?...?...?

idanem

New member
?...?...?

ניסיתי להוסיף את המומולדת שלי ללוח אירועים וזה רשם לי ככה: "בפרטים שנשלחו לשרת קיימת אבטחה, נסו לשנותם" מישהו יודע מה פשר העניין?

lollapalooza

New member
לא.

נסה בפורום תמיכה בתפוז, או שפשוט תשלח לי מסר עם התאריך.

idanem

New member
כתבתי את התאריך בשרשור של התאריכים

אבל בכל זאת-27.6.1989...

angel 0f r0ck

New member
מנצלש"ת!!

משהו פעם ראה את הקליפים- Catholic school girls rule ו-Fight like a brave אז.. כאילו הלל מופיע בהם?? אני ממש רוצה לראות אותם

Shachaf D

New member
אני ראיתי

רק את פייט ... זה הקליפ הכי גאוני שראיתי אי פעם בחיים שלי ! .. ואת קטוליק לא ראיתי .. אבל אני מת לראות

Rock and MetaL

New member
יש לי אותם בDVD של what hits

FLAB אחלה שיר ואחלה קליפ csgr קליפ מטומטם ומזכיר לי קליפים ישנים מאוד מאוד(והוא מ12 ומעלה כי יש שם ריקוד בעירום של איזה אישה)

angel 0f r0ck

New member
מנצלש"ת!! דיון\שאלה\סקר מה שתרצו!

פעם שמעתם שיר של אנתושקושון וחבריו וחשבתם שדווקא אנתונושקושון לא מתאים לשיר את השיר אלא מרf? אם כן אילו שירים? פעם שמעתם שיר של מרf וחשבתם שדווקא אנתונוקשקושן מתאים לשיר את השיר? אם כן אילו שירים? ותענו לי כי אני סופר סקרנית

lollapalooza

New member
../images/Emo122.gif

מה יהיה עם ה"אנתונושקושון" הזה
אממ, אני חושבת שעד ל- BTW, השירים ממילא התאימו יותר לקול של אנתוני. ב- BTW פתאום הוא הראה יכולות שירה מפתיעות (לטובה
) ואני חושבת שהוא שר יופי. את הקטעים שמתאימים יותר לג'ון, ממילא ג'ון שר. ושירים של ג'ון שעדיף היה שאנתוני ישיר
אין דבר כזה. עם כל הכבוד לאנתוני, הוא אולי יוכל לשיר חלק מהשירים, טכנית, אבל זה לא יתקרב אפילו לביצוע של ג'ון. לא יהיה לזה אותו אפקט, זה בטוח.

angel 0f r0ck

New member
אני דווקא חושבת..

ש-otherside מה זה מתאים שג'ון ישיר....את חושבת? תדמייני את ג'ון שר את otherside...

Shachaf D

New member
Dosed

זה שיר שמתאים לג'ון ... וכמובן כל השירים של מטאליקה

angel 0f r0ck

New member
אני לא אוהבת את Dosed

כך שאף פעם לא התעמקתי בו..אז אני לא זוכרת איך אנתונוקושיקישוקי נשמע שם. אני מתארת לעצמי שהקול שלו גבוה.

למעלה