515

515 ../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif

אחלה פרק!! אהבתי איך שמיליסנט מצליחה להתקרב אל הח'ברה ופרקי ברוקאס היו מדהימים..אחח...הגעגועים... דב הרגה אותי מצחוק עם הליצן........זה היה קצת דוחה סה"כ פרק סבבה!!

פרומו לפרק 516 ../images/Emo58.gif

אהההה הדן הזה מעצבן
פתאום קלטתי שהליצן הזה מזכיר לי מישהו.....

prinsezayuli

New member
וואו איך חיכיתי לפרק!! ../images/Emo58.gif

וואי פרק חמוד ביותר[: תאמת שהייתי רוצה שברוק ולוקאס יהיו ביחד!! םה כאלה מושלמים!!! זה עוד יהיה!! חחח פרק מעולה... איזה פרסומת סמויה ל wii הזה...חח דן
תכלס אני במקומו הייתי עוברת לעיר אחרת ובונה משפחה חדשה ופותחת דף חדש הוא לא מבין שלא רוצים אותו! מה הוא מחפש אצלהם?? טוב יאאלההה חפרתי בטירוף... מחכה בקוצר רוח לפרק הבא!!

לוידעת

New member
היה אחלה פרק!!!:)

פרק ממש יפה!!! מגרש ביתי חזרו לפרקים הישנים והטובים...כמו פעם.....
ברוקאס הם פשוט נועדו אחד לשני!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!הם לגמרי צריכים להיות ביחד!!! ניית'ן חתיך-כמו תמיד!!!!היילי חזרה להיות ההיילי המתוקה והחייכנית!!!דב ממש מצחיקה....! פייטון-משעממת...רק הקטעים איתה מעפנים!!!
הקטעים של לינדסי ולוקאס- לוקאס!!איזה מעיק הוא!!יאללה רד ממנה כבר!!!!ברוק כ"כ יותר חתיכה!!!!
קיצר-אחלה פרק!!!!!:)

DotCom05

New member
פרק קורע!! ../images/Emo58.gif

דבר ראשון, הליצן הפחיד אותי רצח!!!!!!!!! כמו היילי יש לי ממש פחד מליצנים הם פשוט דוחים אותי...ולכן דב ממש הגעילה אותי!!! זה היה מצחיק אבל מוזר מדי חחחחחחח מיליסנט ממש חמודה אהבתי תקטעים שלה עם ג'אנק ופרגי נגיד שהיא עשתה פילאטיס או שהם דיברו בקול הזה אחרי ששאפו אווי מהבלונים חחחח זה היה ממש מצחיק. סקילס פשוט חמוד אני לא מאמינה שנייתן והיילי באמת לא רצו שהוא יתקרב לג'יימי..הוא סתם מדמיין. ברוק ולוקאס...כ"כ מתאימים!!!!!!!!! התמונה הזאת שלו שלה ושל התינוקת ביחד ישנים...זה יושב עליהם בול!! ומה יש לו שהוא אוהב עוד את לינדזי?! יאללה היא לא רוצה אותך זהו זה חחח תתמודד! וההפתעה הכי גדולה של הפרק כמובן - דן הולך למות!!!!!!!!! גגגגגאאאאאאדדדדדד
אני אוהבת את דן!!! נכון, הוא רצח את קית', אבל אני אוהבת אותו!!!!!!! הוא חמודדד! ואם ללב שלו יש בעיה והוא הולך למות, זה לא אומר שגם לוקאס ימות באותו גיל כי יש להם את אותה בעיה!?!? אוי ואבוי!!! קיצר פרק מדהים ואופייני למ"ב..בדיוק מה שאני אוהבת =)

mihs

New member
../images/Emo58.gifממש אהבתי

בהפסקה ראיתי את העונות שהיו, והפרק הזה מזכיר ממש את הפרקים הטובים שלהם סוף סוף הילי חזרה לעצמה, למרות שהיה משהו נחמד בהילי העצבנית וגם הקטעים אם ברוק והתינוקת היו נחמדים אבל הכי כיף היה הקטעים עם החברים ומיליסנט וחסר כדורסל אוף שנייתן כבר יתחיל לשחק... ואין על דן

למעלה