../images/Emo58.gifציפית ליותר נו..../images/Emo3.gif../images/Emo122.gif
זה היה פאקינג הזוי..אני מבררת מי כתב את הפרק הזה.. תמתינו!
[גם ככה אח"כ לא תדעו שהמתנתם, נו טוב..שיהייה..
]
השחקן שמשחק את ג'קסון ביים את הפרק..:| ממתי הוא מביים פרקים בגילמור? ודניאל פלאדינו כתב..תמיד הפרקים שלו קצת יותר חלשים..
בכל מקרה..ליין, אוקיי זה היה פשוט מוזר, זאת לא הייתה ליין!
ממש לא! כל הקטע של ההשתכרות עם פריס ורורי..היה מוזר לחלוטין! חוצמזה מתי משו קרה בין פריס ודויל ורורי ולוגן? כל הפרק הרגשתי כאילו אני מפספסת משו..כאילו יש משהו שלא ראיתי..
מוזר! אז, כן דמויות היו מאוד מחוץ לדמותן המקורית..ממש מעוות מה שהלך שם..! רק לוק! לוק שכל כך לא היה דומה ללוק..אהבתי!
למרות שכל הקטע שלורליי נכנסה לדיינר והוא כזה חצי חיבק אותה והתחיל לשאול בהתלהבות על הראיון למגזין..כן..מעוות מדי, יותר מדי לא לוק...! לוק הולך לטאונ'ס מיטינג כבר ברור לכולנו למה..אבל כל ההתלהבות הייתה עדיין מאוד משעשעת!
ומוזרה..o_0 אבל נסלח לו..
קירק..היחיד שנשאר בדמותו המוזרה, אה..רגע..גם טיילור!
אה בלה. איזו תגובה מבולבלת אני כותבת..אבל לוק זורק על טיילור מחבת..
לא הבנתי למה הוא שיקר ללורליי לגבי זה..
זה היה טיפשי ומיותר..לא משנה..*_* מה עוד? בלה. לורליי מלכלכת על אמילי, קצת שיחזור עצמי מיותר..סבבה, אבל למה היא ביטלה את הכתבה? הריבים של שתיהן זה מגניב! *בורחת*
פריס באה ללורליי..WTF??? לגמרי מוזר..o_0
כשרורי באה זה כבר לא הפתיע אותה..בואו נחשוב למה..
כל סצינת ארוחת הבוקר הייתה הזויה אבל משעשעת.. אהבתי את כל קטעי דין-לוק זה היה הדבר הכי גילמורי בכל הפרק ההזוי הזה..ועכשיו הכל ברור לנו..לוק מותק!
אבל אני חושבת שלורליי בלה. תופתע מאוד מהתגובה ועשויה לפגוע בו..דין צודק באיזשהו מקום..אבל לא מהבחינה שהגילמוריות תמיד ירצו יותר מדין ולוק..אולי רורי..לא לורליי..אצל לורליי זוהי בעיית המחויבות הקשה שעשויה להבריח אותה מלוק..
אבל אהבתי את דין חוזר ופוקח את עיניו של לוק..זה היה נחמד.. היה טיפשי הקטע שלוק הזמין את דין ללכת איתו מכות..ואוו כל הפרק הזה..
כן, פריס הולכת יחפה להתקשר לדויל..דפוק!*_* מאוד מאוד מאוד מאוד לא מתאים לה להיות תלותית שכזאת או להסתובב יחפה ברחוב, מאוד לא מתאים לסטארס הולו להיות עיירה עם כביש סואן והרבה אנשים ברחובות ומאוווווד לא מתאים שכולם מתעלמים מפריס ולא נותנים לה קצת כסף לשיחת הטלפון... הסוף של לורליי ורוריבאמבטיה ורורי בוכה היה מאוווווד גילמורי ואהבתי אותו, עצוב אבל יפה..ואמיתי זק, שוב היה מוזר..כל הקטע בחנות המוזיקה...WTF? ואוו פרק הזוי :| חיכיתי שנים לפרק הזה..
ועכשיו די התאכזבתי... ואוו..מה הם עשו ללוק? מקווה שהוא יחזור להיות לוק המריר-עצבני-קשה בפרק הבא..במיוחד אחרי השיחה עם דין..