518

GinGerit

New member
518 ../images/Emo58.gif

נכון שעבר המון זמן מאז שראיתי גילמור לאחרונה...אבל הפרק הזה....לא יודעת לא היה בו שום דבר גילמורי כזה.... רק בסוף, הדברים שדין אמר היו כל כך נכונים! נכון שהיו דברים מצחיקים והרבה! אבל אחרי הפסקה כל כך ארוכה ציפיתי לפרק וואו! כמו פרק 100

אממ ../images/Emo58.gif

הפרק באמת לא היה הכי בעולם. אבל אפילו לא הכי בעולם יחסית לפרקים אחרים זה לא רע... זה פשוט לא הרגיש אופייני כ"כ לבנות גילמור. לוק התנהג ממש לא לוקי, וליין גם הייתה קצת מוזרה, וגם רורי הייתה מוזרה. הם בכלל לא התנהגו כמו עצמם. יש למישהו מושג מי כתב את הפרק? כי אם זה מישהו חדש אז זה יכול להסביר את זה... קצת מוזר שלוק לא אמר כלום ללורליי, זתומרת, אם הוא מתכנן לחיות איתה בבית הזה אז לא כדאי שהוא.. אמ... יגיד לה משהו?.... זה היה קצת מוזר... בכלל כל הפרק הזה היה קצת הזוי, והקטע עם המוזיאון היה נראה לי מוזר מדיי אפילו בשביל הסדרה הזאת... בסוף עם זין זה היה די נכון. לפחות עם רורי, אבל אני לא בטוחה כמה זה נכון לגבי לורליי. אני מקווה שזה נכון, כי אני עדיין רוצה שהיא תהייה עם כריס... בקשר לקטע עם לוגן אין לי הרבה מה להגיד. מצד אחד זה קצת מוזר שפתאום הם בכלל לא בקשר, ומצד שני... זה יכול להיות הגיוני... פריס הייתה מאוד משעשעת עם הטלפון... אבל בכל זאת, אחרי כל הזמן הזה שהיינו צריכים לחכות לפרק חדש, ציפיתי ליותר... אמממ... זהו?...

gilmorefreak

New member
../images/Emo45.gifמסכימה לגמרי..../images/Emo4.gif../images/Emo58.gif

חוצמהקטע לגבי כריס כמובן..אני מקווה שזה לא נכון!
חוצמזה שרורי היא לא כמו לורליי..אני חושבת שבגלל שלורליי ברחה מהחיים עם המשפחה שלה ורורי באיזשהו מקום חיפשה ורצתה לראות איך זה להיות הילדה העשירה היא ודין זה לא עבד אבל לורליי ולוק..זה יעבוד
אה ובקשר לדירה, הוא בטח רוצה להפתיע אותה..אולי הוא מתכנן הצעת נישואים *אופטימי**חיוך מפגר* או משו..
טוב, ץכף מגיבה לפרק ההזוי הזה..

gilmorefreak

New member
../images/Emo58.gifציפית ליותר נו..../images/Emo3.gif../images/Emo122.gif

זה היה פאקינג הזוי..אני מבררת מי כתב את הפרק הזה.. תמתינו!
[גם ככה אח"כ לא תדעו שהמתנתם, נו טוב..שיהייה..
]
השחקן שמשחק את ג'קסון ביים את הפרק..:| ממתי הוא מביים פרקים בגילמור? ודניאל פלאדינו כתב..תמיד הפרקים שלו קצת יותר חלשים..
בכל מקרה..ליין, אוקיי זה היה פשוט מוזר, זאת לא הייתה ליין!
ממש לא! כל הקטע של ההשתכרות עם פריס ורורי..היה מוזר לחלוטין! חוצמזה מתי משו קרה בין פריס ודויל ורורי ולוגן? כל הפרק הרגשתי כאילו אני מפספסת משו..כאילו יש משהו שלא ראיתי..
מוזר! אז, כן דמויות היו מאוד מחוץ לדמותן המקורית..ממש מעוות מה שהלך שם..! רק לוק! לוק שכל כך לא היה דומה ללוק..אהבתי!
למרות שכל הקטע שלורליי נכנסה לדיינר והוא כזה חצי חיבק אותה והתחיל לשאול בהתלהבות על הראיון למגזין..כן..מעוות מדי, יותר מדי לא לוק...! לוק הולך לטאונ'ס מיטינג כבר ברור לכולנו למה..אבל כל ההתלהבות הייתה עדיין מאוד משעשעת!
ומוזרה..o_0 אבל נסלח לו..
קירק..היחיד שנשאר בדמותו המוזרה, אה..רגע..גם טיילור!
אה בלה. איזו תגובה מבולבלת אני כותבת..אבל לוק זורק על טיילור מחבת..
לא הבנתי למה הוא שיקר ללורליי לגבי זה..
זה היה טיפשי ומיותר..לא משנה..*_* מה עוד? בלה. לורליי מלכלכת על אמילי, קצת שיחזור עצמי מיותר..סבבה, אבל למה היא ביטלה את הכתבה? הריבים של שתיהן זה מגניב! *בורחת*
פריס באה ללורליי..WTF??? לגמרי מוזר..o_0
כשרורי באה זה כבר לא הפתיע אותה..בואו נחשוב למה..
כל סצינת ארוחת הבוקר הייתה הזויה אבל משעשעת.. אהבתי את כל קטעי דין-לוק זה היה הדבר הכי גילמורי בכל הפרק ההזוי הזה..ועכשיו הכל ברור לנו..לוק מותק!
אבל אני חושבת שלורליי בלה. תופתע מאוד מהתגובה ועשויה לפגוע בו..דין צודק באיזשהו מקום..אבל לא מהבחינה שהגילמוריות תמיד ירצו יותר מדין ולוק..אולי רורי..לא לורליי..אצל לורליי זוהי בעיית המחויבות הקשה שעשויה להבריח אותה מלוק..
אבל אהבתי את דין חוזר ופוקח את עיניו של לוק..זה היה נחמד.. היה טיפשי הקטע שלוק הזמין את דין ללכת איתו מכות..ואוו כל הפרק הזה..
כן, פריס הולכת יחפה להתקשר לדויל..דפוק!*_* מאוד מאוד מאוד מאוד לא מתאים לה להיות תלותית שכזאת או להסתובב יחפה ברחוב, מאוד לא מתאים לסטארס הולו להיות עיירה עם כביש סואן והרבה אנשים ברחובות ומאוווווד לא מתאים שכולם מתעלמים מפריס ולא נותנים לה קצת כסף לשיחת הטלפון... הסוף של לורליי ורוריבאמבטיה ורורי בוכה היה מאוווווד גילמורי ואהבתי אותו, עצוב אבל יפה..ואמיתי זק, שוב היה מוזר..כל הקטע בחנות המוזיקה...WTF? ואוו פרק הזוי :| חיכיתי שנים לפרק הזה..
ועכשיו די התאכזבתי... ואוו..מה הם עשו ללוק? מקווה שהוא יחזור להיות לוק המריר-עצבני-קשה בפרק הבא..במיוחד אחרי השיחה עם דין..

Sweet Misery

New member
../images/Emo58.gif

באמת פרק הזוי. דמויות לא התנהגו כמו עצמן (ובהתחשב בכך שדניאל פלאדינו כתב את הפרק, זה לא ממש מוצדק). אמנם נקרעתי מצחוק מהמשפחה הזאת עם הילד האילם במוזיאון ומלורליי וקירק בבית, אבל לא היו הרבה אטרקציות בפרק. ודין נראה נורא.
ופריס התנהגה כמו מפגרת. והסוף - The Breakup, Part 2 מישהו? אותו הדבר.

Jason2

New member
../images/Emo58.gif

המצגת במוזיאון היתה שווה את כל הפרק הזה: "!and I love Jesus"

gilmorefreak

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo6.gif אה, וואלה הסוף..../images/Emo12.gif

לא חשבתי על זה..דומה למדי..

KaUrO DoNo

New member
מה יש כבר פרק?!

אוף אני תמיד באיחור =/ מה הפרק לא משו? ואני חיכיתי וציפיתי =/

gilmorefreak

New member
גם אני..../images/Emo10.gif

ואם לא תיהייה עוד עונה אז נשארו עוד פאקינג 4 פרקים! 4 פרקים!!! אני לא רוצה שיגמר ככה
לא, לא כיף בכלל..!
אוווווווווווווווווווף. בלה.

morini77

New member
אל תירו לי בתחת, אבל...

אולי זה לטובה...
מה לעשות סדרות נגמרות איילת. ואת חייבת להתגבר על זה.

gilmorefreak

New member
כן, אבל 4 פרקים!../images/Emo2.gif

אני מחכה כל התוכנית למשו, לא מוכנה שזה יגמר בלי שהמשו הזה יקרה!
זהו, עוד עונה אחת..בלה.

zakon

New member
מוזר

ממתי טיילור מנהל את הישיבות של העיירה שוב? חשבתי שג'קסון נבחר לראש העיר

gilmorefreak

New member
../images/Emo58.gif מעלי!../images/Emo11.gifוגם פה...

אה..כן..:אממ..ג'קסון רצה לפרוש לא? אולי הוא פשוט פרש? בלה. לא יודעת..
לא שמתי לב ממש..

Tristann

New member
כן גם אני לא הבנתי

האמת היא שהרגשתי כאילו פספסתי פרק... מתי כולם הספיקו להיפרד מכולם וג'קסון עזב את ראשות העיר? בהחלט פרק חלש, וחבל.

Tristann

New member
אה, ועוד משהו../images/Emo58.gif 518

מה בדיוק היה התפקיד של קרול קינג שם???

למעלה