514 שודר אתמול...

GinGerit

New member
אני אסביר את עצמי ../images/Emo58.gif

תאמינו לי שחוויתי מספיק כאב בגלל אהבה... למה שהתכוונתי ב"פרק מגעיל" היה שהיה נורא עצוב...בדרך כלל גילמור זה מבדר... ןחשבתי שתהיה נשיקה כי זה היה מתאים...הם רבו...אבל רואים שהם מאוהבים אז נשיקה לדעתי הייתה מאוד במקום. ורורי כן התכוונה לשכב עם לוגן, היא אמרה לבנות בקפיטריה שהיא עמדה להתייחד איתו, למה היא התכוונה, אם לא לסקס?!? ועוד דבר, מה שאמרתי זאת דעתי, למה לתקוף?

gilmorefreak

New member
../images/Emo58.gif

להתייחד? אני לא זוכרת את המילים המדויקות, אבל אני הבנתי סתם להפגש שוב, לדבר..אולי זאת רק אני תמימה..
גם זה יכול להיות... כן, הם רבו, אבל חתיכת ריב..
, האמת שלפי איך שזה תמיד קורה בטלוויזיה באמת היה מתאים שהם התנשקו..אבל איכשהו זה גם לא התאים..
ואממ..אני מבינה את עניין הפרק המגעיל בגלל שהיה עצוב, אבל אני פשוט לא מסוגלת לראות אותו כמגעיל, הוא היה ממש ממש עצוב ושונה, לא אופייני, אבל היה ממש אחד מהפרקים שיותר אהבתי..[חוץ מהעובדה שהם נפרדו כמובן..
] ואממ..לא התכוונתי לתקוף אם זה נראה ככה, רק הבעתי את דעתי על הדברים שאמרת...

gilmorefreak

New member
../images/Emo58.gifכולם פה מנחשים את תחושתי

כרגע..נכון?
כמעט בכיתי, החזקתי את עצמי לא לבכות! אני לא מאמינה! אני פשוט...
הסוף..היה כל כך עצוב! פאק..הייתי בשוק מההודעה שהיא השאירה, שמחתי שהיא יצאה מהבית סופסוף...ואני לא מבינה מתי הוא הספיק לשמוע את ההודעה ולבוא אליה בלי שהם יפגשו בדרך? לוק ממש מסכן, אבל גם לורליי! ממש אהבתי את רורי בפרק הזה!
הקטע עם הלימוזינה היה ממש מצחיק..אבל פשוט לא יכולתי לצחוק...וזה היה ממש עצוב שלורליי לגמרי התכחשה לזה שהם נפרדו כשהסרטים התחילו להופיע...[טיילור צריך למות!
] ואני לא מאמינה..טיילור לקח את צידו של לוק?
הייתכן? פרק מטורף וכל כך כל כך עצוב..ליבי נשבר כשהיא אמרה לו חזרה את ה- I'm all in! ושהוא אמר לה מה הוא באמת חושב עכשיו!
אוווווווווווווווווווווווווווווווווווףףףףףףףף!!!!!!!!!
לוגן גם קצת עיצבן אותי..
, פריס מצחיקה כתמיד, ליין והמשקפיים- אני כבר אמרתי את דעתי, עיצבן אותי שהתייחסו לפרנק כ..כלב או משו- האכלתי את פרנק..לא יודעת זה ממש הציק לי.. אההה..וגם כמה מביך הקטע שרורי יצאה מהלימוזינה לצעוק על מי שצופר וזה היה לוק!
טוב לפחות שהיא לא סיפרה את זה ללורליי... ממש ממש לא מתאים לדמותה של לורליי לשקוע ככה בדיכאון, אבל היא מבחינתה הייתה בדרך לחתונה, ממש..הסתכלה על שמלות כלה וגם בתחילת הפרק אמרה לסוקי שהם היו בדרך הנכונה, אמרה לרורי שהוא היה עשוי להיות האחד..[נו ברור שהוא האחד!
] אוף, גם ככה היה לי יום מסריח, גילמור אמור לעודד!
פרק טוב, אין ספק, אבל עצוב.. אהה..כבר אמרתי שהחלום היה לא קשור?
ממש מוזר! אהה..ואיך שהיא הסתכלה ככה על קירק הייתה לי הרגשה שהוא ידע להגיד לה איפה לוק...

../images/Emo58.gif

אני באמת בכיתי... ובקשר לתגובה של לורליי, נכון שזה לא מתאים לה, אבל זה בדיוק מוכיח שאותו היא באמת אהבה, ולכן התגובה שלה כ"כ קיצונית. הייתי בטוחה שרורי תלך אליו ותצעק עליו שהיא בחיים לא ראתה את אמא שלה ככה ובלה בלה, והוא יבין שהיא באמת אוהבת אותו וילך לדבר איתה או משהו. בכולופן, אחרי השיחה מחוץ לבית שלה נראה שזה לא יגמר ככה... ורורי הייתה די חמודה הפרק

שלום! יש לי שאלה...

בפרק היום.... מישו יודע איך קוראים לקטע שסיזאר (ככה כותבים?!) שר? זה שלורליי תפסה אותו...כאילו.. אני פשוט מחפשת איזה שנה אתר שיכתוב לי את השירים שהיו בכל פרק ואני לא מוצאת! מישו יודע אולי משו?!

gilmorefreak

New member
יש אחד רק עד העונה השלישית..

audio file, אין לי לינק... העונות הרביעית והחמישית היו באתר שנסגר..
סורי..

hbam

New member
כל אחד מכיר את השיר הזה

אבל אין לי מושג מה השם, סורי :\ תני לי שבוע וחצי אני מאמין שאני אגלה איך קוראים לו רק בבקשה תזכירי לי :)

gilmorefreak

New member
../images/Emo6.gifזה היה ממש מועיל..

אממ..ואני לא מכירה את השיר הזה
... בכל מקרה..תקשיבי למילות השיר, תרשמי כמה ממה שהבנת בפורום זיהוי שירים ואני בטוחה שהם ימצאו לך תשובה..

hbam

New member
חח כן גם שלך הייתה מועילה

במיוחד לאור העובדה שכל השיר הוא מנגינה רק (לפחות הקטע ששמעו בפרק)

ChompeeF

New member
השיר

שהיה ברקע עד שבאבט ובן זוגה הלכו משם, אני חושב שנקרא : טקילה. השיר שסיזר שר בעצמו בסוף הסצינה : Under The Boardwalk הלינק מוביל לדף עם המילים ומנגינה נשמעת ברקע לקריוקי. תהנו....

למעלה