514 שודר אתמול...

gilmorefreak

New member
514 שודר אתמול...

מישהו ראה? מי שמכיר חמור כלשהו יכול בבקשה לעזור לי במסרים? תודה!
אה..כן..שרשרו תגובות לפה..

hbam

New member
omggggggg ../images/Emo58.gif

בא לי לבכוווווווווווווווווות... (וזה לא קורה הרבה) איזה פרק עצוב :(((( אין לי מילים לתאר - אין הרבה מה להגיד על הפרק הזה חוץ מ-
נ.ב - מתי תעברו כבר לביטורנט? :\

../images/Emo58.gif

כל כך!!!! זה היה כל כך עצוב!!! אני שונאת אותם! שונאת שונאת שונאת שונאת!!!! למה הם צריכים להרוס לי יום כזה מושלם?....
אמנם אני רוצה שלורליי תהייה עם כריסטופר, אבל הם צריכים להיות כל כך אכזריים? זה היה כל כך עצוב.... אבל חוץ מהחלק העצוב (החלום היה מוזר, וממש לא מתאים לבנות גילמור), רורי ופריס ממש מצחיקות! וליין - למה היא עדיין בלי משקפיים? והילדות עם הבובות - זה היה קצת מוזר, אבל תמיד יש דברים מוזרים בב"ג...

m L m

New member
../images/Emo58.gif514../images/Emo58.gif

איזה פרק זוועתי
אני לא רוצה שלוק ולור יפרדו
וכשהיא אמרה לו אח"כ שהיא לא מהבנות שמתפרקות ורוצות שהאקס שלהן יבוא ראו על הפנים שלו שהוא לא אוהב את המילה הזאת וזה נתן לי קצת תקווה. האמת שזה לא התאים בכלל לדמות של לור להיות בדאון כזה רציני ולא לרצות לקום מהמיטה. צפיתי שיהיה בפרק קצת הנגשויות עם אמילי אבל כנראה ששומרים את זה לשבוע הבא... רורי הייתה מעולה בפרק! הזכירה לי את עצמה בהתחלה...

gilmorefreak

New member
כל מי שמכיר חמור..ולא מסתדר...

תפנו אלי במסרים..
! כמה שיותר אנשים יותר טוב...
[עד פה הכל חוקי, כן?
]

GinGerit

New member
פרק...מגעיל! ../images/Emo58.gif

ככה לורליי משפילה את עצמה בשביל גבר? אף אחד יותר לא ציפה בסוף כשלוק בא אליה הבייתה לאיזה נשיקה שתסגם את הברוגז? ומה זה הסרטים האלה?!? ורורי...חחח רק על סקס היא חושבת...שכבה עם בן אדם אחד כל החיים שלה ועכשיו הפכה לזונה<? היו גם קטעים טובים :) הקטע עם הלימוזינה! בכלל כל מה שהיה קשור בזה היה ענק! ליין בלי משקפיים נראתה רע...זקנה כזאת...אבל זה שהיא קנתה מברשת שיניים היה מצחיק!!! אוווף ולוק...

GinGerit

New member
פרק...מגעיל! ../images/Emo58.gif

ככה לורליי משפילה את עצמה בשביל גבר? אף אחד יותר לא ציפה בסוף כשלוק בא אליה הבייתה לאיזה נשיקה שתסגם את הברוגז? ומה זה הסרטים האלה?!? ורורי...חחח רק על סקס היא חושבת...שכבה עם בן אדם אחד כל החיים שלה ועכשיו הפכה לזונה<? היו גם קטעים טובים :) הקטע עם הלימוזינה! בכלל כל מה שהיה קשור בזה היה ענק! ליין בלי משקפיים נראתה רע...זקנה כזאת...אבל זה שהיא קנתה מברשת שיניים היה מצחיק!!! אוווף ולוק...

אז ככה חמודה

בלי להעליב אותך אם תהיי מאוהבת באמת אהבה של פעם בחיים תדעי שזה לא השפלה זה פשוט א ה ב ה
ושאוהבים עושים דברים ממש לא הגיוניים (שירים מטופשים,ללכת אליו ביום מבול ולהתרטב עד לשד עצמותייך,לבכות בכל פעם שהוא אומר משהו מעצבן, לחשוב עליו לאחר 5 שנים שאתם כבר לא ביחד וכל אחד נשוי לאחר.....
) מאחלת לך לאהוב אהבה של פעם בחיים ותדעי ששום דבר לא מטופש.....

Sweet Misery

New member
באמת מה זה הסרטים האלה? ../images/Emo58.gif

נשיקה שתסכם את הברוגז? בחיים דברים לא הולכים ככה. וזו לא השפלה. זה כאב. אני מכירה את זה כי חוויתי את זה על בשרי, שבועות של בכי במיטה, חודשים של דיכאונות ושיחות מיותרות ומייגעות (בשבילו) עם האקס. ככה זה בחיים.

gilmorefreak

New member
../images/Emo58.gif

אני בכלל לא חשבתי שהוא יבוא אליה!
וממש לא חשבתי שהיא תצא מהבית!
וסתם נשיקה ככה? נראה לך? הוא ממש עצבני כרגע..והיא מדוכאת..זה לא יעבוד ככה ופשוט יעבור.. והיא לא משפילה את עצמה, כמו שנאמר מעלי, הפעם היא ממש מאמינה שהיא מצאה את האחד, וחצמזה כמו שהיא אמרה בפרק, היא לא רק איבדה את החבר שלה, היא איבדה את הידיד הכי טוב שלה!
ואממ..אממ..רורי לא זונה!
[לא מאמינה שאני מגנה עליה!] היא...רוצה את לוגן, היא בכלל לא התכוונה לסקס לדעתי, ככה הוא הבין את זה..היא רוצה משו לא רציני [לטענתה] איתו...זהו..לדעתי היא רוצה מערכת יחסים רצינית, אבל הוא טוען שהוא לא מוכן להכנס לזה אז היא מוכנה להיות איתו גם לא רציני רק בשביל להיות איתו..
זאת לפחות, דעתי..

למעלה