51% משכורת

51% משכורת

כבאי איגוד ערים אזור באר שבע שירותי כבאות והצלה שוב קיבלו החודש רק 51% מהמשכורת נראה לי שאני מתחיל להתרגל לרעיון לקבל משכורת כל שבועיים..............

ESU Boscorelli

New member
המצב עגום....

אנשים שאמורים להיחשב כגיבורים ומסכנים את עצמם למען חילוץ והצלת אנשים צריכים להאבק על שכרם בנוסף לאש

חיי ידידי

מבין את ההרגשה שלך לצערי עברנו את אותו ההשפלה שאתם עוברים כעת לא יודע מה לומר לך ידידי אני רק שואל היכן ארגון הכבאים ?? סליחה הארגון עסוק בטיסה לברצלונה חשוב מאוד
לא חושבים לעשות לזה סוף עד מתי ירמסו את כבודנו דיייי לבושה חיי ידידי חשוב מאוד שלא יקומו מחנת בתוככם תקפידו להיות ראש אחד וגוף מלוכד אחרת אתם על הפנים. שלך בידידות גיא מנשרוב

מבצע אשל יוצא לדרך

חברים כבאים צופים/ות כאחד אני מכרי בזאת על מתקפת אימליים לכל חברי הכנס בכל הקשור לתחנת באר שבע אני יודע מה זה להיות בלי משכורת תאמינו לי שזה לא נעים בכלל זה משפיל .. לכן כל כבאי צופה או מבקר באתר ישלך אימייל לכל חבר כנסת תאמינו לי שזה עזר כך עשינו שהמצב היה על הפנים אצלנו כבאי באר שבע הם חלק מהמשפחה שלנו ואנחנו איתם ולמענם אז קדימה לפוץץ

ESU Boscorelli

New member
גיא אם אפשר לתרום משהו...

בזמנו הלכתי לעזור לנכים שהפגינו נגד הקיצוצים בירושלים, אחד מהמפגינים שלך לי דף שבו יש את הכתובות הטלפונים בבית והפלאפונים של השרים, לפי מארגני ההפגנה הם אומרים שזה נכון ומעודכן ונתנו לי דף זה באותה מטרה-להפציץ בתגובות, אני מתאר לעצמי שהאימייל שאתה שולח להם עובר קודם בלשכה לכן, אם מישהו רוצה שאני ישלח לו את הדף (סרוק) אז בשמחה (כל עוד המטרות נכונות-מבצע אשל למשל) וככה אני בטוח שנוכל להגיע לאלה "שם למעלה" ולעורר אותם מהמצב שהם נמצאים בו, הדף לא יפורסם פה כחשש להסתבכות אלא אם כן ערן מאשר את זה כפעולה לגיטימית אבל זה נראה לי נוגד את תקנון תפוז... בהצלחה בהמשך הדרך! בוס

ESU Boscorelli

New member
גיא

לא נראה לי שהנושא חוקי מבחינת חוקי הפורום (איסור פרסום טלפונים) ככה שאני ישלח את זה באימיילים

fireman

New member
תקנות תפוז בנושא

תקנון תפוז אוסר פרסום מספרי טלפון לסוגיהם בכל מערכות הפורומים והצ'אט הנמצאות בפיקוח מנהלים. בקישור שהעלה גיא מנשרוב יש את כתובות האי מייל של כל חברי הכנסת, בשעות הצהרים אני אעלה לטובת חברי הפורום ומעוניינים להפציץ את תיבות הדואר של חברי הכנסת בנושא את הכתובות בנוסח שיתאים לרשימת תפוצה, כל מה שתצטרכו הוא לגזור, להדביק ולשלוח לכולם במכה אחת. המשך יום נעים

ESU Boscorelli

New member
אוקי אז אם מישהו

מעוניין בדף הסרוק למען מטרת המאבק בחכי"ם שיפנה אלי במסרים עם האימייל ואני אשלח לו

Amitg

New member
../images/Emo127.gif ציפי לבני

אני שלחתי לציפי לבני ההגבלה של ה 500 תווים הזאת בתוכן ההודעה (במכתב לכנסת) מטומטם!

ESU Boscorelli

New member
אחלה...

נו בטח הגבלה הם "עסוקים" מדיי בנהיגה בוולבו החדשה מאשר להתייחס לציבור

or_k

New member
לצערנו אף אחד לא יתייחס לזה

בכל כובד הראש, אבל שווה לנסות. ויש את ההגבלה של תוים לדוגמא אין ? או ! מישהו מוכן בבקשה לתת נוסח כלשהו למכתב וגם אני יתחיל להפציץ את הח"כים. לדעתי צריך לשלוח בדגש לכל אלה שטוענים שהנגב הוא בראש סדר העדיפויות שלהם, ולכל אלה שאמרו שידאגו למעמד הביניים (שינוי), ואם אפשר אז להציף את כולם במכתבים!

or_k

New member
ויש כאלה שאולי מתייחסים

ראו זה פלא למכתב קטן ששלחתי לח"כ דליה איציק אכן קיבלתי תגובה, אך נראה שיקח המון זמן עד שתטופל בעיית הכבאים באיגוד.

Amitg

New member
צר לי לאכזב אותך...

אבל אם קיבלת את המכתב חזרה בזמן כה קצר ובמקרה היה כתוב בו משהו בנוסח "מכתבך התקבל ע"י חברת הכנסת דליה איציק...(בלה בלה בלה) תודה" אז זה לא שהם באמת מגיבים,אלה מכתב זה מגיע לכל מי שכותב מכתב בלי קשר אם קראו אותו או לא, חברי כנסת בד"כ לא עובדים בשעות כאלה. גם אני לא תולה בכך הרבה תקוות אבל זה אף פעם לא מזיק לשלוח!

לחי זוהר חיקה

גרוע מאוד אם אתה אומר שאתם מתרגלים לרעיון , א) איפוא הועד שלכם ב) היכן הארגון אסור לעבור לסדר יום על דברים שכאלה אם אין שכר לכבאים הכשלון הוא של המדינה ואל תשבו בחיבוק ידיים כי אתם צפויים גם להישאר ללא שכר גם כן

חיקה

גרשון צודק ב %1000 אסור לשבת בחיבוק ידים צריכים לעשות מעשה ושוב איפה ארגון הכבאים וועד עובדים של שירותי כבאות באר שבע ???

אגיד לך למה זה, כי אתם פראיירים!

ב"ה אצלנו בעבודה אם הבוס לא יתן משכורת בראשון לחודש. משביתים לו את העבודה. ושיחפש ת'חברים שלו. אני לא מתנדב, אני עובד. ומזיע על הכסף שמגיע לי בצדק. אתם מזיעים על הכסף פי כמה ממני (מה זה לשבת כל היום מול המחשב? לעומת להיות בשטח רוב הזמן) וממכם עושים צחוק. כי אתם פראיירים! תשבתו! שיבער כל באר-שבע. שתשרף! שטרנר יתעורר ויתן לכם את המגיע לכם. אבל מה, אתם פחדנים, רכרוכיים. כאלו שאפשר לרכב עליהם, ומנצלים אותכם! במקום לשבות, ולא להוציא אף רכב כיבוי לשום אירוע, שאנשים ימותו! זה לא מעניין.. פשוט אתם שובתים.. אתם פעם פעמים שלושה תשמעו רע בעיני הציבור, אבל יבינו שאתם לא פראיירים, שיש לכם משפחות בבית. שאתם צריכים להאכיל את הילדים, ולא להתחנן במכולת על כיכר לחם. כל עוד שאתם תשארו פראיירים, אל תבואו לבכות. תאמין לי, שביום שתפרצו בשביתה בלי לצאת לאף אירוע, ולא משנים הנסיבות. המשכורת תשולם לכם באותו יום... דליקה קטנה במוזאון חיל האוויר בחצרים, תעזור לכם לקבל את המשכורת בזמן....

cohen40

New member
לא להתסיס

נכון שאלך בעבודה אם לא תקבל שכר אתה תשבות ולא תעבוד מר איציק לוי אבל אתה לא שרותי חרום ואם הייתה יודע את החוק לא הייתה כותב את הדברים אם כבאי ישבות ולא יצא לעבודה בזמן שרפה הוא יעמוד בפני תביעות אישיות ושום גורם במדינה לא יוכל לעזור לו אפילו שהוא יהיה יו"ר ההסתדרות לגבי הארגון שאני שומע כל הזמןדיבורים נגדם פעלותיהם אז אני יודע שהם פועלים התוצאות לא נראות בשטח מפני שהפעולות צריכות להגיע בחקיקה וזה לוקח הרבה זמן הוועד המקומי יש לו תפקיד חשוב הוא יכול לעשות בלגן מקומי כמו לצאת להפגנות עם רכבי כיבוי לסתום צמתים להעביר את המכוניות לוהתחנות באופן זמני ללשכת ראש העיר ומשם לצאת לשרפות לעבוד לפי הספר והתול לא לנסוע עם אור אדום וסירנה אבל כאשר מישהו זקוק לעזרה הכבאי חייב לצאת לעזור ולהציל

למעלה