק..) ריוור דוג הזה נופל ונוקע את הרגל...ונחשו מי מרפא אותו?! מייקל...הוא לא אומר לעשות את זה לא?! כאילו רק למקס יש את כוח הריפוי לא?!

Nitzan122

New member
זה באמת די מוזר

גם בפרק הראשון מקס אמר לליז שהוא ריפא אותה ע"י השינוי מולקולות הזה שהם כולם יכולים לעשות אבל אחר כך רק מקס יכול לרפא, נראה לי שהם סתם לא חשבו על זה עד הסוף....

nickelodeoni

New member
מצאתי עוד משו מוזר..

בפרקים 16 17 של העונה השלישית..יש קטע שאיזבל מעיפה את הדברים בחדר שלה...ואמא שלה מקליטה אותה... בפרק 16 רואים איך היא עושה את זה ב"מציאות" ובפרק 17 רואים זה דרך הקלטת שאמא שלה הקלטיה...מה שמוזר פה זה כשאמא שלה שואלת אותה אם היא בסדר אז בפרק 16 היא קודם קמה...מחזירה את הדברים שעפו מסביבה למקום ואז היא אומרת לה שהיא בסדר...אבל בפרק 17 (בקלטת..) היא קודם אומרת לה שהיא בסדר...ואז הא מחזריה את הדברים למקום...

limiCOOL

New member
מענייןןןןןן

וגם עוד משו...נכון בפרק שנסדו מת בחדר של מקס ואז הוא רץ לקראשדאון והוא נפצע אז טס "ריפאה" את הפצע שהיה לו על הלחי ובפרק שהיא חוזרת בעונה השלישית היא מבקשת ממקס שירפא לה את הפצע ברגל או משו כזה..מה היא לא יכולה לרפאות לעצמה את הפצע?? יש עוד קטע כזה כמו עם טס קטע שמייקל מבקש ממקס לרפא לו משו וזה היה אחרי הקטע עם ריוור דוג :/

למעלה