5151515151 :]

hcsneB

New member
נו מה אתם עושים בכוונה?

הוא אמר מיליון פעם שאין לו בעיה עם המחיר, רק שהם לא צריכים להסוות את זה בכרטיס להופעה

hcsneB

New member
לא

אף אחד לא אמר שהאלבום יקר מדי, יכול להיות שהוא וההופעה עולים 30 כ"א בכל מקרה, זה לא ממש חשוב

סֵג

New member
שמע בנאדם

אתה צודק.. אבל אל תבזבז על זה יותר מדי אנרגיה. סתם דיבור של מחלקת שיווק ופרסום.

אין מילים

לתאר את האושר! השבוע היחיד אולי שאני ממש חופשי ויש את ההופעה האדירה הזו אחחח כמה שהחיים יפים!

Funky Giraffe

New member
באתי עם ציפיות מאוד נמוכות והתבדיתי

מכיוון שראפ-אינטלקטואלי סטייל טאבו+ והארכיון פשוט לא עושה לי את זה בדרך כלל, אבל אם לא הייתי נותן צ'אנס לא הייתי נחשף לאלבום המופלא הזה. כל הכבוד, עבודה משובחת. אחרי הכל אני גם קצת מודאג, כי הלחן של הסקיט מזכיר לי מאוד שיר שלי O:

moshe alfasi

New member
ווואאווו איזה פרוייקט!

נשרפו לי האוזניים.... אחד הדברים שאני יותר אוהב, ואני חייב את האלבום הזה עם פלסטיק ודיסק.

Strike-A

New member
גבר

אתה חייב את הדבר הזה לא רק עם פלסטיק ודיסק אלא גם עם חוברת מלאה של 20 עמודים וכל המילים, ואל תשכח את השני קליפים שיש באלבום.

moshe alfasi

New member
אחחחח... חוברת!

הפטיש שלי בכל הקשור לאלבומים מקוריים, אם זה עם מילים בכלל קנית אותי! :)) שיהיה בהצלחה, בע"ה השם אני שם אחושילינג. סלאמת'ק בעל הבית!

DJ$upreme

New member
האלבום טוב. ההופעה מומלצת!!

לא אכתוב ביקורת על האלבום, כי זה לא מקומי. אבל אני חייב לציין לטובה...: את ההפקות שרובן רעננות וכיפיות, את הכתיבה שברגעיה הטובים הרבים היא גם חכמה וגם לא מתחכמת לשווא...את העובדה שיש הרבה FUN באלבום והוא עדיין אינטיליגנטי...את התשוקה להיפהופ, מילה שחוזרת באלבום ולא בכדי. את הראפרים שעובדים ברביעיה הזאת יותר טוב לטעמי מאשר בנפרד - סחתיין על ששמו את האגו בצד, והלכו על להקה. את העיצוב ואיכות המוצר. את האידיאולוגיה והנסיון הכנה לחדש ולהזיז משהו בתעשיה הרדומה. סחתיין!

Strike-A

New member
סופרים מפרגן למשהו

אם תסתכלו עכשיו מחוץ לחלון, תראו שחזרים התחילו לעוף. ועכשיו ברצינות. ניר, תודה רבה... אני עדיין זוכר שאצלך בג'י ספוט הופעתי בפעם הראשונה ונחנקתי.

DJ$upreme

New member
ואז גם אמרת את זה למיקרופון.

זה אולי גם מוקלט איפושהוא.

kombinaizer

New member
שרשור התקפדות

או

כל כך כל כך שם!!!

ואם תהיו מגניבים - תעשו אופן מייק!!! ובשעה סבירה... יש לי תורנות מטבח יום אח"כ...

בעקרון אני בבסיס,

כרגיל |מרמור|. אבל ביקשתי לצאת, ככה ש51% *סטיגדיש* שאני שמה... אני לא אוהב אותם בכלל אם הם לא יתנו לי לצאת ): בעיקר כשהדבר האחרון ששמעתי מהחבר'ה הנ"ל הוא "ארבעה ראפרים" וגם זה מלפני שהטורקים היו פה בכלל מקווה להגיע, יש לי הרגשה מאוד חזקה שזה הולך להפוך לערב שיזכר לעוד ימים שיבואו

למעלה