'50Cent - Get Rich Or Die Tryin

omritoto

New member
נראה לי שכבר תחנו את הנושא והגענו

כבר למסקנה ש50 סנט הוא ראפ ממוסחר אחולשרמוטה עם ליריקסים מהתחת (+הוא גונב מלא שורות וראפרים אחרים), והביטים גם לא משהו (לדעתי). אך למרות הכל יש לו פלואו ייחודי שאני התלהבתי מימנו!!! נ.ב- שאני שומע אותו אני מרגיש כאילו הוא יורק עליי (גם לכם זה קורה?

omritoto

New member
תנו כבוד, הבנאדם השקיעה על הביקורת!

(יותר ממה ש50סנט השקיעה על כל הדיסק שלו...
) ק

איזה לחץ לקנות את הדיסק !!

לבדוק באתרים לשלוח אימיילים למה לא להוריד את הכל מהאינטרנט לצרוב ?!!

Rappersdelight

New member
ל-50 סנט יש כמה שורות ענקיות

חוצמזה הוא לא יודע לשיר In Da Club שיר ענק למרות שהוא הורס אותו קצת וזהו

Psycho BuZZ

New member
שמעתי פה מלא על

"להיות פתוחים לסגנונות אחרים"... אבל אין בעיה - כל אחד וטעמו... לפיפטי יש סגנון ייחודי משלו ולמרות שהפלואו לא הצד הכי חזק אצלו אבל צריך לזכור שהוא לא ראפר וותיק כל כך... בקשר להפקה - בגלל לא צריך להטיל ספק אם היא טובה או לא! היא מצויינת!!! כשאחד המפיקים הגדולים יושב על הביטים והמיקסים אז זה כבר אמור להגיד משהו... גם ההפקות של אמינם נחמדות ביותר! וגם של שה מוני אקס אל... מבחינת ההפקה הדיסק מצויין!!! הליריקה - טובה מאוד!!! מה "גונב מראפרים אחרים"??? הכל בא באורגינל!!! האלבום כולו טוב יחסית לאלבומים של ראפרים, שהם באמת גרועים (אלבומים), כמו של אקס טו דה זי, אל אל, ג'ה, נאז (לדעתי) ועוד של מלא... Get Rich Or Die Tryin באמת אלבום על רמה!!! לא סתם הוא מצליח!!! פשוט תשמעו אותו שוב ושוב ואולי מישהו יבין (אני לא מטיל ספק מבחינת ידיעתכם מה טוב ומה לא)...

HaWk34

New member
שמעת פה מלא על

להיות פתוח לסגנונות אחרים, מה הקשר? כל מי שהגיב לך לרעה על הדיסק שמע את הדיסק.... מה הקשר להיות פתוח? להיות פתוח זה לא אומר שחייבים לאהוב סגנון אחר אלא להקשיב לו, הקשבתי, לא אהבתי - deal with it

Psycho BuZZ

New member
הביקורת שלי לא טובה מספיק?

למה היא לא ב"מאמרים/ביקורות"?!

Psycho BuZZ

New member
ציונים שלי לכל השירים באלבום:

What Up Gangsta - 7.0 Patiently Waiting - 8.5 Many Men (Wish Death) - 7.5 In Da Club - 9.5 High All The Time - 8.0 Heat - 7.5 If I Can't - 8.5 Blood Hound - 8.5 Back Down - 9.5 P.I.M.P - 8.0 Like My Style - 7.5 Poor Lil Rich - 8.5 21Questions - 9.0 Don't Push Me - 9.0 Gotta Make It To Heaven - 8.0

omritoto

New member
היה כתבה על האלבום הזה במוסף התרבות

במוסף התרבות של מעריב (של יום שישי) שחכתי מיזה כבר

RUFF-RYDERS

New member
yeah he's tyte

last christmas i was in this clube where he preformed i gotta tell yall hes a very talanted rapper he got his stage appearance on and all that just tyte my opinion that u betta coup that cd before its out of stock like heppend in the storethat i buy cd from

Big 7

New member
אחרי ששמעתי את הדיסק עוד כמה פעמים

אני מגיע למסכנה שהדיסק......חרא!!!!! ו50 סנט ראפר חרא!!! תנו לילד בן 6 שחבר של אמינם מיקרופון והוא הופך לכל השפוטים של אמינם ללהיט הליריקס שלו דפוק הפלוארו שלו דפוק רק הביטים נחמדים ביזבוז זמן הדיסק הזה היו שירים ממש בודדים שאהבתי השאר שטויות,ואני מבטיח לכם שאם הוא לא היה קשור לאמינם אפילו לא הייתם מיסתכלים על העתיפה של האלבום שלו.

למעלה